Tv-Tablå för V Film Hits HD söndag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

The Edge of Seventeen

Alla vet att det är tufft att växa upp, och livet blir inte lättare för Nadine när hennes äldre bror Darian dejtar hennes bästa vän. Plötsligt känner sig Nadine mer ensam än någonsin, tills en pojkes oväntade vänskap skänker en glimt av hopp.

Mer om filmen

08:00

Rocketman

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Mer om filmen

10:00

Tidsresenärens hustru

En bibliotekarie med en ovanlig genetisk sjukdom har förmågan att resa fram och tillbaka i tiden. Han besöker återkommande sin stora kärlek, men de är sällan synkroniserade i sina livsfaser.

12:00

Instant Family

När Pete och Ellie bestämmer sig för att bilda familj vill de gärna bli fosterföräldrar i första hand. De hoppas få ta hand om ett litet barn, men när de träffar tre syskon med en brokig bakgrund, inklusive en rebellisk 15-årig flicka, blir de plötsligt trebarnsföräldrar. Nu måste det gifta paret snabbt lära sig föräldraskapets alla trick.

14:00

A Walk to Remember

Landon är en strulig tonåring som döms till samhällstjänst efter att ett oskyldigt upptåg slutat illa. Som del av sitt straff måste Landon vara med i skolans dramagrupp. Där träffar han Jamie, den lokala pastorns dotter, och blir förälskad.

Mer om filmen

16:00

Living

I 1950-talets London bestämmer sig en humorlös statstjänsteman för att ta ledigt från jobbet och uppleva livet efter att han fått en dyster diagnos.

Mer om filmen

18:00

Then Came You

Skye är en tuff tonåring med en dödlig sjukdom. Hon blir vän med 19-åriga Calvin, en hypokondriker som är rädd för sin egen skugga. Calvin hjälper Skye att pricka av sin lista av saker hon vill göra innan hon dör, och längs vägen kommer han över några av sina egna rädslor.

Mer om filmen

20:00

The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone

Den åldrade maffiabossen Michael Corleone tar brorssonen Vincent under sina vingar och dras in i en serie blodiga intriger med ledarna för den katolska kyrkan.

22:35

Dödsleken

Tre rumskompisar har ett rum ledigt i lägenheten som de hyr ut till en okänd kille. Men så fort han flyttar in låser han dörren till sitt rum och syns inte till. Efter några dagar tar nyfikenheten överhand och de tre bryter sin in.

Mer om filmen

00:05

About Time

När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta den rätta, uppvakta henne och bilda familj.

Mer om filmen

02:05

The Good House

Livet för Hildy Good, fastighetsmäklare i det idylliska New England, börjar gå i stöpet när hon träffar Frank Getchell, en gammal flamma från New York. Deras möte tvingar fram en konfrontation med Hildys sedan länge begravda förflutna.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag