Tv-Tablå för V Film Action HD lördag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
07:55

Baywatch

Mitch Buchannon och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody försöker tillsammans sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden.

Mer om filmen

09:55

Men in Black: International

Men in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs de inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.

Mer om filmen

11:50

Transformers: Age of Extinction

Mänskligheten har helt tappat förtroende för Transformers som nu står helt utanför lagen. När en påhittig bilmekaniker upptäcker hemligheten bakom Autobots och Decepticons blir han jagad av båda robotar och regeringen.

Mer om filmen

14:30

Tommy Boy

Festprissen Tommy Callahan (Chris Farley) har till slut tagit sin examen, och fått ett lätt och relativt välbetalt jobb hos Callahans bildelar. Men snart hopar sig problemen och familjeföretaget är på väg att gå i konkurs.

Mer om filmen

16:05

The Hill

Den unge Rickey Hill växer upp i en fattig småstad i Texas och visar en extraordinär förmåga att slå en baseboll, trots att han bär på benskenor på grund av en ryggradssjukdom. Men hans stränga far förbjuder Rickey från att spela baseboll för att skydda honom från skador och få honom att bli predikant. Rickeys önskan att få delta i en uttagning till Major League splittrar familjen och hans dröm om att få spela professionellt hotas.

Mer om filmen

18:10

Mission: Impossible

En hemlig agent blir anklagad för förräderi och undersöker ett misslyckat uppdrag i Prag för att hitta en försvunnen hårddisk.

Mer om filmen

20:00

The Equalizer 3

Efter att ha lämnat sitt tidigare liv som lönnmördare åt regeringen har Robert McCall svårt att försona sig med de fruktansvärda saker han har gjort och hittar en slags lindring genom att tjäna rättvisan på undertryckta personers vägnar. Han känner sig förvånansvärt hemma i södra Italien, men upptäcker att hans nya vänner kontrolleras av lokala kriminella ledare. När händelserna får dödlig utgång vet McCall vad han måste göra: Skydda sina vänner genom att ta itu med maffian.

Mer om filmen

21:55

The Dry

Kriminalpolisen Aaron Falk återvänder till hans torkdrabbade hemstad för en tragisk begravning. Men hans återkomst öppnar upp ett årtionde gammalt sår - det olösta dödsfallet av en tonårstjej.

Mer om filmen

23:50

Ghostbusters

Erin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Mer om filmen

01:45

The Retirement Plan

När Ashley och hennes unga dotter Sarah blir indragna i en kriminell härva som sätter deras liv på spel vänder hon sig till sin far Matt, som för närvarande lever som pensionerad strandluffare på Caymanöarna.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag