Dagens tv-tablå för V Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.

TidProgram
07:00

En Isbjörn i New York

Isbjörnen Norm och hans tre lämmelkompisar tvingas ut i världen när deras hem börjar smälta. De hamnar i New York och Norm börjar om livet på nytt. Denna gång som en maskot på ett företag men han upptäcker snart att hans nya arbetsgivare är direkt ansvarig för förstörelsen av hans polarhem.

Mer om filmen

09:00

Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna

Den unga katten Vincent och musen Maurice flyr från en översvämning i en gammal cembalo som skickas till Sankt Petersburg, där den hamnar i Eremitaget. Där träffar Vincent en elitgrupp av katter som har skyddat konstverk från möss och andra skadedjur i århundraden. Vincent drömmer om att hitta en riktig kattfamilj utan att förlora Maurice som räddade hans liv, men han tvingas gömma sin vän som också har en liten svaghet - Maurice älskar att gnaga på målade mästerverk.

Mer om filmen

11:00

Barbie och den hemliga dörren

Barbie spelar Alexa, en blyg prinsessa som upptäcker en hemlig dörr i kungariket och stiger in en fantastisk värld av magiska varelser och överraskningar. Där möter hon sjöjungfrun Romy och älvan Nori som berättar att en regent vid namn Malucia försöker ta all magi i landet. Se vad som händer när Alexa hittar modet att stå upp för det som är rätt och lär sig att vänskapens kraft är långt mer värdefull än magi.

13:00

Smurfarna

När den elake trollkarlen Gargamel jagar ut Smurfarna ur deras by tvingas de genom en portal, ut ur sin värld och in i vår, där de landar mitt i Central Park i New York.

Mer om filmen

15:00

Shrek - Nu och för alltid

Efter att Bullerskaft lurat honom att ingå ett avtal befinner sig Shrek i en annan version av landet Långt långt borta, en version där han och Fiona aldrig möttes.

Mer om filmen

17:00

The Angry Birds Movie

På en paradisö som nästan enbart är bebodd av lyckliga fåglar som inte kan flyga bor Red, en fågel som har problem med häftigt humör, tillsammans med den snabbe Chuck och den impulsive Bomb. De tre har alltid varit lite udda och utanför, men när ön plötsligt får besök av mystiska gröna grisar är det de som mot alla odds får lov att ta reda på vad grisarna egentligen har för sig.

19:00

Monsters vs. Aliens

En vetenskapsman med insektshuvud, en gigantisk geléklump och deras monstergäng räddar världen från en galen utomjordisk robot.

21:00

Jerry & Marge Go Large

När pensionerade Jerry upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotteri börjar han och hans fru Marge dra in vinster för att återuppliva deras lilla hemstad.

Mer om filmen

23:00

Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Mer om filmen

01:00

Love Again

Mira Ray skickar en serie romantiska sms till sin bortgångne fästmans gamla mobiltelefonnummer, utan att inse att numret omfördelats till Rob Burns nya telefon. Rob fängslas av meddelandena och när han får i uppdrag att intervjua megastjärnan Celine Dion tar han hjälp av henne för att komma på hur man träffar Mira personligen, och vinna hennes hjärta.

Mer om filmen

03:00

Celeste and Jesse Forever

Celeste och Jesse träffades redan i High School och gifte sig unga. Nu närmar de sig 30 och har glidit ifrån varandra. Hon gör karriär och han är inte direkt på väg någonstans, att skilja sig för att kunna förbli goda vänner är det enda rätta.

Här hittar du vad som sänds på V Film Family idag