Tv-Tablå för Disney Junior tisdag

Disney Junior är anpassad för de allra minsta mellan 2-5 år. Programmen är pedagogiskt framtagna och utvecklade för att stimulera såväl hjärna som kropp. Kanalen är full av lek och lär, helt utan reklam eller våldsamma inslag. Sänds på svenska.

TidProgram
05:00

Henry Krammonster

I den här charmiga animerade serien, baserad på Niamh Sharkeys böcker, träffar vi den livsglada femåringen Henry Krammonster. Han är mellanbarnet i en kärleksfull och livlig monsterfamilj, och visar de unga tittarna hur man kan navigera genom ett aktivt familjeliv.

05:10

Henry Krammonster

Henry förbereder en trollerishow och välkomnar en ny elev.

05:35

Henry Krammonster

Henrys trupp väljer en ledare! Det blir ett monsterbyte.

06:00

Gigantosaurus

Mazu måste göra det omöjliga för att skydda en hjälplös trollslända från raptorer!. Rocky dämpar sin hårda sida och lär sig att vara mjuk och försiktig med ett ägg som han har hittat.

06:25

Gigantosaurus

Fyra unga dinosaurier utforskar en förhistorisk värld fylld av äventyr, där det mest spännande mysteriet är Gigantosaurus, den största och häftigaste dinosaurien som någonsin skådats!

06:50

Musses klubbhus

I varje avsnitt kommer stjärnorna i serien - Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Kajsa Anka, Långben och Pluto - att hjälpa tittarna med att lösa ett specifikt åldersanpassat problem. Man tar hjälp av grundfärdigheter som igenkänning av former och att räkna till tio. På vägen kommer Musse Pigg att uppmuntra tittarna till att svara och delta aktivt i programmet.

07:15

Bluey

När Bluey och Bingo bråkar om den magiska xylofonen (som kan frysa pappa i tid och rum) tar pappa kontrollen och fryser Bluey - och Bingo är den enda som kan hjälpa Bluey.

07:25

Bluey

Bluey och Bingo leker att de driver ett knasigt hotell och pappa är deras gäst. Men när Bluey börjar styra leken måste hon lära sig att kompromissa med Bingo så det roliga kan fortsätta.

07:35

Bluey

I parken har Bluey det kämpigt med att lära sig cykla. Men hon och pappa ser på när hennes vänner tar sig an sina egna utmaningar och då blir Bluey inspirerad till att ge det ett nytt försök.

07:40

Bluey

När det är Bingos tur att ta med dockan Bob Bilby hem från dagis och dokumentera deras helg i en klippbok, bestämmer sig familjen för att lägga undan skärmarna och ta väl hand om honom!

07:50

Bluey

När Bingo slutar leka Blueys spionlek i parken, slutar deras knep för att kontrollera de vuxna att fungera ordentligt. Bluey inser hur viktig Bingo är och måste vinna tillbaka henne!

08:00

Bluey

Bluey och Bingo måste vänta på sin takeaway-beställning i fem minuter utanför en restaurang. De blir rastlösa och testar Pappas tålamod till det yttersta i jakt på underhållning.

08:05

Spidey And His Amazing Friends

Teamet campar. Hulk blir falskt anklagad.

08:30

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Pip och Freddy är nya juniorflygare på SMÅTT!

08:55

Mimmis vintervisning

Mimmi sätter upp en vintervisning, men glömmer att hon har lovat att leka med sina två syskonbarn Lisa och Lena idag!

09:45

Valpvänner

Mopsarna åker till Hawaii och träffar en robothund.

10:10

Pyjamashjältarna

Ugglis räddar tivolitåget. Kattpojken räddar sommaren.

10:35

Pyjamashjältarna

Ninjan stjäl en skolbuss. Hjältarna hittar en minininja.

11:00

Doktor McStuffins

Kan Doktorn och gänget hindra att snön smälter?

11:25

Doktor McStuffins

Doktorn godkänner en uppgradering av sjukhuset.

11:50

Pyjamashjältarna

Kattpojkens biljettproblem. Gecko tappar bort Geckobilen!

12:15

Pyjamashjältarna

Kattpojken får en sparkcykel. Gecko får snuva.

12:40

Bluey

Under en picknick i parken leker Bluey och hennes vänner Skuggland. Men när Coco envisas med att ta genvägar, måste Bluey visa henne att leken blir roligare om de följer reglerna.

12:50

Bluey

Bingo älskar att leka med pappa, men ibland glömmer pappa att Bingo är mindre än sin syster. Mamma lär Bingo att använda sitt stora skall för att hålla leken inom på hennes nivå.

12:55

Bluey

På skolan leker Bluey och hennes vänner en massa olika lekar. Deras lärare Calypso håller barnen på gott humör med några visa ord och en sång alla utom Pretzel.

13:00

Bluey

Honey måste vänta på doktor Bingo, medan andra, mer spännande skador får gå före henne. Receptionisten Bluey ber henne ha tålamod, för de andra patienterna har haft ordentlig otur.

13:10

Bluey

När Bluey och Bingo inte får tag i ett av priserna i en klomaskin, gör mamma och pappa en egen version på hemmaplan. Men pappa tänker inte göra det lätt att vinna.

13:20

Bluey

Doktor Bluey kallas in när pappa får en besynnerlig röntgenbild från Syster Bingo. Det verkar som att han har en katt i magen och Doktor Bluey måste operera honom direkt!

13:30

Bluey

När Bluey går på marknaden med en femtiolapp från tandfén är möjligheterna oändliga. Men när hon och Indy försöker spendera den inser de att det är svårt att hitta det perfekta köpet.

13:40

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Pip och Freddy lär sig ett barns behov och hjälper en säl.

14:10

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Pip och Freddy hjälper en snigel. Freddy tappar rösten.

14:40

Kycklinggänget

Gänget räddar en jycke och uppgraderar högkvarteret.

15:05

Valpvänner

Valparna flyttar Bobs stol och reser till Mexico.

15:30

Valpvänner

Hissy får en "timeout" och mopsarna åker till Irland.

15:55

Pyjamashjältarna

Romeos senaste apparat gör alla klumpiga. Rymdlaser!

16:20

Spidey And His Amazing Friends

Goblin kontrollerar duvorna. Uthärda stormen!

16:45

Pyjamashjältarna

Romeos nya robot löper amok. Ugglis är djurägare!

17:10

Kycklinggänget

Tully misstänkts stjäla leksaker. Coops stora idé!

17:35

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Inspektör Näbbman! En vaggvisa söver S.M.Å.T.T.

18:00

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Freddys nattleverans! Pip försöker vara snabb.

18:25

Pyjamashjältarna

Nattninjan tillverkar ett eget fort för att besegra Pyjamashjältarna. När Romeo avfyrar sin Stora ond-låda misslyckas Gecko med att stoppa honom!

18:50

Pyjamashjältarna

Romeo kontrollerar Pyjamashjältarna! Ugglis utkräver hämnd.

19:15

Spidey And His Amazing Friends

En påminnelse att samarbeta. Spidey lär sig tålamod.

19:40

Bluey

Bluey, Bingo, mamma och pappa leker handdockor och utforskar landet bortdom dom Blå Bergen där de överlistar en lurig räv för att hitta världens mjukaste sängar.

19:50

Bluey

När Bluey och pappa packar för en förmiddag vid poolen retar de mamma som alltid är så noga med vad som ska packas. Men när de kommer fram utan alla viktiga saker inser de att det kan vara bra att planera ibland.

20:00

Bluey

Att leka ”Affär” är det bästa Bluey och hennes vänner vet - om de bara kan börja!. När Bluey ifrågasätter reglerna och byter vem som är vem, kan de bli kvar här hela dagen!

20:05

Bluey

Bluey längtar efter att komma till klätterställningen när Pappa kör henne och Bingo på en vagn till parken. Men hon tappar tålamodet när Pappa stannar för att prata med vuxna hela tiden.

20:15

Bluey

Bluey har börjat köra taxi. Hennes första passagerare är pappa affärsman, som har bråttom till flygplatsen. Men med oförutsägbara dröjsmål riskerar pappa att missa flyget!

20:25

Bluey

När mamma promenerar längs stranden, försöker Bluey hinna ikapp henne. På vägen har hon en rad olika möten som både är spännande och lärorika, under sitt första äventyr på egen hand.

20:30

Kycklinggänget

Gänget räddar en fest och trimmar deras nya bil.

20:55

Pyjamashjältarna

Högkvarteret svävar iväg! Hjältarna använder sina cyklar.

21:20

Doktor McStuffins

Doktorn och hennes vänner hjälper den uttorkade brandbilen Lenny, när han har slut på vatten en varm dag. /Under et äventyr tappar Fuffe stoppning i svansen.

21:45

Doktor McStuffins

Doktorn och hennes vänner hjälps åt att fixa Lill-gubben, som är en ”Gubben-i-lådan”, när han inte kan hoppa upp ur sin låda. /Doktorn och hennes vänner hjälps åt att fixa Rickard Racerbil, när hans batterier behöver laddas.

22:10

Doktor McStuffins

Doktorn och hennes vänner hjälper Riddren att bli ren. /Doktorn och hennes vänner hjälper Vippe när han tappar luft, efter att han stuckit sig på en rosentagg.

22:35

Smått - Småttingarnas transporttjänst

Pip och Freddy hjälper en snigel. Freddy tappar rösten.