Tv-Tablå för V Film Action HD tisdag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

Small Town Killers

De två hantverkarna Ib och Edward är trötta på sina livlösa äktenskap och drömmer om att leva det goda livet med hjälp av de pengar de tjänat på hembränt under några år. Efter att ha bråkat med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en rysk yrkesmördare att döda deras kvinnor. De underskattar dock sina fruar och det blir början på en absurd resa där Ib och Edward hamnar på en dödslista.

Mer om filmen

07:55

Star Trek

Mitt under rymdstriderna med de onda romulanerna föds James Kirk. Nu 25 år senare har James blivit kadett inom rymdflottan och ställs emot romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

Mer om filmen

10:00

Tillbaka till framtiden II

Doc drar iväg med Mac på ännu en tidsresa. 25 år in i framtiden är Martys familj i knipa. Hans försök att hjälpa dem resulterar i nya tidspardoxer och han måste zickzacka mellan 1955, nutid och 2015 för att ställa allt till rätta igen.

12:00

The Divergent Series: Allegiant

Tris och Four tar sig in i en helt ny värld, långt farligare än något de tidigare upplevt. Tris måste nu fly tillsammans med Four och ta sig bortom den höga mur som omringar Chicago. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

14:00

2 Fast 2 Furious

Brian O'Conner driver runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-raicing. Han grips av polisen och tvingas att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas.

Mer om filmen

15:50

Transformers - de besegrades hämnd

När en forntida Decepticon återuppstår och vill ha hämnd, måste Sam och Mikaela ta reda på Transformers historiska bakgrund på jorden, för att hitta ett sätt att rädda planeten.

18:15

The Fast and the Furious

Los Angeles-polis infiltrerar ett streetracing-gäng för att utreda ett antal lastbilskapningar, men arbetet visar sig vara svårare än väntat när han dras in i intriger och utsätts för lojalitetsprov.

Mer om filmen

20:00

Boyka: Undisputed 4

Boyka tar av misstag livet av en motståndare i ringen och tvingas ifrågasätta allt han har jobbat med. När han upptäcker att hans motståndares änka är i trubbel, blir han hennes mästare i en serie av till synes omöjliga slagsmål.

22:00

Showdown at the Grand

En stolt biografägare måste tillsammans med en legendarisk actionstjärna försvara sitt familjeföretag mot exploatörer när konsten speglar livet i en kraftmätning utan dess like.

Mer om filmen

00:00

Shooting Stars

De fyra basketspelarna LeBron James, Lil Dru, Willie McGee och Sian Cotton kallar sig Fab Four och blir det bästa gymnasielaget i landet. Detta är starten på en unik karriär som leder LeBron till NBA.

Mer om filmen

02:00

The Collector

En föredetta brottsling måste betala en skuld åt sin ex-fru och planerar därför i desperation en stöt mot sin arbetsgivares hus. Vad han inte vet är att en annan person har siktat in sig på samma hus och tagit familjen till fånga.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag