Tv-Tablå för V Film Action HD onsdag

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film Action

TidProgram
06:00

65

Efter en kraschlandning inser piloten Mills att han är strandsatt på jorden för 65 miljoner år sedan. Med bara en chans till räddning, måste Mills och en till överlevare ta sig igenom okänd terräng full av farliga varelser i en kamp för att överleva.

Mer om filmen

08:00

2 Fast 2 Furious

Brian O'Conner driver runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-raicing. Han grips av polisen och tvingas att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas.

Mer om filmen

10:00

Fast & Furious 5

En exfånge och en före detta polis planerar en stöt i Rio de Janeiro och måste undkomma stans narkotikakung, såväl som en nitisk FBI-agent.

Mer om filmen

12:10

Mortdecai

Charlie Mortdecai är en sofistikerad konsthandlare som reser jorden runt enbart beväpnad med sitt snygga utseende och speciella charm för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld.

Mer om filmen

14:00

Kin

Den nyligen frisläppte Jimmy och hans 14-åriga adoptivbror Eli jagas av en hämndlysten gangster, federala agenter och ett gäng soldater från en annan värld. Med ett vapen av mystiskt ursprung som enda skydd tvingas de till flykt.

Mer om filmen

15:50

Spider-Man: Homecoming

Under sin mentor Tony Starks uppsyn börjar eleven Peter Parker att acceptera sin nyfunna identitet som Spider-Man. När den onda Vulture kommer för att orsaka kaos är allting, som Peter älskar, i fara.

Mer om filmen

18:00

The Fast and the Furious

Los Angeles-polis infiltrerar ett streetracing-gäng för att utreda ett antal lastbilskapningar, men arbetet visar sig vara svårare än väntat när han dras in i intriger och utsätts för lojalitetsprov.

Mer om filmen

20:00

Bad Boys for Life

Över 100 miljoner dollars heroin har försvunnit från polisens stöldgodsavdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey och Marcus Burnett var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet hotas till livet blir plötsligt fallet personligt.

Mer om filmen

22:00

Showdown at the Grand

En stolt biografägare måste tillsammans med en legendarisk actionstjärna försvara sitt familjeföretag mot exploatörer när konsten speglar livet i en kraftmätning utan dess like.

Mer om filmen

00:00

The Hill

Den unge Rickey Hill växer upp i en fattig småstad i Texas och visar en extraordinär förmåga att slå en baseboll, trots att han bär på benskenor på grund av en ryggradssjukdom. Men hans stränga far förbjuder Rickey från att spela baseboll för att skydda honom från skador och få honom att bli predikant. Rickeys önskan att få delta i en uttagning till Major League splittrar familjen och hans dröm om att få spela professionellt hotas.

Mer om filmen

02:05

Largo Winch

Nerio Winch, mäktig miljardär och makthavare i W Group-koncernen, hittas drunknad. Winch hade varken familj eller arvingar, men plötsligt börjar en väl bevarad hemlighet om en adopterad son, Largo, luckras upp.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Action HD idag