Tv-Tablå för V Film Action HD fredag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

The Bourne Identity

En kvinna hjälper en man med minnesförlust och ett farligt förflutet att undvika lönnmördare, samtidigt som han försöker komma ihåg vem han är.

Mer om filmen

08:00

12 Mighty Orphans

Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Franklin D. Roosevelts uppmärksamhet.

09:55

Mumien - återkomsten

Imhotep är tillbaka. Hans mumie finns nu på The British Museum. Imhotep svor att den som öppnade hans grav skulle belönas med en plågsam död. Våra hjältar Rick och Evelyn finns med på hans dödslista, men det gör också deras son Alex...

Mer om filmen

12:00

Breaking Point

Tonårsbröderna Benji och Trey har båda en otrolig talang för breakdance, men också en stark fiendskap mellan sig. Nu med ett globalt mästerskap i breakdance i horisonten, måste de lägga undan sina olikheter så att de tillsammans kan vinna guld.

Mer om filmen

13:40

Spider-Man: Far From Home

Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över hela kontinenten.

15:50

Fast & Furious 5

En exfånge och en före detta polis planerar en stöt i Rio de Janeiro och måste undkomma stans narkotikakung, såväl som en nitisk FBI-agent.

Mer om filmen

18:00

Star Trek Beyond

Inuti nebulosan blir Enterprise attackerat av en svärm av små skepp, vars sammanlagda anfall tvingar Enterprise på flykten, illa skadat, och med stora delar av besättningen tillfångatagen. Enterprise kraschar på samma planet och blir fullständigt förstört, vilket tvingar Kapten Kirk och de kvarvarande besättningsmedlemmarna att försöka frita sina kamrater.

Mer om filmen

20:00

The Bank Job

I 1970-talets London gräver sig en bilhandlare och hans kompanjoner in i ett bankvalv, där de hittar mycket mer än bara pengar och juveler.

Mer om filmen

22:00

Black Lotus

En före detta kommandosoldat använder sina färdigheter från militären i en solo-insats för att rädda sin väns dotter från ett brottssyndikat i Amsterdam.

Mer om filmen

00:00

The Next Three Days

En man misslyckas med att bevisa sin frus oskuld i ett mordfall och när det inte finns någon möjlighet att överklaga domen, börjar han smida en avancerad plan för att befria henne från fängelset.

Mer om filmen

02:10

Hotel Artemis

Tio år fram i tiden är Los Angeles en stad präglad av våldsamma upplopp och hög kriminalitet. På det topphemliga privatsjukhuset Hotel Artemis jobbar sjuksköterskan Jean och hennes livvakt Everest. Här har de fullt upp med att rädda livet på stans värsta brottslingar. Bara medlemmar får vård och verksamheten har strikta regler: medför inga vapen, förolämpa aldrig personalen och döda inte andra patienter. Men Hotel Artemis förbudslista ignoreras på daglig basis.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag