Tv-Tablå för Disney Junior måndag

Disney Junior är anpassad för de allra minsta mellan 2-5 år. Programmen är pedagogiskt framtagna och utvecklade för att stimulera såväl hjärna som kropp. Kanalen är full av lek och lär, helt utan reklam eller våldsamma inslag. Sänds på svenska.

TidProgram
05:00

Henry Krammonster

Henry får ta över ansvaret när borgmästare Roarsville lämnar staden för att åka på ett viktigt möte.

05:10

Henry Krammonster

Summer och Izzy tävlar om att vara i rampljuset som solosångare.

05:35

Henry Krammonster

Henry hjälper Gertie att öppna upp sig själv. Henry tränar på att spela piano.

06:00

Gigantosaurus

Termy vill besöka sin goda vän Hegans nya bebisar, Pride and Joy. Rocky blir glad när Giganto tappar en tand eftersom det betyder att tandfen kommer på besök.

06:25

Gigantosaurus

De fyra små dinosaurierna har till uppgift att titta på Hegans ägg och när Dinos lär sig om en skatt i slutet av regnbågen, är Rocky fast besluten att hitta den.

06:50

Musses klubbhus

Musse och hans vänner ger sig ut på klubbhusets första årliga landsvägsrally. Alla åker det fordon man vill och vägen leder dem till både öknen och djungeln.

07:15

Bluey

Pappa förvandlar sin hand till Shaun, en oinspirerad emu som ofta ställer till med problem, för att visa för Bluey och Bingo hur svårt det är att passa ett husdjur.

07:25

Bluey

Bluey får tag i en magisk sparris och bevisar att alla har en vild sida.

07:35

Bluey

Bluey, Bingo och mamma tänker tillbaka på alla de gånger som pappa har retat dem. Men han menar att han bara skojade.

07:45

Bluey

Bluey frågar mamma om råd om deras jobbiga grannar när hennes soffkuddshus hotas av Bingos djurhög.

07:55

Bluey

Det är läggdags och Bingo kan inte minnas var hon har lagt sin älskade Floppy, så Bingo, Bluey och mamma måste tänka tillbaka på allt de gjort under dagen.

08:00

Firebuds

När Bo misslyckas med att hålla uppsikt över en ung liten flicka blir de båda fast på en flotte. Piston måste övervinna sin rädsla för mytiska monstertruckar för att rädda sina försvunna vänner.

08:30

Firebuds

Violet och Axls picknick med sina familjer avbryts av en överraskande nödsituation. Axl är nervös, för hon vill göra bra ifrån sig i skolans Duo Dash Speed Race.

09:00

Musses klubbhus

I varje avsnitt kommer stjärnorna i serien att hjälpa tittarna att lösa ett åldersanpassat problem.

10:00

Pyjamashjältarna

Catboy vill vara snabbare än de nya skurkarna Carly och Cartoka.

10:30

Pyjamashjältarna

Gekko försöker övertyga Pirat Robot att bli något annat istället för en pirat. Newton är fast besluten att studera en sällsynt asteroid, men Pirat Robot har sina egna planer.

11:00

Kycklinggänget

När gänget upptäcker att Scout är rädd för att ta ett bad visar de honom att det är roligt att bada. Drottning Bae ber Sweetie om hjälp med att få honung till sin koloni.

11:30

Kycklinggänget

Lilla Boo älskar den nya capen han gjort till sig själv, tills Snick och Wheeze gör narr av den. När Coops glasögon försvinner måste han hitta dem utan att ta hjälp av sin syn.

12:00

Bluey

Bingo och Bluey ställer till med problem för sina föräldrar under en tur till affären.

12:10

Bluey

Bingo och Bluey har bara fem minuter kvar till läggdags så de bestämmer sig för att springa så fort de kan till toppen av ett berg.

12:20

Bluey

Bluey träffar en ny kompis som heter Jean-Luc under en campingsemester. Och trots att Bluey inte förstår honom lyckas de leka tillsammans.

12:30

Bluey

När familjen samlas för att leka kurragömma, är det Blueys tur att räkna till 20. Men hon har svårt att fokusera på leken i stället för sina leksaker.

12:40

Bluey

När Indy och Rusty inte kommer överens när de leker mamma, pappa, barn, får Indy svårt att hitta en ny partner och Rusty måste spela bebis när han leker med Bluey.

12:50

Bluey

Det blir kaos i lekgruppen när Rusty och Bluey vill leka två olika lekar. Men de inser snart att lekarna är mer lika än de först trott.

13:00

Bluey

När Bingo och Bluey sover över hos sina kusiner tar de chansen att vara uppe sent.

13:10

Bluey

När Bluey leker en rolig lek hittar hon plötsligt en skadad undulat som familjen sedan tar till veterinären.

13:20

Bluey

Bluey och Chloe ger sig ut på ett äventyr för att rädda lekplatsriket från en girig drottning.

