Tv-Tablå för V Film Hits HD söndag

Kanalen som visar Oscars-vinnare, nordiskt drama och tidlösa klassiker.

TidProgram
06:00

My Christmas Love

När en ensamstående kvinna mottar en rad presenter, inspirerade av '12 Days of Christmas', ger hon sig ut med uppgiften att hitta personen som skickar henne presenterna.

Mer om filmen

08:00

Christmas a la Mode

En kvinna behöver ett mirakel för att rädda familjens gård och arvet från hennes fader, om hon ska hinna i tid till julfirandet.

Mer om filmen

10:00

A Christmas Switch

Två kvinnor byter magiskt nog kropp under julperioden och lär sig en viktig lektion om familj, kärlek och julglädjen.

Mer om filmen

12:00

A Merry Christmas Match

Corey har ett hektiskt schema, men hon avsätter tid varje år för att hedra sin fars minne genom att vara värd för en jultävling. Men hon har glömt hur det är att önska mer - tills hon träffar Ryder.

Mer om filmen

14:00

A Very Corgi Christmas

När Lauren och hennes son reser hem till hennes barndomshem för att fira jul träffar hon den ensamstående pappan Ben, som vill ge en söt Corgi-valp till sin dotter i julklapp.

Mer om filmen

16:00

A Chance for Christmas

Influencern Christina Chance får sitt livs möjlighet: ett lukrativt sponsorskap från sitt drömvarumärke. Men snart upptäcker hon att hon är fast i en tidsloop där samma julafton upprepas i all oändlighet.

Mer om filmen

18:00

A Christmas Mission

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. Och nu lanserar hon den tillsammans med sin väninna.

Mer om filmen

20:00

A New York Christmas Wedding

En julängel visar en blivande brud att vara vad som kunde ha hänt om hon hade agerat på sina hemliga känslor för sin bästa vän från när hon var barn.

22:00

Christmas at Maple Creek

En romantikförfattare samlar sin familj och sina vänner för att rädda en älskad stad till jul och hittar samtidigt kärleken.

Mer om filmen

00:00

Four Cousins and a Christmas

En hjärtskärande förlust får fyra kusiner att återförenas och sjunga på sin mormors begravning bara två dagar före jul, vilket får deras murar att falla... över lite pizza och vin.

Mer om filmen

02:00

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på V Film Hits HD idag