Tv-Tablå för V Film Action HD torsdag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

Star Trek

Mitt under rymdstriderna med de onda romulanerna föds James Kirk. Nu 25 år senare har James blivit kadett inom rymdflottan och ställs emot romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

Mer om filmen

08:05

Mumien - återkomsten

Imhotep är tillbaka. Hans mumie finns nu på The British Museum. Imhotep svor att den som öppnade hans grav skulle belönas med en plågsam död. Våra hjältar Rick och Evelyn finns med på hans dödslista, men det gör också deras son Alex...

Mer om filmen

10:15

Baywatch

Mitch Buchannon och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody försöker tillsammans sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden.

Mer om filmen

12:15

Nerve

När gymnasietjejen Vee får frågan av spelet Nerve - 'Are you a watcher or a player?', bestämmer hon sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men snart eskalerar spelet till farliga nivåer.

Mer om filmen

14:00

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Streetracing-killen Sean flyttar till sin pappa i Tokyo, där han lär känna amerikanen Twinkie och testar en ny stil: driftracing.

Mer om filmen

16:00

Mission: Impossible

En hemlig agent blir anklagad för förräderi och undersöker ett misslyckat uppdrag i Prag för att hitta en försvunnen hårddisk.

Mer om filmen

17:50

Star Trek Into Darkness

När besättningen på Enterprise återvänder hem möts de av total förstörelse. Någon inom deras egen organisation har förintat Stjärnflottan. Den enda som kan leda den känslomässigt omtumlande jakten på förövaren är Kapten Kirk.

Mer om filmen

20:00

Act of Valor

Under ett räddninguppdrag ämnat att rädda en CIA-agent upptäcker Navy SEAL en världsomfattande terroristkomplott riktad mot USA.

Mer om filmen

22:00

The Tunnel

En tankbil kolliderar i en tunnel i de iskalla norska bergen. Barnfamiljer, ungdomar och turister blir fångade i mörkret. Utanför rasar en snöstorm som räddningsarbetarna sitter fast i. Tankbilen börjar brinna, men kommer hjälpen i tid?

Mer om filmen

00:00

The Bourne Supremacy

Två år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.

Mer om filmen

02:00

John Wick: Chapter 2

Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D'Antonio har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av samhället.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag