Tv-Tablå för Disney Junior fredag

Disney Junior är anpassad för de allra minsta mellan 2-5 år. Programmen är pedagogiskt framtagna och utvecklade för att stimulera såväl hjärna som kropp. Kanalen är full av lek och lär, helt utan reklam eller våldsamma inslag. Sänds på svenska.

TidProgram
05:00

Henry Krammonster

Henry räddar ett skenande luftskepp.

05:10

Henry Krammonster

Henry anordnar en födelsedagsfest med insektstema åt Ivor.

05:35

Henry Krammonster

Henry kämpar för att få Mommas uppmärksamhet.

06:00

Gigantosaurus

Bill inser att mod är att göra något du är rädd för, för att hjälpa någon annan. När ett av Mazus vetenskapsexperiment går snett måste dinosaurierna evakuera hålan för natten.

06:25

Gigantosaurus

När det blir en plats ledig i rådet ansöker Mazu. Rocky blir så fixerad vid att hjälpa till att han inte stannar upp och tänker på vad han gör.

06:50

Musses klubbhus

Kalle lär Kalle junior en sång och hur man dansar.

07:15

Bluey

Bluey och Bingo måste gå ur badet, men pappa säger inte vad de ska göra. Men pappa har bestämt sig för att inte berätta för dem vad de ska göra, och han engagerar sig i en omgång Burger Shop.

07:25

Bluey

Bluey, Snickers och Winton är på väg att be Calypso om hans hjälp med sina problem när Terrier ligger i bakhåll och använder sina unika talanger för att komma förbi.

07:35

Bluey

Pappa tycker att barnen har för många leksaker och han föreslår att de görs sig av med dem. För att rädda sin älskade Mr Monkeyjocks måste Bluey och Bingo bevisa att han är speciell.

07:45

Bluey

Mamma minns Bluey och Judo som bebisar. Bluey lärde sig att rulla över först, men Judo var den som kröp först och de tävlade om vem som skulle lära sig att gå först.

07:55

Bluey

När Chloe försöker lära sin pappa att improvisera och spela Blueys bläckfiskspel hemma, har han svårt att förstå det tills de inser att de kan spela det på sitt eget sätt.

08:00

Alice i Underlandsbageriet

När Cookies tur till stranden blir inställd på grund av vädret tar Alice med sig stranden till henne. Fergie är upprörd över att han inte kunde hålla sig ren till familjefotot, så Alice muntrar upp honom.

08:30

Disney Junior Mickey Mouse Funhouse

Franken-Petes batterier tar slut precis innan han ska vara värd för Musical Monster Show. Mimmi och Musse lär sig konståkning, men Musse är nervös.

09:00

Musses klubbhus

Långbens trolleritrick gör att alla berättelser försvinner från klubbhuset.

10:00

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

10:15

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

10:30

Pyjamashjältarna

Night Ninja startar en skola för skurkar. Piratroboten ber om hjälp när Night Ninja stjäl hans hatt.

11:00

Kycklinggänget

Efter att Fire Chickens räddat Kycklinggänget är teamet ivriga att hitta ett sätt att hjälpa dem i gengäld. Gänget ger sig ut för att lämna tillbaka en telefon till dessa rätta ägare.

11:30

Kycklinggänget

Coop vill ha ett nytt fall att lösa, så Sweetie och Little Boo hittar på ett. Snick och Wheezes kusiner kommer på besök samtidigt som konstiga saker börjar hända runt om i grannskapet.

12:00

Bluey

Bluey och hennes vänner leker en helikopterlek med en trädstubbe, men Bluey måste lära sig att släppa lite på kontrollen för att ha kul.

12:10

Bluey

På en fest försöker Bingo desperat att visa att han kan stå på händer, medan Nanna inte kan hitta ett sätt att göra sig användbar. De känner sig lite vilse tills de hittar varandra.

12:20

Bluey

Bluey vill hjälpa pappa med Bingos födelsedagstårta, men hon måste rensa ut bland sina leksaker först. Ingenting kan få henne att städa tills pappa tappar tårtan.

12:30

Bluey

Mamma förbjuder tjejerna att säga ordet "kanin" eftersom det inte är ett ord som drottningen skulle använda, men barnen försöker lura henne att säga det ändå.

12:40

Bluey

Mama hjälper Bluey och Bingo att hitta sätt att roa sig på under deras familjesemester. Pappa försöker ligga före den grå nomadkonvojen, annars riskerar de att få tälta nära toaletterna.

12:50

Bluey

Bluey är en ryttare när hon leker cirkus med sina vänner, men Hercules vill leka med sitt motorcykelspel istället. Lyckligtvis har Bluey en lösning för att hålla alla nöjda.

13:00

Bluey

Muffins kan inte sluta suga på tummen, och nu måste hon bära dumstruten. Men struten orsakar problem eftersom hon inte längre kan leka "smörgåsbutik " med Bluey och Bingo.

13:10

Bluey

I parken träffar Bluey en ny lekkamrat som heter Winnie, men när Bluey vill bjuda hem henne och hennes pappa på frukost får hon veta att vuxna behöver lite längre tid att bli vänner.

13:20

Bluey

När mamma och pappa bråkar får Bluey pappa att skriva ett kärleksbrev till mamma för att kompensera för det. Nu måste Bluey hitta ett sätt att ge brevet till mamma.