13:30

Firebuds

Bo och Firebuds måste stoppa ett par listiga konsttjuvar, och Firebuds hjälper foodtrucken Fernando att ta sig till sitt kafé i tid till lunchruschen.

14:00

Firebuds

Iggy och Rod faller ner på en smal avsats och Firebuds måste nu försöka rädda dem. Ett lekfort i parken tar eld och Bo vet att Firebuds kan släcka det.

14:30

Spidey and His Amazing Friends

Doktor Ock skickar sin favoritbot för att infiltrera NÄT-kvarteret / Spidey påminner Hulk om att använda självkontroll.

15:00

Pyjamashjältarna

An Yu vill inte visa Munki-gu hur man dansar drakdansen, men Night Ninja hjälper till. An Yu letar efter en magisk sten i staden.

15:30

Eureka!

När vännerna utforskar en grotta, erkänner den vanligtvis orädda Pepper att hon är mörkrädd. Eurekas kompis KB kan inte bestämma sig för om han ska hoppa med kangadon eller flyga med fåglar.

16:00

Disney Junior Mickey Mouse Funhouse

Funny tar med gänget till Sportstopia för att spela baseboll. Musse, Mimmi och vännerna kan inte komma överens om vilken lek de ska leka.

16:30

Spidey and His Amazing Friends

Vår favoritnätkastare Spidey samarbetar med Ghost-Spider (Gwen Stacey) och Miles Morales för att bilda Spidey Team, med lite hjälp från Spideys komiska men lojala spindelrobot, TRACE-E.

17:00

Bluey

Mamma och pappa ger sig ut på äventyr och bestämmer sig för att bära barnen som ryggsäckar. Och allt går bra fram tills att de tappar bort sina pass.

17:10

Bluey

Bluey skapar ett zoo i trädgården med alla möjliga fantastiska varelser.

17:20

Bluey

Under ett besök på soptippen berättar pappa att han är bäst på allt i världen. Men när Bluey inser att pappa har slängt en av hennes gamla teckningar ifrågasätter hon om han verkligen är bäst.

17:30

Bluey

När pappa tvingas sluta leka med tjejerna för att jobba i stället, gör tjejerna allt de kan för att han ska fortsätta leka med dem.

17:40

Bluey

När Bingo måste åka till sjukhuset gör Bluey och pappa en video för att muntra upp henne.

17:50

Bluey

Pappa leker arbete med Bluey och Bringo på hans avloppsrörsfabrik, och Bluey inför en regel om att man inte får dansa.

18:00

Firebuds

I en fantastisk värld bor det talande fordon som arbetar och leker med människorna som kör dem. Vi följer Firebuds, en pojke och hans brandbil, som hjälper andra i samhället med både små och stora problem.

18:30

Firebuds

Firebuds arbetar tillsammans för att bygga en trädkoja på bakgården. Firebuds spårar upp en flyktbil som de av misstag har hjälpt komma undan.

19:00

Alice i Underlandsbageriet

Vid Rosas övernattning oroar Hattie sig när hans läggdagsrutin ändras. När Rosa och Alice skapar en maträtt åt Abuelo går allt fel.

19:30

Bluey

När Blueys hus invaderas av busiga féer försöker familjen få fatt i de osynliga busfröna.

19:40

Bluey

Pappa och barnen ger sig ut på en utflykt till en bäck efter att ha tröttnat på lekplatsen. Bluey är utanför sin bekvämlighetszon men inser ändå hur vacker naturen är.

19:50

Bluey

Bingo och Bluey leker tanter men har svårt att lista ut en fråga, så de ringer Nana för att höra om morföräldrar kan dansa.

20:00

Bluey

Bluey, Bingo och Missy leker pirater i hängmattan, och de måste samla allt mod de har för att stå emot både stormar och valattacker.

20:10

Bluey

Bluey springer för att komma ikapp mamma på stranden och stöter på olika roliga saker på vägen.

20:20

Bluey

Bluey låtsas att han driver ett taxiföretag och hennes första kund är affärsmannen pappa, som snabbt måste ta sig till flygplatsen.

20:30

Firebuds

Jayden planerar en övervakningsfest för att fånga tjuven som har stulit hans nya uppfinning. Carly vill gå med i skolans Räddningsklubb, även om hon inte är ett räddningsfordon som Firebuds.

21:00

Firebuds

När Bo misslyckas med att hålla uppsikt över en ung liten flicka blir de båda fast på en flotte. Piston måste övervinna sin rädsla för mytiska monstertruckar för att rädda sina försvunna vänner.

21:30

Alice i Underlandsbageriet

Alice vill laga en godbit, men går över styr med en speciell ingrediens, och Rosas första campingtur går fel när hennes vakter följer efter henne.

22:30

Puppy Dog Pals

Valparna hjälper Ana att hitta Bobs favoritgodis. Bob överraskar Ana genom att vinna roller i en musikal.

Här hittar du vad som sänds på Disney Junior idag