Dagens tv-tablå för Disney Junior

Disney Junior är anpassad för de allra minsta mellan 2-5 år. Programmen är pedagogiskt framtagna och utvecklade för att stimulera såväl hjärna som kropp. Kanalen är full av lek och lär, helt utan reklam eller våldsamma inslag. Sänds på svenska.

TidProgram
06:00

Gigantosaurus

Rocky önskar att han hade en lika kraftfull svans som Giganto. Bill kommer på ett sätt att undvika saker han inte vill göra.

06:25

Gigantosaurus

Bill får i uppgift att bjuda in Giganto till Rockys födelsedagsfest. Tiny blir fäst vid ett litet träd och är inte redo att släppa taget när trädet ska planteras.

06:50

Musses klubbhus

Mimmi och Kajsa ska ha en blomsterutställning i Musseparken, men blommorna vill inte slå ut. Ska Ludwig von Ankas nya uppfinning kunna rädda dagen?

07:15

Bluey

Pappa tar med sig Bluey och Bingo till parken, men de blir otåliga när pappa hela tiden stannar för att prata med andra vuxna.

07:25

Bluey

Bluey låtsas att han driver ett taxiföretag och hennes första kund är affärsmannen pappa, som snabbt måste ta sig till flygplatsen.

07:35

Bluey

Bluey springer för att komma ikapp mamma på stranden och stöter på olika roliga saker på vägen.

07:45

Bluey

Bluey, Bingo och Missy leker pirater i hängmattan, och de måste samla allt mod de har för att stå emot både stormar och valattacker.

07:55

Bluey

Bingo och Bluey leker tanter men har svårt att lista ut en fråga, så de ringer Nana för att höra om morföräldrar kan dansa.

08:00

Alice i Underlandsbageriet

Alice måste hitta ett recept som får JoJo att må bättre. Hattie och Fergie tappar bort receptet till en kunglig maträtt.

08:30

Disney Junior Mickey Mouse Funhouse

Musse, Mimmi och vännerna vill ta med Funny på en picknick, men Funny mår inte bra. Funny tar med gänget till Underwater Ocean World och förvandlar dem till sjöjungfruar.

09:00

Mimmis vintervisning

Mimmi sätter upp en vintervisning, men glömmer att hon har lovat att leka med sina två syskonbarn Lisa och Lena idag. Tack vare en speciell snösång så ordnar tjejerna så att det snöar precis lagom till visningen.

10:00

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

10:15

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

10:30

Pyjamashjältarna

Efter att Romeo har stulit Catboys krafter, måste Catboy lära sig att vara en superhjälte utan superkrafter. Night Ninja förvandlar Mystery Mountain till en Splatcano.

11:00

Kycklinggänget

Dinah och kapten Tully tar med gänget på en campingtur för att förbättra deras friluftsfärdigheter. Kycklinggänget hjälper sin vän Hogdog att träna inför stadens årliga hundutställning.

11:30

Kycklinggänget

Truppen måste hitta ett honungsbi som försvann från sin koloni; när en stum bäver behöver kycklinggruppens hjälp kämpar Little Boo för att anamma ett nytt sätt att kommunicera.

12:00

Bluey

Pappa och barnen ger sig ut på en utflykt till en bäck efter att ha tröttnat på lekplatsen. Bluey är utanför sin bekvämlighetszon men inser ändå hur vacker naturen är.

12:10

Bluey

När Blueys hus invaderas av busiga féer försöker familjen få fatt i de osynliga busfröna.

12:20

Bluey

Pappa leker arbete med Bluey och Bringo på hans avloppsrörsfabrik, och Bluey inför en regel om att man inte får dansa.

12:30

Bluey

När Bingo måste åka till sjukhuset gör Bluey och pappa en video för att muntra upp henne.

12:40

Bluey

När pappa tvingas sluta leka med tjejerna för att jobba i stället, gör tjejerna allt de kan för att han ska fortsätta leka med dem.

12:50

Bluey

Under ett besök på soptippen berättar pappa att han är bäst på allt i världen. Men när Bluey inser att pappa har slängt en av hennes gamla teckningar ifrågasätter hon om han verkligen är bäst.

13:00

Bluey

Bluey skapar ett zoo i trädgården med alla möjliga fantastiska varelser.

13:10

Bluey

Mamma och pappa ger sig ut på äventyr och bestämmer sig för att bära barnen som ryggsäckar. Och allt går bra fram tills att de tappar bort sina pass.

13:20

Bluey

Bluey och Chloe ger sig ut på ett äventyr för att rädda lekplatsriket från en girig drottning.

13:30

Alice i Underlandsbageriet

När Cookies tur till stranden blir inställd på grund av vädret tar Alice med sig stranden till henne. Fergie är upprörd över att han inte kunde hålla sig ren till familjefotot, så Alice muntrar upp honom.

14:00

Firebuds

Violet och Axls picknick med sina familjer avbryts av en överraskande nödsituation. Axl är nervös, för hon vill göra bra ifrån sig i skolans Duo Dash Speed Race.

14:30

Spidey and His Amazing Friends

Spidey och hans fantastiska vänner kämpar tillsammans mot skurkar och räddar folk i nöd. Möt godingarna som hjälper Spidey när det osar fara.

15:00

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

15:15

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

15:30

Eureka!

Eureka utlöser av misstag en gejser på sin mammas restaurang, vilket leder till att pizza uppfinns. Peppers Pet Dipply följer med henne till skolan och inspirerar andra husdjur att göra detsamma.

16:00

Disney Junior Mickey Mouse Funhouse

Funny förvandlas till en rymdraket och tar med alla ut i rymden. När Kalles otålighet får honom att tappa bort sin badleksak tar Funny med sig gänget till hittegods-skattkistan.

16:30

Spidey and His Amazing Friends

Team Spidey blir huvudattraktionen vid en stor parad till deras ära. När alla detektivböckerna i biblioteket försvinner börjar Team Spidey sin egen utredning.

17:00

Bluey

När Bluey leker en rolig lek hittar hon plötsligt en skadad undulat som familjen sedan tar till veterinären.

17:10

Bluey

När Bingo och Bluey sover över hos sina kusiner tar de chansen att vara uppe sent.

17:20

Bluey

Det blir kaos i lekgruppen när Rusty och Bluey vill leka två olika lekar. Men de inser snart att lekarna är mer lika än de först trott.

17:30

Bluey

När Indy och Rusty inte kommer överens när de leker mamma, pappa, barn, får Indy svårt att hitta en ny partner och Rusty måste spela bebis när han leker med Bluey.

17:40

Bluey

När familjen samlas för att leka kurragömma, är det Blueys tur att räkna till 20. Men hon har svårt att fokusera på leken i stället för sina leksaker.

17:50

Bluey

Bluey träffar en ny kompis som heter Jean-Luc under en campingsemester. Och trots att Bluey inte förstår honom lyckas de leka tillsammans.

18:00

Firebuds

Jayden planerar en övervakningsfest för att fånga tjuven som har stulit hans nya uppfinning. Carly vill gå med i skolans Räddningsklubb, även om hon inte är ett räddningsfordon som Firebuds.

18:30

Spidey and His Amazing Friends

Spidey -teamet måste stoppa en babybläckfisk; Green Goblin sprider trollgas över hela staden.

19:00

Alice i Underlandsbageriet

Alice vill laga en godbit, men går över styr med en speciell ingrediens, och Rosas första campingtur går fel när hennes vakter följer efter henne.

19:30

Bluey

Bingo och Bluey har bara fem minuter kvar till läggdags så de bestämmer sig för att springa så fort de kan till toppen av ett berg.

19:40

Bluey

Bingo och Bluey ställer till med problem för sina föräldrar under en tur till affären.

19:50

Bluey

Det är läggdags och Bingo kan inte minnas var hon har lagt sin älskade Floppy, så Bingo, Bluey och mamma måste tänka tillbaka på allt de gjort under dagen.

20:00

Bluey

Bluey frågar mamma om råd om deras jobbiga grannar när hennes soffkuddshus hotas av Bingos djurhög.

20:10

Bluey

Bluey, Bingo och mamma tänker tillbaka på alla de gånger som pappa har retat dem. Men han menar att han bara skojade.

20:20

Bluey

Bluey får tag i en magisk sparris och bevisar att alla har en vild sida.

20:30

Firebuds

Iggy och Rod faller ner på en smal avsats och Firebuds måste nu försöka rädda dem. Ett lekfort i parken tar eld och Bo vet att Firebuds kan släcka det.

21:00

Pyjamashjältarna

Pyjamashjältarna försöker skydda chokladäggen till en påskjakt från Wolfy-barnen. Luna Girl samarbetar med the Wolfies för att distrahera Pyjamashjältarna medan hon stjäl museet.

21:30

Alice i Underlandsbageriet

När prinsessan Rosas födelsedagstårta går snett överraskar Alice henne med en "ofödelsedagstårta". Cheshire Cat kommer med en kolossal order till Alice, som hon gärna utför.

22:30

Valpvänner

Valparna hjälper deras nervösa valpkusin Cody att känner sig bekväm på ett nytt ställe. När Hissys favoritleksak försvinner ger sig valparna ut på ett uppdrag för att hitta den.

Här hittar du vad som sänds på Disney Junior idag