13:30

Alice i Underlandsbageriet

Hattie och Fergie använder tekoppsvagnar för att leverera bageribeställningar samtidigt som de deltar i en tävling. Alice och Rosa krymper inför Rosas riddarceremoni.

14:00

Firebuds

Violet och Axls picknick med sina familjer avbryts av en överraskande nödsituation. Axl är nervös, för hon vill göra bra ifrån sig i skolans Duo Dash Speed Race.

14:30

Spidey and His Amazing Friends

Spidey -teamet måste stoppa en babybläckfisk; Green Goblin sprider trollgas över hela staden.

15:00

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

15:15

Pyjamashjältarna

Se våra superhjältar Pyjamashjältarna i de här kortfilms-äventyren.

15:30

Eureka!

Eureka! följer en ung uppfinnare som lever i en fantastisk förhistorisk värld. Hon är en stor tänkare som är före sin tid. Långt före sin tid - hon uppfann i själva verket hjulet.

16:00

Disney Junior Mickey Mouse Funhouse

Funny tar med vännerna till en plats där de kan få superkrafter. Musse Piggs hjälte, Rocket Mouse, bjuder in Musse och vännerna att följa med hans team av mustronauter på ett fantastiskt äventyr.

16:30

Spidey and His Amazing Friends

När Doc Ock stjäl arachno-sting-kraften måste Team Spidey få tillbaka den innan hon får staden att somna. Green Goblin och Rhino tar över en bro och hotar att förstöra den.

17:00

Bluey

Bluey och Bingo leker tysta leken och använder inga ord för att berätta för pappa vilka leksaker han ska köpa. Pappa rekryterar därför den nya butiksassistenten Alfie för att hjälpa till att tolka Bluey och Bingos gester.

17:10

Bluey

Både farbror Rad och Frisky dyker upp för att ta hand om Bluey och Bingo. De måste de jobba tillsammans för att få Bluey att må bättre.

17:20

Bluey

Bingo leker en lek med pappa, där pappa stampar runt i huset och kontrollerar allt Bingo gör, vilket skapar kaos.

17:30

Bluey

Bluey och Bingo vill smaka på varandras glass. Men de är så fokuserade på att se till att den andra inte smakar för mycket att de inte märker att deras glass smälter.

17:40

Bluey

Bluey, Bingo och pappa tar alltid ut papperskorgen. Dessutom berättar Bingo för pappa om ett nytt barn som är elakt mot henne. Som svar ger mamma goda råd.

17:50

Bluey

Mamma, pappa och bingo försöker alla att klara simskolan, men det är väldigt svårt att behaga den strikta läraren Margaret.

18:00

Firebuds

Bo och Firebuds måste stoppa ett par listiga konsttjuvar, och Firebuds hjälper foodtrucken Fernando att ta sig till sitt kafé i tid till lunchruschen.

18:30

Spidey and His Amazing Friends

Spidey och hans fantastiska vänner kämpar tillsammans mot skurkar och räddar folk i nöd. Möt godingarna som hjälper Spidey när det osar fara.

19:00

Alice i Underlandsbageriet

Alice måste hitta ett recept som får JoJo att må bättre. Hattie och Fergie tappar bort receptet till en kunglig maträtt.

19:30

Bluey

När Muffins pappa kallar henne speciell använder hon det som en ursäkt för att göra precis vad hon vill. Blandannat genom att spela Bluey och Bingos biblioteksspel på sitt sätt.

19:40

Bluey

Morfar borde vila, men när Bluey och Bingo besöker honom flyr han med barnen och tar dem med på ett galet äventyr i vildmarken.

19:50

Bluey

Bluey går på bio för första gången, men hon är rädd att filmen de skall se är för läskig. Hon måste vara modig och hjälpa pappa när Bingo börjar löpa amok.

20:00

Showen

Pappa har fastnat i ena änden av en gungbräda. Bluey och Bingo samlar hela lekplatsen för att hjälpa pappa loss. Men för att det ska fungera måste de hitta en annan vän.

20:10

Bluey

Bluey får en ny nalle till jul och introducerar den för hela familjen. Familjen leker för hårt med honom och nu vill han åka hem.

20:20

Bluey

Familjen går på en promenad längs floden, men Bingos ben blir trötta och hon bestämmer sig för att hon inte vill fortsätta gå utan någon måste bära henne. Mamma och pappa kommer på roliga lekar för att få henne på fötterna igen.

20:30

Firebuds

Iggy och Rod faller ner på en smal avsats och Firebuds måste nu försöka rädda dem. Ett lekfort i parken tar eld och Bo vet att Firebuds kan släcka det.

21:00

Pyjamashjältarna

Luna Girl kommer att hämnas på Motsuki och komma till månen. / För att få tillbaka sitt skepp från Octobella blir Piratrobot kapten för Pyjamashjältarna.

21:30

Alice i Underlandsbageriet

Alice och Fergie säger båda att de kan göra den bästa potatisrätten, men det visar sig att deras rätter är likadana. Hattie bakar en tårta med insidan på utsidan.

22:30

Puppy Dog Pals

Valparna letar efter Bobs anteckningsbok full av idéer om snöleksaker. När borgmästaren förlorar nyckeln till staden, går valparna på jakt för att hitta den.

Här hittar du vad som sänds på Disney Junior idag