Tv-Tablå för V Film Action HD lördag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
07:00

Need for Speed

Mekanikern och racerföraren Tobey blir blåst av Dino, en rik och arrogant förare, och hamnar i fängelse. När han väl släppts ut deltar han i ett lopp över landet för att hämnas.

Mer om filmen

09:30

Men in Black 3

Agent J reser tillbaka i tiden för att rädda agent K från Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, som rest tillbaka i tiden för att döda agent K och förgöra hela mänskligheten.

Mer om filmen

11:20

Spider-Man: Homecoming

Under sin mentor Tony Starks uppsyn börjar eleven Peter Parker att acceptera sin nyfunna identitet som Spider-Man. När den onda Vulture kommer för att orsaka kaos är allting, som Peter älskar, i fara.

Mer om filmen

13:35

Jurassic World

Tjugotvå år efter händelserna på Jurassic Park finns det nu åter en fungerande nöjespark. Men sviktande besöksantal driver forskarna att driva forskningen med genetik längre och en ny attraktion introduceras. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

15:40

Top Gun

Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Mer om filmen

17:30

Transformers - de besegrades hämnd

När en forntida Decepticon återuppstår och vill ha hämnd, måste Sam och Mikaela ta reda på Transformers historiska bakgrund på jorden, för att hitta ett sätt att rädda planeten.

20:00

Ambulance

Den dekorerade krigsveteranen Will Sharp som är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård ber, just den han vet att han inte borde be, sin adoptivbror Danny, om hjälp. Danny, en karismatisk yrkesbrottsling, erbjuder honom istället att vara med på ett jobb: det största bankrånet i Los Angeles historia. Eftersom hans frus liv står på spel kan Will inte säga nej. Men när deras flykt går spektakulärt fel, kapar de desperata bröderna en ambulans med en allvarligt sårad polis.

Mer om filmen

22:20

Fast & Furious

Efter att ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin strid mot polisen Brian O'Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste de försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom.

Mer om filmen

00:05

Agents 355

Fem kvinnor samarbetar för att hindra en global organisation från att skaffa ett vapen som kan försätta världen i ett totalt kaos.

02:05

Gemini Man

En extremt skicklig lönnmördare blir plötsligt förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag