Dagens tv-tablå för V Film Action HD

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:35

Tillbaka till framtiden III

Marty McFly och Doc Brown hamnar i slutet av 1800-talets USA, Vilda Västern, där konflikter återigen måste lösas, men den här gången med cowboyattribut, salooner, hästar och laglösa skurkar i centrum.

08:40

Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Mer om filmen

11:15

Transformers

Kriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Mer om filmen

14:00

American Underdog

Den inspirerande sanna historien om Kurt Warner, som gick från att vara lagerarbetare i en livsmedelsbutik till att bli en tvåfaldig NFL MVP, Super Bowl-mästare och quarterback i Hall of Fame. Filmen fokuserar på Warners unika historia och de många utmaningar och motgångar som kunde ha stoppat hans ambitioner att bli NFL-spelare.

Mer om filmen

16:00

Mission: Impossible

En hemlig agent blir anklagad för förräderi och undersöker ett misslyckat uppdrag i Prag för att hitta en försvunnen hårddisk.

Mer om filmen

18:00

Star Trek Beyond

Inuti nebulosan blir Enterprise attackerat av en svärm av små skepp, vars sammanlagda anfall tvingar Enterprise på flykten, illa skadat, och med stora delar av besättningen tillfångatagen. Enterprise kraschar på samma planet och blir fullständigt förstört, vilket tvingar Kapten Kirk och de kvarvarande besättningsmedlemmarna att försöka frita sina kamrater.

Mer om filmen

20:00

Jack Reacher

När en ensam prickskytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: 'Hämta Jack Reacher'.

Mer om filmen

22:10

Halloween Ends

Det har gått fyra år sedan Michael Myers sågs senast. Laurie Strode bor tillsammans med sitt barnbarn Allyson och har snart skrivit färdigt sina memoarer.

Mer om filmen

00:05

Fast & Furious 7

Som måltavlor för en kallblodig lönnmördare ute efter hämnd, Dom och Brias enda hopp att återigen ta upp jakten på ett genialt spårningsprogram. De måste än en gång samla gänget för att skydda de sina. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

02:20

Boyka: Undisputed 4

Boyka tar av misstag livet av en motståndare i ringen och tvingas ifrågasätta allt han har jobbat med. När han upptäcker att hans motståndares änka är i trubbel, blir han hennes mästare i en serie av till synes omöjliga slagsmål.

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag