Tv-Tablå för V Film Action HD onsdag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

Catch me if you can

Amerikansk dramathriller från 2002. Bedragaren Frank Abagnale hade hunnit arbeta både som läkare, advokat och pilot innan han ens fyllt 18 år. FBI-agenten Carl Hanratty har gjort det till sin främsta uppgift att finna den unge brottslingen och ställa honom inför rätta. Bygger på en sann historia.

Mer om filmen

08:20

Bill and Ted face the music

Amerikansk komedi från 2020. Två blivande rockers från San Dimas, Kalifornien, blev ombedda att rädda universitetet genom en äventyrlig tidsresa. Som medelålders pappor försöker de fortfarande skapa en hitlåt för att uppfylla sitt öde.

Mer om filmen

10:00

Holmes & Watson

Amerikansk kriminalkomedi från 2018. Den legendariske detektiven Sherlock Holmes och hans trogne följeslagare Doctor Watson är tillbaka i en avsevärt mer komisk tappning än vanligt. Denna gång för att rädda drottning Victorias liv.

Mer om filmen

11:45

Million dollar baby

Amerikanskt drama från 2004. En före detta proffsboxare driver en boxningsklubb där det en dag dyker upp en tjej som vill bli proffsboxare. Han är inte intresserad av att hjälpa henne och är övertygad om att hon kommer att misslyckas. Hon är envis och börjar träna på egen hand. Snart har klubbens allt i allo fått upp ögonen för hennes talang och börjar coacha henne. Motgångar och folks misstro byts snart i framgång och beundran.

Mer om filmen

13:55

Arn - Riket vid vägens slut

Svenskt äventyrsdrama från 2008. Arn kommer hem från sitt korståg till sin käresta Cecilia och de bygger upp ett hem tillsammans på Forsvik. Men Arn vet att kriget hotar och att sverkarna kommer att försöka återta kronan. Med sin vetskap om utländska stridstekniker och strategier börjar han bygga upp en armé.

Mer om filmen

16:00

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Amerikanskt äventyr från 2008. Indy hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin - den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer under ledning av den iskalla Irina Spalko.

Mer om filmen

18:00

The interview

Amerikansk komedi från 2014. Dave är en ytlig journalist som leder ett kändisbesatt nöjesprogram på tv. En dag får Dave och hans producent Aaron veta att Nordkoreas ledare Kim Jong-un älskar programmet och gärna ställer upp på en intervju. Inför samtalet blir Dave kontaktad av CIA, som vill att han lönnmördar diktatorn.

Mer om filmen

20:00

We own the night

Amerikansk thriller från 2007. Bobby och Joseph Green är två New York-bröder som valt att gå helt skilda vägar i livet. Joseph är polis medan Bobby driver en populär nattklubb och tillbringar mesta delen av sitt liv med att festa tillsammans med sina vänner. Bobbys lättjefulla tillvaro får dock ett abrupt slut då hans bror hotas av en rysk gangster som använder hans nattklubb som högkvarter.

Mer om filmen

22:00

The hunted

Amerikansk thriller från 2003. Aaron Hallam är en av Amerikas skickligaste elitsoldater. Hallam är dock allvarligt krigsskadad och plågas av blodiga minnen så till den grad att han tagit sin tillflykt till skogarna utanför Portland, där han jagar och dödar jägare. FBI kallas in för att fånga Hallam och efter intensiva spaningar lyckas man snärja honom. Hallam lyckas dock fly och jakten, med agent Bonham i täten, tar fart på nytt. Allteftersom Bonham närmar sig Hallam lär han sig mer och mer om den traumatiserade soldaten och börjar förstå varför han förlorat förståndet.

Mer om filmen

00:00

Magnus

Norsk dokumentär från 2016. Det norska schackunderbarnet Magnus Carlsen föddes 1990 och blev stormästare vid 13 års ålder och världsmästare 2013. Följ Magnus resa genom tio år av framgång och motgångar. Medverkande: Sigurd Mikal Karoliussen, Benjamin Ree, Øyvind Asbjørnsen, Aage Aaberge, Linn-Jeanethe Kyed,.

Mer om filmen

02:00

Don't tell a soul

Amerikansk thriller från 2020. De två tonårsbröderna Joey och Matt lever med sin arbetarfamilj i Kentucky. De försöker stjäla en burk, full av pengar, från ett öde hus för att hjälpa sin sjuka mamma att betala sjukhusräkningarna. Under flykten blir de påkomna av en säkerhetsvakt som jagar dem in i skogen.

Mer om filmen