Tv-Tablå för V series HD lördag

V series är en renodlad kanal för serier. Här ser du spännande kriminalare, roliga TV-serier och gammla klassiker.

TidProgram
05:05

Frasier

Daphne ska på dejt med en före detta fånge och Frasier och Niles inser sitt ansvar och bestämmer sig för att de måste spionera på Daphne och hennes skumma sällskap.

05:25

Frasier

Det som måste hända förr eller senare händer: Frasiers exfru Lilith kommer till Seattle och ringer till hans radioprogram.

06:00

Friday Night Lights

Julie får veta att tränaren Taylor och Tami funderar på att flytta och blir rasande. Riggins blir vän med en singelmamma och hennes son.

06:40

Friday Night Lights

En olycka nära Dillon High School tvingar tränaren Taylor och Panthers att hitta en annan anläggning där de kan spela den viktiga semifinalen.

07:20

Friday Night Lights

Tränaren Taylor sviktar under trycket från Texas Methodist University och hans beslut blir inte populärt hos familjen. Landry grubblar på om han bör berätta om Tyras situation eller inte.

08:05

Friday Night Lights

Ryktena om att tränaren Taylor ska lämna laget får ett uppsving när en insideskälla talar ut. Panthers förbereder sig inför statsmästerkskapet.

08:45

Friday Night Lights

Förändringar i laget tvingar Dillon Panthers att jobba hårdare än någonsin för att uppnå samma framgångar som förra säsongen. Tyra får ett chockerande besök. Matt och Landry kämpar på med vardagslivet som är hårdare än de trodde.

09:30

Chicago Fire

Teamet välkomnar en ny medlem, vilket medför vissa komplikationer. Brett visar sig vara en ledare under ett skrämmande samtal. Boden ser stor potential i Kidd och får en idé.

10:10

Chicago Fire

Brett och Mackey är i livsfara. Casey och Brett rör sig på okänd mark. Severide jagar ett minne, medan Ritter utsätter sig själv för fara under ett skakigt samtal.

10:50

Chicago Fire

En olycka mitt under en räddningsoperation gör att Mouch blir skakad och ifrågasätter sina förmågor. Kidd söker stöd hos Severide, medan Casey och Brett diskuterar deras framtid.

11:30

Chicago Fire

När teamet kallas till en explosion på en byggarbetsplats tvingas Gallo att överraskande nog rädda en av sina egna.

12:10

Chicago Fire

Teamet kallas ut till en farlig brand i en 10-våningar hög lagerlokal, och Herrmann och Cruz blir instängda i en lasthiss där all kommunikation är ur funktion.

12:50

Saving Hope

Trots att Alex patient desperat behöver en levertransplantation så är den enda donatorn hans främmande pappa som lever under ny identitet. Alex tvingas kämpa hårdare än någonsin för att se till att båda överlever.

13:30

Saving Hope

När Alex och Maggie inte kan enas om det bästa sättet att hjälpa en sjuk Bree så leder deras tvekan till komplikationer. Alex berättar därför inte hela sanningen för Charlie, som nyligen blivit tillförordnad chefskirurg.

14:10

Saving Hope

Efter de tragiska komplikationerna med deras cancerstudiepatient så utreds Bree, Alex och Maggie av en väldigt fokuserad advokat som är på jakt efter sanningen.

14:55

Saving Hope

Charlie och Manny hamnar i en konflikt när de behandlar ett olycksaligt kärlekspar som har en affär. Maggies och Dawns medicinska metoder ställs mot varandra när de ska behandla en pappa som skadats av en kaststjärna.

15:35

Saving Hope

En oidentifierad man hamnar på sjukhuset efter att ha blivit påkörd av ett tunnelbanetåg, och läkarna tävlar mot klockan för att rädda hans liv. Men saker tar en mer dramatisk vändning när Charlie listar ut hans identitet.

16:30

Spin City

En skolvaktmästare med många synpunkter blir borgmästare för en dag när han vinner en uppsatstävling menad för skolbarnen. Den riktiga borgmästaren vill dessutom förändra sin image.

16:50

Spin City

Det står mycket på spel när borgmästarens stab tävlar mot kommunen i en årlig Thanksgiving-tävling. James har problem att göra slut med en flickvän som han varit ihop med länge men som bor i Wisconsin.

17:15

Outlander

Problem uppstår när en brittisk desertör från Jamies förflutna dyker upp. Jamie och Ian ansluter sig till The Watch medan Claire tar hand om Jenny.

18:10

Outlander

Claire och Jenny ger sig av för att befria Jamie från de brittiska soldaterna. På vägen träffar de Murtagh, och tillsammans använder trion ovanliga metoder för att kontakta Jamie.

19:05

Outlander

Jamies avrättning närmar sig på Wentworth Prison, medan Claire och högländarna tänker ut en räddningsplan. Sedan får Jamie ett obehagligt besök av Black Jack.

20:00

Outlander

En riskfylld räddningsplan sjösätts för att befria Jamie. Han förs till ett närliggande kloster där Claire vårdar honom så att han ska återfå sin fysiska och mentala hälsa.

21:00

CSI: Crime Scene Investigation

Finlay måste ta itu med en bomb som har placerats i hennes bil, medan Russell får ett samtal från någon som påstår sig vara Gig Harbor-mördaren.

21:45

CSI: Crime Scene Investigation

CSI-teamet utreder ett rån och skottlossning med dödlig utgång i en butik som säljer marijuana för medicinskt bruk.

22:30

CSI: Crime Scene Investigation

Sara och Greg sätts i karantän efter att varit på en brottsplats som var förorenad med ett dödligt smittämne.

23:15

Haven

En äldre mans problem sänder Nathan och Duke tillbaka till år 1955 där de söker efter en väg tillbaka, men möter istället Audreys alter ego från det förflutna, Sarah.

00:00

Haven

En transport av en mycket farlig fånge går snett och fången lyckas rymma. Audrey och Nathan söker svar om Audreys identitet och hennes koppling till Haven.

00:45

Haven

Medan invånarna i haven sover djupt letar Audrey efter svar i Bolt Gun Killer-fallet.

01:30

Haven

En rad mord på Haven High Schools årliga återträff får Nathan och Duke att hjälpa Audrey att hitta mördaren.

02:15

Haven

Audrey, Nathan och Duke fortsätter jakten på Bolt Gun Killer samtidigt som de måsta ta itu med Audreys tragiska öde.

03:00

Unforgettable

När Walter Morgan hittas död måste Carrie finna mördaren och avleda misstankarna från sig själv.

03:40

Unforgettable

På jakt efter sin systers mördare återvänder Carrie till Syrakusa,där mördaren kan ha slagit till igen.

Här hittar du vad som sänds på V series HD idag