Tv-Tablå för V Film Hits HD torsdag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Truth

2004, mitt under George W Bushs presidentkampanj, avslöjar två av CBS News mest kända namn, ankaret Dan Rather och producenten Mary Mapes, hur Bush använt sitt välkända namn och sina privilegier för att slippa tjänstgöra som soldat i Vietnamkriget.

Mer om filmen

08:05

Robin Hood: Prince of Thieves

Efter att ha blivit tillfångatagen under korstågen rymmer Robin av Locksley med vännen Azzem och återvänder hem till England. Under tiden Robin suttit fången har hans far mördats av sheriffen av Nottingham och Robin bestämmer sig för att hämnas.

Mer om filmen

10:25

The Broken Hearts Gallery

Efter att ha blivit dumpad beslutar sig Lucy för att starta ett galleri där människor kan lämna saker från tidigare relationer. Snart sprids ryktet och erbjuder en ny start för alla romantiker där ute, inklusive Lucy själv.

Mer om filmen

12:15

Dreamgirls

Tre sångerskor gör succé under 1960-talet med hjälp av en ambitiös manager - och snart får de lära sig vad priset av berömmelse är.

Mer om filmen

14:25

Beginners

Oliver Fields minns, och inspireras, av sin nyligen bortgångne far Hal, som den sista tiden var glädjefylld och hade en öppen attityd till livet, kärleken och sin läggning.

Mer om filmen

16:10

Mansfield Park

Fanny skickas till rika släktingar för att uppfostras på Mansfield Park. Mest förtjust är hon i sin kusin Edmund. Men som ung, fattig kvinna har hon ingen större möjlighet att styra sitt öde.

Mer om filmen

18:00

Parallella mödrar

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp. De båda mödrarna knyter oväntade band som kommer att förändra deras liv på ett omvälvande sätt.

Mer om filmen

20:00

Munch

En skildring av fyra olika perioder i livet hos en av världens största och mest kända målare genom tiderna - Edvard Munch.

Mer om filmen

22:00

Pionjär

Enorma olje- och gasfyndigheter upptäcks i Nordsjön och myndigheterna planerar att få oljan iland genom en pipeline på 500 meters djup. Dykaren Petter har disciplinen, styrkan och modet som krävs för detta farliga uppdrag.

Mer om filmen

00:00

Sliding Doors

Helen är på väg hem efter att ha fått sparken. Hon missar precis tunnelbanan. Eller gör hon det? Två möjligheter uppenbarar sig parallellt, en där hon hinner med tunnelbanan och en där hon inte gör det.

Mer om filmen

02:00

Delia's Gone

Louis, som lever med en intellektuell funktionsnedsättning, anklagas felaktigt för mordet på sin syster Delia och döms till fem års fängelse. När han släpps ut får han besök av en av de sista männen som såg henne i livet och som antyder att det finns mer bakom mordet på henne än vad man kan tro. Rustad med ny information ger sig Louis ut på ett personligt uppdrag för att hitta den ansvarige för Delias mystiska död.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag