Tv-Tablå för V Film Action HD tisdag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

World Trade Center

September 2001 utsätts tvillingtornen World Trade Center för ett terrorattentat. Polisen John tar med sig en styrka för att hjälpa till vid evakueringen. Bland de frivilliga finns polisen William.

Mer om filmen

08:30

The Amazing Spider-Man 2

När Electro dyker upp ställs Peter Parker inför en mäktig och farlig motståndare, och när gamle vännen Harry Osborn återvänder inser Peter att alla hans fiender har en sak gemensamt: OsCorp.

Mer om filmen

11:00

2012

Den misslyckade författaren Jackson Curtis försöker föra sin familj i säkerhet medan världen faller samman omkring dem i en serie globala katastrofer. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds.

Mer om filmen

13:45

The Sum of All Fears

En sydafrikansk vapenhandlare lyckas komma över kärnvapen och säljer dem till en grupp fascister ledda av Dessler, som planerar att lura in USA och Ryssland i krig. Två specialagenter får uppgiften att undersöka saken.

Mer om filmen

16:00

Fair Game

Någon läcker till media att Valerie Plame är en hemlig CIA-agent och hon hamnar på löpsedlarna efter att hennes man skrivit en kontroversiell artikel i tidningen New York Times.

Mer om filmen

18:00

The Bourne Supremacy

Två år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.

Mer om filmen

20:00

District 9

I utkanten av staden District 9 lever över en miljon strandsatta rymdvarelser. Efter att de i 20 år levt under ghettoliknande förhållanden blir situationen ohållbar och myndigheterna bestämmer att de ska tvångsförflyttas till ett nytt läger.

Mer om filmen

22:00

The House Next Door: Meet the Blacks 2

Efter att ha överlevt en skräckfylld natt på västkusten flyttar den (inte så) bästsäljande författaren Carl Black sin familj tillbaka till sitt barndomshem i Windy City där han hoppas finna den lugn och ro han behöver för att skriva sin nya bok. Men när en excentrisk granne flyttar in i grannhuset blir Carl övertygad om att mannen är en vampyr som försöker ta hans familj och han måste samarbeta med sina udda grannar för att rädda sin karriär och deras liv.

Mer om filmen

00:00

Red 2

Efterspanade ex-CIA-agenten Frank Moses återförenar motvilligt sitt mycket underhållande gäng för att söka efter ett försvunnet kärnvapen. Men för att lyckas måste de övervinna en armé av yrkesmördare, brutala terrorister och maktgalna politiker.

Mer om filmen

02:00

How to Deter a Robber

Madison börjar bråka med sin mamma under Thanksgivingmiddagen. Hon tar med sig sin pojkvän för att utforska en övergiven stuga där hon märkligt nog sett lamporna tändas och släckas på sistone. De tar stugan i besittning, röker på och utför en ouijaseans. Men när de vaknar efter en natts sömn är allt en röra, och de inser att de haft inbrott. Tillsammans med Madisons morbror bildas en omaka trio av amatördetektiver på jakt efter tjuvarna.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag