Tv-Tablå för Nickelodeon onsdag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Henry Danger

Uppgörelsen. Charlotte hamnar i bråk i skolan, och Kapten Man och Kid Danger bestämmer sig för att lära henne hur man försvarar sig själv. .

05:25

Henry Danger

Småstenssläppet. Efter att stadens invånare fått för sig att Henrys superkraft egentligen är en sjukdom försöker han göra allt han kan för att förklara missförståndet. .

05:50

Familjen Thunderman

Monster Och Kryp. Efter att ha upptäckt att Links före detta flickvän är en superskurk som vill ha Link för sig själv, tar Phoebe hjälp av Max för att avslöja sin rivals egentliga motiv.

06:15

Familjen Thunderman

Tjuvar på Scen. Max försöker återupprätta sitt rykte som ond med småbrott, men när hans bästa vänner blir måltavla måste han välja mellan dem och sitt rykte.

06:41

Lugn i stormen

Bussbekymmer / Batalj om boende. Lincoln och hans vänner försöker hitta en annan väg till skolan efter ett bråk med några äldre mobbare. // Lincoln och Clyde blir osams när de inser att det bara finns plats får en av farmödrar i Solnedgången.

07:06

Lugn i stormen

När Luan tystnar / Tillbaka till tonåren. När Luan är instängd i källaren undrar alla vem som ska lura alla på första april. // Mamma låtsas vara en elev på skolan och blir bästa kompis med Leni, Luna och Luan.

07:27

Lugn i stormen

Falsk familj / Hård dag på gården. Lola skäms för sin familj och låtsas vara en McBride för att imponera på sin nya sofistikerade skönhetstävlingsvän. // Lincoln och gänget tycker att det är jobbigt att arbeta på Liams gård så de försöker komma undan.

07:42

Familjen Casagrande

Skaka din frukt / Bollkriget. Carl hittar en musikgrupp som kan sjunga hans nya hit, men han måste få deras godkännande innan den kan spelas på radio!. // Under en snöig dag, måste Ronnie Anne och hennes skejtarkompisar slåss om vem som får spela spökboll i gympasalen. .

08:07

Myllerdalsposten

Mörka molnet / Damen i trädet. Parker gör isstrutar till alla i stan och lär sig att det är okej att säga "nej" ibland. // Parker och Angus har en leverans till en läskig gammal kvinna i Myllerdalsskogen. som kan vara en häxax.

08:32

Game Shakers

Bungerspelen. När popstjärnan Kayla Bunger ber Game Shakers att göra ett spel om henne får Babe följa med och umgås med stjärnan, medan Kenzie känner sig utanför. .

08:53

Warped

Tvättbjörnad!. När Wilson är bortrest, bråkar Ruby och Milo om vem som bestämmer på Warped. Samtidigt börjar saker runt om i köpcentret försvinna, och gänget försöker ta reda på vem som ligger bakom.

09:17

Overlord och familjen Underwood

Fina fisken. Weaver blir tilldelad ett skolprojekt om någon som han beundrar. Närdet visar sig vara Flower blir Overlord avundsjuk och försöker att solka ner hennes rykte. Willow känner sig exkluderad när River kommer överens medJim.

09:40

School of Rock

Var Nöjd Med Det Du Har. Bandets instrument blir stulna, så dom har en loppmarknad för att samla in pengar för att kunna ersätta dom. När Tomika säljer ett av Summers gamla föremål, kommer hon på varför det är så viktigt att reparera deras vänskap.

10:04

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Nicky, Ricky, Dicky & Prosit. Fyrlingarna ser fram emot skolresan, men när Dawn börjar bli sjuk, måste dom samarbeta för att dölja det från alla så dom inte blir hemskickade och därmed missar det EPISKA som händer varje år.

10:29

SvampBob Fyrkant

Pyjamasparty / Husdjursfiasko. Pearl gör sig redo för sitt pyjamasparty men Herr Krabbas inblandning i partyts planering börjar bli ohållbart. // SvampBob anmäler Gary till en djurshow. När han har sett hur den andra djuren ser ut, ger han Gary en makeover.

10:52

Patrik Stjärnas Show

Pearl vill bli stjärna/Super-barnpassarna. Pearl gästar Patriks Show/Patrik och Svampbob reser tillbaks i tiden för att se när Vattumannen och Sjöpojken var ett nytt påfund. .

11:15

Lugn i stormen

Uppskjutet uppkast / Diamantfeber. Lynn försöker hindra hennes vänner från att åka den nya berg- och dalbanan på Mjölka Lund så att de inte får reda på hennes stora hemlighet. // Lola och farbror Knot bråkar om vem som ska vakta en värdefull ädelsten som de har hittat.

11:38

Lugn i stormen

Ryktet går / Träna med Lana. Lincoln och gänget är fast i skogen med magister Bolhofner, som kanske inte är den han säger sig vara. // Lana ställs inför en utmaning när hon ska lära upp Stellas olydiga nya kanin.

12:02

The Fairly OddParents: Fairly Odder

Kung Roydas. Roy blir inspirerad efter att ha hört myten om kung Midas, och önskar att allt han rör blir till guld. När kung Roydas hand istället för mig sig olycka, bestämmer sig Roy för att ändå bevisa att hans önskan var perfekt.

12:25

Danger Force

Mimsvärmen. När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.

12:47

Henry Danger

Uppgörelsen. Charlotte hamnar i bråk i skolan, och Kapten Man och Kid Danger bestämmer sig för att lära henne hur man försvarar sig själv. .

13:11

Henry Danger

Småstenssläppet. Efter att stadens invånare fått för sig att Henrys superkraft egentligen är en sjukdom försöker han göra allt han kan för att förklara missförståndet. .

13:34

SvampBob Fyrkant

Döda Öga-Hålan. När Svampbob läser om sitt släktträd upptäcker Svampbob att han är släkt med den största hjälten från väst.

13:56

SvampBob Fyrkant

Havsburgare / Striden om Bikini Botten. SvampBob och Herr Krabba bygger om en gammal ubåt till en restaurang på hjul. // När Patrik och SvampBob kommer underfund med att de har olika syn på renlighet. Så blossar det upp till en regelrätt strid.

14:21

Lugn i stormen

Tjejgurun / Tätt mellan tävlingarna. Klassen får i uppdrag att starta ett företag, så Lincoln och Clyde bestämmer sig för att sälja Lincolns tjejexpertis. // Det är dags för familjen Lugns årliga garageloppis, och syskonen tävlar om vem som kan sälja mest.

14:45

Lugn i stormen

Tilltuffade killar / Förmåner och festligheter. Lincoln oroar sig för att han förlorat sin manlighet efter att bara ha växt upp systrar, så han tar med sig Clyde för att tälta. // Lincoln skaffar ett jobb åt Lori, men när han börjar be henne om tjänster hamnar hon i knipa.

15:09

Familjen Casagrande

Mellispakt / En spådom för mycket. Familjen hittar ett ställe som säljer goda tamales, men de försöker hålla det hemligt för Abuela. // Ronnie Anne tror inte på spådomen om att 'kärleken ska finna henne,' tills den verkar slå in.

15:32

Myllerdalsposten

Postbot 3000 / Mardrömmar. Angus går med på att tävla mot borgmästare Peeves nya POSTBOT i en postleverans för att rädda Myllerdalsposten. // Parkers ångest eskalerar när molnet verkar vara orsaken till nattliga oväsen som plågar staden.

15:55

SvampBob Fyrkant

Mitt ben! / Ink Lemonade. Nu när Freds ben har läkt har Svampbob bestämt sig för att benet måste skyddas, till vilket pris som helst! // Patriks lemonadstånd är ingen succé. Inte förrän han får en hemlig ingrediens av Bläckward!

16:21

Patrik Stjärnas Show

Bläckinas lilla hjälpreda/Det stinker. Patrik blir störd mitt i sin show av en mycket märklig lukt./Bläckina hyr in en assistent som är lite för bra på sitt jobb.

16:44

Familjen Casagrande

Tuff lärare / Skvallerbyttan. Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!. // När en av Sids hemligheter sprids på skolan, undrar Ronnie Anne och Sid om de kan fortsätta att vara bästa vänner. .

17:00

The Loud House

Satt på plats. Lincoln övertygar magister Bolhofner att gå med i Pop-Papporna för att få en bättre plats i klassrummet.

17:10

The Loud House

Flip This Flip. The Loud kids help Flip clean up his image to impress his middle school crush.

17:23

Lugn i stormen

Syskon snöar in. När Lincoln följer med Clydes familj på semester inser han hur överbeskyddande Clydes föräldrar är.

17:35

Här är Nate

Alla hjärtans rysliga dag. Nate har bestämt sig för att bekänna sin kärlek med en superöverraskning till drömtjejen på Alla hjärtans dag. Den stora kärleksdagen blir snabbt en mardröm när Nates "present" ger hela skolan matförgiftning.

17:58

Danger Force

Skurkarnas Afton. Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

18:22

The Fairly OddParents: Fairly Odder

Torskzillard!. När Viv önskar att hennes bästis Courtney från Oldsburg ska hälsa på, försöker hon övertala Viv att flytta tillbaka. Roy gör allt han kan för att hindra henne och återupplivar tjejernas favoritmonster Torskzillard!

18:45

Henry Danger

Rymdstenen. Henry får problem när han råkar bära med sig en rymdsten hem i ryggsäcken. När den mystiska stenen visar sig vara något helt annat måste han be Kapten Man om hjälp för att bli av med den.

19:08

Henry Danger

Oskyldigt Misstänkt. Henry blir anklagad för att ha knuffat ner Debbie från taket. Kapten Man lovar att försöka rentvå Henry så att han får komma på hennes födelsedagsfest.

19:32

Familjen Thunderman

Betyg. Efter att ha ändrat sina betyg och flyttats upp till avancerad matte, får Max tävla mot Phoebe i 'Matteduellen'. Samtidigt försöker Hank, Nora och Billy att fånga den gäckande tidningstjuven.

20:00

Korallkollo: Svampbobs underår

Matattacken / Pearl-passning. Efter att Svampbob och Patrik äter av ett hemligt matexpereiment måste Plankton motverka dom monstruösa biverkningarna. // Herr Krabba måste hitta en barnvakt till Pearl, men hon visar sig vara krävande att ta hand om.

20:25

SvampBob Fyrkant

Den första stekkocken / Nattlampa. Herr Krabbas gamla stekkock kommer på besök på Krångliga Krabban. // SvampBob har stor vördnad inför sin föregångare, som har blivit en berömd kock efter att han slutade på Krångliga Krabban.

20:50

SvampBob Fyrkant

Upp och hoppa / Väntan / Svamp ibland oss. Om man tar en titt inne i Patrik Stjärnas sten ser man att hans morgonrutiner är allt annat än normala. // SvampBob upptäcker att hans frukostflingor har ett erbjudande om en gratisleksak. // SvampBob drabbas av den otäcka, kliande havssvampen.

21:16

SvampBob Fyrkant

Spionkompisar / Båtvett / Gamla goda Vadheterhan. Herr Krabba skickar SvampBob och Patrik för att spionera på Plankton. // SvampBob och Patrik medverkar i en instruktionsfilm om båtvett. // Herr Krabba får SvampBob att tävla mot Bläckward.

21:42

Lugn i stormen

Högt seriespel / Husdjur tur och retur. Lincoln och Clyde gör en egen Ace Savvy-tidning i hopp om att få möta seriefigurens skapare, men stöter på en oväntad nemesis. // När Lana tar hem ett nytt husdjur bestämmer sig de andra djuren för att göra sig av med nykomlingen.

22:07

Lugn i stormen

Ful i mun / Rim och romantik. När syskonen hör Lily svära blir de oroliga över att de har haft dåligt inflytande över henne. // Ett kärleksbrev adresserat till "L" dyker upp, och familjen måste lista ut vem brevet egentligen är till.

22:32

Danger Force

Familjelögner. Det är föräldramöte på SKOB och Ray måste få Danger Force att ta ett kort med sina föräldrar annars hotar nedstängning. Problemen hopar sig när Chapa hyr in Jake Hart som sin låtsaspappa. .

