Tv-Tablå för V Film Hits HD måndag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

Bring It On

Två rivaliserande cheerleadingtrupper hamnar i konflikt när den ena truppen anklagar den regerande cheerleadingkaptenen för att ha kopierat deras koreografi.

08:00

Queenpins

Om den uttråkade och frustrerade hemmafrun Connie och hennes bästa vän, vloggaren JoJo, som gör en hobby till ett mångmiljonbedrägeri.

Mer om filmen

10:00

Dog

Briggs, en före detta soldat, blir ihopparad med den gamla militärhunden Lulu och tillsammans hoppar de in i en Ford Bronco från 1984 och beger sig på en resa längs västkusten i hopp om att hinna till en soldats begravning.

Mer om filmen

12:00

Grease

Klassisk musikalfilm om den pryda Sandy och coole Danny som är kära i smyg på en high school i USA på 1950-talet.

Mer om filmen

14:00

Out Stealing Horses

Efter mer än femtio år i Sverige flyttar änklingen Trond år 1999 tillbaka till Norge, nära den plats vid gränsen mellan brödraländerna där han 1948 upplevde en sommar som han helst vill glömma. Han var då 15 år och upplevde en sommar med död och svek då ett barn skjöts ihjäl och hans far lämnade familjen för en annan kvinna.

16:00

A Walk to Remember

Landon är en strulig tonåring som döms till samhällstjänst efter att ett oskyldigt upptåg slutat illa. Som del av sitt straff måste Landon vara med i skolans dramagrupp. Där träffar han Jamie, den lokala pastorns dotter, och blir förälskad.

Mer om filmen

18:00

Tracks

Robyn Davidson är en äventyrare som år 1975 vandrade 270 mil genom den ändlösa australiska öknen med två dromedarer och en hund för att ta ett dopp i Indiska oceanen.

Mer om filmen

20:00

Den skyldige

Larmoperatören och den före detta polisen Asger Holm besvarar ett nödsamtal från en kvinna som blivit kidnappad. Plötsligt bryts samtalet, och med telefonen som enda verktyg tvingas Asger kämpa mot tiden för att rädda kvinnan och fånga hennes kidnappare.

Mer om filmen

22:00

Children of Men

År 2027 är mänskligheten utdöende efter arton år av ofruktbarhet. I London blir statstjänstemannen Theo Faron kontaktad av ledaren för terroristgruppen The Fishes som vill ha hjälp med att skydda den enda gravida kvinnan på jorden.

Mer om filmen

00:00

Whiplash

Andrew är en ung jazztrummis med siktet inställt på toppen.Jakten på perfektion utvecklas snart till besatthet då hans stenhårda lärare Terence fortsätter att pressa honom till randen av både hans förmåga - och hans förstånd.

Mer om filmen

02:00

Mission: Impossible

En hemlig agent blir anklagad för förräderi och undersöker ett misslyckat uppdrag i Prag för att hitta en försvunnen hårddisk.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag