Tv-Tablå för V Film Family fredag

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.

TidProgram
05:00

Far til fire i solen

Familjen reser på en efterlängtad semester i solen. Barnen vill gärna ställa upp i hotellets tävling om att bli Årets solfamilj, men far har inget behov av att bevisa något. Ända tills han upptäcker vem som är patriark i den andra familjen: Bjørn, som mobbade honom under hela skoltiden. Snart förvandlas en oskyldig tävling till en kamp om ära och upprättelse.

Mer om filmen

07:00

Jul i Flåklypa

Välkommen tillbaka till Flåklypa. Den lilla staden har problem, där finns ingen snö så uppfinnaren Reodor Felgen får i uppdrag att bygga en snömaskin. Det går så klart inte som planerat.

Mer om filmen

09:00

Sing

Den stiliga koalan Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater dess forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslagen än något annat världen sett.

11:00

Ooops! Var är Arken?

En översvämning är på väg. Som tur är för nestrianerna Dave och hans son Finny finns en ark som ska rädda alla djur och Dave och Finny lyckas smyga ombord med hjälp av grympen Hazel och hennes dotter Leah.

Mer om filmen

13:00

Min vän Charlotte

När Wilbur flyttar in i en ny lada blir han vän med en otippad varelse - spindeln Charlotte. Och deras vänskap inspirerar djuren omkring dem att bli en enda stor familj.

Mer om filmen

15:00

Bayala - Ett magiskt äventyr - sv.tal

Drakarna har i det närmaste försvunnit från kungariket Bayala och älvornas magiska krafter försvagas. Älvprinsessorna Sera och Surah blir själaglada när de upptäcker att de har nyckeln till att rädda världen i sina händer: ett drakägg! Nu måste systrarna ta sig till drakbergen och de ger sig ut på en farofylld färd ut i det okända.

17:00

Asterix & Obelix och britterna

Romarna styr redan över större delen av Europa, men Caesar vill ändå utvidga imperiet med ön Britannia. Invasionen går enligt planerna ändå tills gallerna Asterix och Obelix bestämmer sig för att hjälpa britterna i kampen mot romarna.

Mer om filmen

19:00

Hopper och jakten på mörkrets hamster

Hopper är en korsning av en kyckling och en hare, som när han var liten adopterades av upptäcktsresanden kung Peter. Fast han är erkänt klumpig har Hopper alltid drömt om att bli en stor äventyrare, och när kungen hotas av sin ondsinte bror som vill ta över tronen känner han att det äntligen är dags att utföra hjältedåd. Hopper har alltid skämts för att han ser annorlunda ut, nu lär han sig att det kan vara en tillgång för en hjälte att vara alldeles unik.

Mer om filmen

21:00

Office Christmas Party

Ibland måste man festa som om ens jobb hängde på det... När vd:n för ett it-företag försöker stänga sin hårt partajande brorsas filial måste brodern och hans andreman Josh mobilisera alla som jobbar på filialen och ordna en episk julfest på jobbet. Festen är avsedd att imponera på en möjlig kund för att landa ett kontrakt som kommer att rädda allas jobb.

Mer om filmen

23:00

Hitch

Dejtingdoktorn Hitch faller för en luttrad kolumnist när han hjälper en blyg revisor att uppvakta en arvtagerska.

Mer om filmen

01:00

Love the Coopers

Familjen Cooper ska samlas för det årliga julfirandet. Några oväntade besökare dyker upp och familjen ställs inför situationer som totalt vänder upp och ned på julaftonskvällen. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

03:00

Sex Tape

Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Family idag