22:53

Henry Danger

Vinnaren tar allt. Kapten Man ser till att Henry får vara med i sitt favoritprogram Lyckohjulet för att kunna undersöka en serie inbrott som verkar vara ihopkopplade med TV-programmet. Men det dröjer inte länge förrän Henry själv råkar ut för ett inbrott. .

23:19

Henry Danger

Jordens Undergång. När en supervulkan djupt under Swellview börjar visa tecken på att få ett utbrott blir Henry och Ray övertygade om att världen kommer gå under. Piper är övertygad om att hon är glutenintolerant. .

23:44

Familjen Thunderman

Lilla Z. Phoebe och Max ska bli superhjälte-mentorer åt ett av sina syskon, men de ångrar snabbt att de valt Nora när de ser Billys förvånansvärt imponerande färdigheter.

00:09

Familjen Thunderman

Mörkrets Krafter. När Max var ond installerade han en manick för att förstöra ett superhjälte-möte och nu tar han hjälp av Phoebe för att rädda det. Men när deras krafter inte räcker till för att stoppa hotet tar Phoebe ett livsavgörande beslut.

00:34

Victorious

Victori-ja. Sikowitz uppmuntrar alla studenter till att säga ja till allt under en hel vecka. Gänget tar sig an uppdraget, och inser snart att det kommer att bli en riktig utmaning för dem allihop.

00:57

iCarly

Pajen. När Carly, Sam och Spencer tar med Freddie till sin favorit-pajställe, får de veta att ägaren har avlidit. Ännu värre; det verkar som om hans recept har gått förlorade för alltid.

01:23

Alvinnn!!! Och Gänget

MacBeths förbannelse / Zeela den store. Ekorrarna vill inte vara med i skolpjäsen när dom hör talas om förbannelsen. // Simons robot Mojängen är svartsjuk på Jeanettes robot Zeela tills en tragedi avslöjar Mojängens riktiga känslor.

01:48

Alvinnn!!! Och Gänget

Doktor Sömn / Dave-pojken. I ett försök att vara mer produktiv uppfinner Simon en grej som åsidosätter hans sömnbehov. Men funkar den?. // Alvin får smaka på sin egen medicin när han skjuter Dave med en föryngringsstråle och han blir en oansvarig tonåring.

02:13

Korallkollo: Svampbobs underår

Jakten på Naturistlägret / Kökssvampen. Svampbob, Sandy och Patrik vandrar genom skogen och letar efter ett omtalat nudistläger. // Svampbob hjälper Plankton i Krångliga Kantinen, vilket leder till uppkomsten av en mycket välkänd rätt.

02:38

SvampBob Fyrkant

Krabburgardröm / Barnvaktens mardröm. Herr Krabba använder Sandys växtserum på en krabburgare vilket får katastofala följder. // SvampBob får besök av Bubbel-kompis son Shiny och försöker att skydda honom från olyckor och problem.

03:00

SvampBob Fyrkant

Besöksförbud / Fiasko. Bläckward blir ännu en gång riktigt irriterad på SvampBob och ger honom besöksförbud. // Plankton stjäl ett krabburgar-recept från Krångliga Krabban men vet inte att det egentligen är ett konstverk som konstnären Fiasko har gjort.

03:25

Warped

Rymdkonflikter!. När gänget får höra att en ny "Rymdkonflikter"-uppföljare ska filmas i närheten, smyger de sig in på filmplatsen som statister. Väl inne, råkar de orsaka kaos och nästan få produktionen inställd.

03:49

Familjen Thunderman

Middagsbjudning. Max planerar att sabotera middagen när Phoebe bjuder hem killen hon är kär i och hans familj för att imponera på dem, men när en oväntad gäst dyker upp måste Phoebe och Max samarbeta för att förhindra att kvällen förvandlas till en katastrof.

04:14

Familjen Thunderman

Betyg. Efter att ha ändrat sina betyg och flyttats upp till avancerad matte, får Max tävla mot Phoebe i 'Matteduellen'. Samtidigt försöker Hank, Nora och Billy att fånga den gäckande tidningstjuven.

04:37

Danger Force

En fara bland oss. Miles ser i sina syner att Rick Twittler är tillbaka. Danger Force reser in i Man-nästet för att hitta honom. På färden stöter de på en gammal fiende.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag