Tv-Tablå för V Film Action HD fredag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

Mississippi Grind

Gerry är en skicklig pokerspelare som tampas med ekonomiska problem. En dag träffar han den karismatiske Curtis, och eftersom han ser honom som sin maskot övertalar han honom att följa med på en roadtrip genom den amerikanska Södern.

Mer om filmen

08:00

The Iron Mask

Den engelska resenären Jonathan Green beger sig av på en resa från Ryssland till Kina där han möter drakar, svartmagi, och en drakkung under ett otroligt men dödligt äventyr.

Mer om filmen

10:00

Mortal

En ung pojke dör oförklarligt i byn Odda - till synes bränd inifrån. Och när den norskamerikanska Eric arresteras, misstänkt för mord, börjar ett mysterium som kommer att vända upp och ned på både vad vi tror och vad vi vet om världen omkring oss.

Mer om filmen

11:50

Twilight

Den unga enstöringen Bella flyttar till sin pappa i en sömnig och regnig liten stad och blir kär i vampyren Edward vars familj har avstått från att dricka blod.

Mer om filmen

13:50

Spider-Man: Far From Home

Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över hela kontinenten.

Mer om filmen

16:00

The Blues Brothers

Bröderna Jake och Elwood skyr inga medel för att genomföra sitt 'uppdrag från Gud'.. När den katolska skola där de uppfostrades hotas av nedläggning samlar bröderna ihop sitt gamla band för att rädda den.

Mer om filmen

18:10

Lovligt byte

Stephanie Plum börjar jobba som prisjägare åt sin kusin Vinnie. När hon får sitt första uppdrag: att hitta mordmisstänkte Joe Morelli, visar det sig vara samme Joe som förförde och dumpade henne i high school.

Mer om filmen

20:00

Oblivion

Robotreparatören Jack Harper är stationerad på Jorden där han utvinner viktiga resurser efter årtionden av krig. En dag räddar han en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Det utlöser en kedja händelser som får honom att ifrågasätta allt.

Mer om filmen

22:10

Split

Kevin har tjugotre personligheter, dokumenterade av hans betrodda psykolog, Dr. Fletcher. Men en ligger fortfarande begravd långt in i Kevins medvetande. Hans mörka tankar får honom att föra bort tre tonårsflickor. När väggarna mellan Kevins olika personaliteter börjar knaka i fogarna inleds en kamp för överlevnad hos alla de som finns inom honom - och de som finns runt honom.

Mer om filmen

00:05

Paranoia

Den unge Adam Cassidy blir plötsligt befordrad på det stora företaget. Men kravet är att Adam ska utföra en tjänst åt sin chef: spionera på en man som sitter på hemligheter värda miljardbelopp.

02:00

Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats\.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag