Tv-Tablå för V Film Action HD måndag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:20

Transformers

Kriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Mer om filmen

09:00

Men in Black: International

Men in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs de inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.

Mer om filmen

11:00

Chasing Mavericks

Jay Moriarty är femton år gammal när han upptäcker att en av världens största vågor finns utanför kusten där han bor i Santa Cruz. Han bestämmer sig för att försöka tämja vågen med sin bräda tillsammans med surflegenden Frosty Hesson.

13:00

Spider-Man: No Way Home

Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

Mer om filmen

15:35

Mortdecai

Charlie Mortdecai är en sofistikerad konsthandlare som reser jorden runt enbart beväpnad med sitt snygga utseende och speciella charm för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld.

Mer om filmen

17:30

Transformers: Dark of the Moon

I den tredje delen av Transformers-trilogin hotar en suspekt händelse från det förflutna hela jorden. Kriget är återigen igång mellan Decepticons och Autobots.

Mer om filmen

20:00

Hotel Artemis

Tio år fram i tiden är Los Angeles en stad präglad av våldsamma upplopp och hög kriminalitet. På det topphemliga privatsjukhuset Hotel Artemis jobbar sjuksköterskan Jean och hennes livvakt Everest. Här har de fullt upp med att rädda livet på stans värsta brottslingar. Bara medlemmar får vård och verksamheten har strikta regler: medför inga vapen, förolämpa aldrig personalen och döda inte andra patienter. Men Hotel Artemis förbudslista ignoreras på daglig basis.

Mer om filmen

22:00

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

När ett dödligt virus bryter lös i Raccoon City och förvandlar alla till zombies, måste en grupp överlevande arbeta tillsammans för att avslöja hur viruset uppstod.

Mer om filmen

00:00

Men in Black II

När en illasinnad besökare anländer till jorden för att iscensätta onda planer tvingas Agent J ta hjälp av sin gamla kollega K, som gått i pension och fått sitt minne raderat. J måste återskapa K:s minne och få tillbaka honom som agent.

Mer om filmen

02:00

Saints and Soldiers

En grupp amerikanska soldater blir tillfångatagna av tyskarna under andra världskriget och lyckas fly, men måste ta sig genom skogen till de allierades område utan karta, mat eller vapen.

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag