Tv-Tablå för V series HD söndag

V series är en renodlad kanal för serier. Här ser du spännande kriminalare, roliga TV-serier och gammla klassiker.

TidProgram
05:15

Ransom

Erics gamla mentor Freddie Woods tar med sig teamet till ett område norr om New York för att förhandla med en osannolik terrorist som innebär ett omedelbart hot.

06:00

Saving Hope

Alex måste lägga sina personliga och professionella tvivel åt sidan för att genomföra en operation som kan rädda Danas liv. Samtidigt visar sig en rutinkontroll vara något värre.

06:45

Saving Hope

Alex har blivit lurad till att gå på en dubbeldejt, sen måste hon föra mannen till akuten. Samtidigt behandlar Charlie en soldat som lider av traumatiska upplevelser och Maggies graviditet sätts på spel.

07:25

Saving Hope

Alex är på väg hem för att varva ner efter en lång arbetsdag men allt förändras när hon blir ögonvittne till en traumatisk olycka och tvingas återvända till jobbet.

08:10

Saving Hope

Alex och Charlie behandlar ett par som blivit illa tilltyglade av en björn. När läkarna börjar forska vidare i olyckan börjar de misstänka att allt inte är som det ska. Samtidigt försöker en buddhist lära Joel en läxa.

08:55

Saving Hope

När en trafikstockning blockerar vägen för en organtransport, måste Alex skynda sig för att hitta ett nytt organ. Samtidigt behandlar Joel ett par och Charlie pressas mot sin bristningsgräns av en ande.

09:40

The Office

Andy hoppas kunna inspirera och motivera kollegorna genom att ta med dem på en studieresa till Gettysburg. De som blir kvar på kontoret får i uppdrag av Robert California att kläcka företagets nästa stora idé.

10:00

The Office

Robert California tar med sin fru till kontoret i ett försök att hitta ett jobb åt henne. Dwight öppnar ett gym i byggnaden.

10:25

Friday Night Lights

Vinces arroganta attityd skapar obalans i laget och Coach Taylor oroar sig för att tappa greppet om situationen. Becky deltar i en skönhetstävling där hon ifrågasätter sina val och Tami bekymras av en student som lär henne en ny läxa.

11:10

Friday Night Lights

Coach Taylor försöker få tillbaka kontrollen över laget inför den kommande matchen, vilket sätter stor press på Luke. Samtidigt blir fredagskvällen dubbelbokad och det blir svårare för en relation att utvecklas. Julie reser till Chicago.

11:50

Friday Night Lights

Ett lockande erbjudande uppenbarar sig och nyheten sprider sig till invånarna i staden. Tims frigivning närmar sig och Luke funderar på vad som händer efter skolan. Samtidigt kämpat Vince för att vinna tillbaka sin heder i laget.

12:35

Friday Night Lights

Skolan står inför stora ekonomiska nedskärningar som hotar lagets framtid. Coach Taylor är orolig för problem samtidigt som Tami står inför en strålande karriärmöjlighet. Tim har svårt att anpassa sig till vardagslivet.

13:15

Friday Night Lights

Skolledningen överväger att lägga ner laget när budgeten inte räcker till. Vince och Jess kämpar för lagets överlevnad och Tim grubblar över sin framtid. Samtidigt funderar Tami på ett erbjudande som Coach Taylor är måttligt förtjust i.

14:00

The Good Doctor

Efter att en politisk protest plötsligt blivit våldsam, skyndar teamet för att hjälpa två unga offer som blivit skjutna.

14:40

The Good Doctor

När problem med Leas graviditet utmanar Shaun kämpar Asher med att uppfylla en äldre patients sista önskemål.

15:20

The Good Doctor

Shaun riskerar sin karriär genom att ifrågasätta arbetet hos den berömda kirurg som var Andrews mentor. Claire och Morgan är oense om orsaken till och behandlingen av en framstående amerikansk senator.

16:05

The Good Doctor

Medan en olycka under en campingtur tvingar Lea att vidta drastiska åtgärder kämpar Lim för att övertyga två föräldrar om att tillåta en operation på deras dotter, medan Morgan är oenig med en patient.

16:45

The Good Doctor

En grupp läkare från St Bonaventure åker på ett humanitärt uppdrag till ett sjukhus i Guatemala.

17:30

Chicago Fire

Efter ett tufft uppdrag får brandstationen besök av Internal Affairs. Casey försöker hitta avgörande bevis i fallet mot Nesbitt.

18:10

Chicago Fire

Bodens jobb står på spel men teamet på brandstationen fortsätter att leta efter bevis som kan fria honom.

18:55

Chicago Fire

Personalen på brandstationen gör vad de kan för att stötta Casey efter att komplikationerna efter Dawsons graviditet sätter hennes liv i fara.

19:35

Chicago Fire

Boden föreslår att de ska ha ett bröllop på stationen efter att en brand ödelade den ursprungliga ceremonin. Men Riddle är emot det och hans politiska ambitioner orsakar friktion mellan brandmännen.

20:15

Chicago Fire

Severides och Pattersons oenigheter når en kritisk punkt. En besökare från Cruz förflutna ber om en tjänst. Teamet rycker ut till en hemskt lastbilsolycka.

21:00

Nere

Fanny flyttar in hos Fam och får ett oönskat besök av Kurts änka.

21:25

Nere

Fanny och Jill träffar föraren av bilen som kraschade in i dem.

21:55

Strandhotellet

Sebastian och Shirin gör sig hemmastadda i Saltsjövik nu när Sebastian tackat ja till VD-posten och Sebastian vill inleda ett laddat samarbete med Mistral...

22:35

The Head

Morgonen då Zack ska tillkännage resultatet av DNA-testet för att identifiera mördaren, hittas han död och maskinen är sönderslagen. Medan utredningen fortsätter låses Rachel in i kylrummet.

23:20

Chicago Fire

Severide kämpar med priset för att ha hjälpt Pryma med Martucci-fallet. Gallo kämpar för att Herrmann ska få representera 51 vid National Firefighter's Associations vinterkonferens.

00:05

Chicago P.D.

Efter en chockerande upptäckt börjar teamet närma sig Sean O'Neal med alla bevis de kan hitta. O'Neal är fast besluten att hålla sin son utanför fängelset och anlitar en advokat.

00:45

Chicago Med

Will förlitar sig på Crockett och Meds nyligen donerade OR 2.0 för att rädda sin patient. Charles hjälper en äldre förvirrad patient som sörjer förlusten av sin skolkärlek.

01:30

CSI: Vegas

Shelby Duggan mördas och CSI får i uppdrag att utreda fallet. Teamet upptäcker att det fanns två mordoffer den kvällen. Är det samma mördare?

02:10

Walker

Walker håller sitt löfte till Liam att äntligen diskutera fångenskapen, och smärtsamma detaljer från det förflutna påverkar nutiden för att hjälpa Rangers att eliminera ett farligt hot.

02:50

Into the Badlands

Änkan ingår en ohelig allians. Sunny och Bajie stöter i sin tur på en oväntad vän, men måste också konfrontera en oslagbar fiende från deras förflutna.

03:35

Nere

Fanny flyttar in hos Fam och får ett oönskat besök av Kurts änka.

04:00

Nere

Fanny och Jill träffar föraren av bilen som kraschade in i dem.

Här hittar du vad som sänds på V series HD idag