Tv-Tablå för Nickelodeon fredag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Star Trek: Prodigy

När deras plan går fel måste besättningen improvisera. Samtidigt upptäcker Gwyn en mörk sanning som för alltid kommer att äventyra deras strävan mot frälsning.

05:25

Henry Danger

När Jasper blir falskt anklagad för ett inbrott blir han skickad till fängelse och Henry och Ray måste hjälpa att fria honom.

05:50

Familjen Thunderman

Phoebe och Max förvandlar en enkel tur till gallerian för att hämta Hanks födelsedagspresent till slagsmål, kaos och en kontrovers med vakten som hotar att förstöra deras pappas födelsedag.

06:15

Familjen Thunderman

Max vill försöka vinna en tävling för mest misslyckade video med en misslyckad video med Phoebe när hon övar balett. När Phoebe får veta hans plan vägrar hon att samarbeta och Max tar till desperata åtgärder för att få de bilder han vill ha.

06:40

Familjen Casagrande

Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.

07:05

Lugn I Stormen

Lynn driver Liam till bristningsgränsen när han blir toppkastare i skolans basebollag. Lincolns vänner försöker hindra honom från att visa upp sitt trollerinummer i skolans talangshow.

07:30

Lugn I Stormen

Har du någonsin undrat över hur det är att växa upp i en stor familj? Elvaårige Lincoln bjuder tittarna på en kaotisk inblick i hur det är att växa upp med tio systrar.

07:55

Lugn I Stormen

Lucys skrivarklubb har blivit så tråkig att hon funderar på att hoppa av. Då bestämmer sig hennes mamma för att ta över undervisningen.

08:10

SvampBob Fyrkant

Herr Krabbas gamla stekkock kommer på besök på Krångliga Krabban; SvampBob har stor vördnad inför sin föregångare, som har blivit en berömd kock efter att han slutade på Krångliga Krabban.

08:35

SvampBob Fyrkant

Svampbob upptäcker att hans frukostflingor erbjuder en gratis leksak. Efter att han samlat ihop allt han behöver postar han iväg en förfrågan om att få sin gratis leksak.

09:00

Game Shakers

Ett leksaksföretag anlitar Game Shakers för att göra ett spel baserat på deras nya leksak. Problemet är bara att gänget inte får se leksaken i förväg.

09:20

Hunters hemlighet

Oliver får äntligen veta sanningen om Dottie. Tillsammans försöker de komma på en ny plan för hur de ska kunna hitta skatten och rädda Hunter-muséet på en och samma gång.

09:45

Patrik Stjärnas Show

Pearl gästar Patriks Show. Patrik och Svampbob reser tillbaks i tiden för att se när Vattumannen och Sjöpojken var ett nytt påfund.

10:10

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen. Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé.

10:30

Familjen Casagrande

Carlitos upptäcker en fylld pingvin i en maskin i spelhallen. Efter att han är hemma kommer pingvinen oväntat i en vision och ber Carlos att befria honom från spelhallen.

10:45

Lugn I Stormen

Lori och Bobby vill inte spendera Thanksgiving utan varandra, så de bestämmer sig för att bjuda in båda sina galna familjer till ett gemensamt firande!

11:10

Lugn I Stormen

Efter att ha insett att han är väldigt förutsägbar försöker Lincoln ändra på sig; Lori blir nervös när hon får veta att en golflärare från hennes drömcollege ska komma och se henne spela.

11:35

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

11:55

Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

12:20

Danger Force

Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

12:45

Henry Danger

Henry låter en formändrande robot som Schwoz har byggt ta hans plats vid en familjemiddag, så att han, Charlotte och Ray kan se på en spännande match på TV istället.

13:05

Henry Danger

När Ray börjar bete sig underligt bestämmer sig Henry och Charlotte för att undersöka varför. När de upptäcker anledningen bakom Rays beteende blir de minst sagt förvånande.

13:35

SvampBob Fyrkant

Plankton tillverkar en gas som gör att alla på Krångliga Krabban blir bebisar. När SvampBob är med i ett utbytesprogram för kockar, byter han plats med en uppnäst fransk kock från en fin restaurang.

13:55

SvampBob Fyrkant

Det är skolfotodags på båtskolan. När Patrik äter sin vikt i Krabburgare utan att betala, sätter Herr Krabba honom i arbete i restaurangen. SvampBobs föräldrar är försvunna.

14:20

Lugn I Stormen

Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. Benny kämpar med att lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.

14:40

Lugn I Stormen

Syskonen oroar sig för att Leni är för snäll och bestämmer sig för att lära henne hur man blir lite tuffare.

14:55

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen. Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé.

15:20

Smurfarna

Gammelsmurfen har en omröstning om vilka som ska bli räddningssmurfar om Gargamel anfaller byn. //När Klumpsmurfen räddar Kökis liv får han bli assistent i köket.

15:45

Korallkollo: Svampbobs underår

Campinggänget stöter in i de två narvalarna Narlene och Nobby, som dessutom dyker upp med en överraskning.

16:10

SvampBob Fyrkant

SvampBob och Patrik råkar förstöra Sandys lufttillförsel och måste hjälpa henne att hitta mer syre.

16:35

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med! När Fridas roliga pappa kommer på besök, försöker Hector vinna tillbaka sina barnbarns uppmärksamhet.

17:00

Lugn I Stormen

Lincoln tröttnar på mammas system med lappar, och skapar i stället en app som ska hålla reda på familjens schema. / Lana startar en verksamhet för att kunna köpa en ny cykel, men verksamheten blir korrupt när Sigge blir ansvarig.

17:20

Lugn I Stormen

Syskonen Loud ingriper när de tror att Lori är på väg att misslyckas med sin utbildning.

17:35

Danger Force

Utan deras vetskap, utsätter Kapten Man gänget i Danger Force för olika tester för att se om han kan lita på dem. Testerna spårar ur och frågan vem som kan lita på vem ställs på sin spets.

18:00

Danger Force

När Volt och Skriet kidnappas av cyborg-Rick Twittler, återvänder Henry Hart från Dystopia för att rädda sina vänner och stoppa den internethatande cyborgen för gott.

18:20

That Girl Lay Lay

Det är Lay Lays första jul och hon deltar i Alexander-familjens traditioner. Allt går fruktansvärt fel när familjen arbetar frivilligt vid en julklappsinsamling och Lay Lay oavsiktligt ger bort Bryces älskade gitarr.

18:45

Henry Danger

Gänget tror att de hittat det perfekta sättet att ta sig runt i Swellview efter att de upptäckt att det går tunnlar under hela staden. Men det var innan de träffade tunnlarnas invånare.

19:10

Uppdrag: Spion

Spyders tänker ut en plan för att få tag i DNA från sina misstänkta, och Nikki fokuserar på Liam, vilket visar sig bli svårare än hon trodde. Under tiden distraheras Daniel av att Mia utsätter hans mest värdefulla ägodel för risken att bli stulen.

19:35

Familjen Thunderman

Phoebe har jobbat hårt för att vinna skolvalet i en evighet. Men när dagen för valet äntligen kommer, vinner Max. Phoebe är utom sig och svär att hon ska hämnas.

20:00

Familjen Thunderman

Phoebe får förmågan att ana fara innan den har hänt, och använder sitt nyfunna sinne för att imponera på sina klasskamrater. Under tiden låtsas Max att han inte har fått sitt sinne ännu för att få presenter av Barb.

20:25

Danger Force

Swellviews största kväll för superhjältar, och Kapten Man är inte inbjuden. Danger Force tar hjälp av Henry för att se till så att kvällen förlöper utan problem.

20:50

Danger Force

När en kryphåls-skatteklausul gör så att Dr. Minyak köper Man-nästet, måste Kapten Man bo med sin hemska nya rumskompis medan Danger Force försöker komma på ett sätt att återkalla köpet innan de förlorar Man-nästet för alltid.

21:15

Lugn I Stormen

Lori och Lincoln besöker storstaden. Lori gör sitt bästa för att passa in, medan Lincoln inser att Ronnie Anne har förändrats. Familjens hyr in ett gäng dubbelgångare för att slippa undan Luans första april-skämt.

21:40

Lugn I Stormen

När Leni inser att det snart är dags för Lori att börja på college, försöker hon sätta käppar i hjulet för Lori. Lincoln och Clyde startar ett eget kakföretag, men inser att det krävs mer jobb än vad de trodde.

22:05

Familjen Casagrande

Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio har tappat bort.

22:30

Familjen Casagrande

Hector avböjer Rosas erbjudande att delta i hennes danskurs, men han blir snabbt avundsjuk på hennes skickliga danslärare. Vår kära Lalo misstas för den busiga hunden Malo under en dag och familjen Casagrande måste få tillbaka sin valp.

22:55

Henry Danger

Kapten Man har blivit en riktig gnällbebis efter att han blivit gravid. Hans förlossningsvärkar är så illa att Kid Danger och Piper måste ge sig ut ensamma för att stoppa ett par fett-tjuvar.

23:20

Henry Danger

Kapten Man och Kid Danger kommer behöva en gnutta magi och lite hjälp av en gammal vän om de ska lyckas fånga en tjuv.

23:45

Familjen Thunderman

Phoebes nya superhjälteuppdrag är att passa president Käftsmälls bråkiga tonårsdotter, men det hela spårar snart ut när Phoebes skyddsling smiter in på stans illegala nattklubb.

00:10

Familjen Thunderman

Hank och Phoebe tror att de haft inbrott när de kommer hem och upptäcker att möblerna saknas, men Max erkänner att han gömt allt och tvingar dem att bli hans betjänter för att få tillbaka sakerna innan Barb får reda på sanningen.

00:35

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

01:00

Uppdrag: Spion

Spyders tänker ut en plan för att få tag i DNA från sina misstänkta, och Nikki fokuserar på Liam, vilket visar sig bli svårare än hon trodde. Under tiden distraheras Daniel av att Mia utsätter hans mest värdefulla ägodel för risken att bli stulen.

01:25

Familjen Casagrande

Carls kärlek till leksaker slungar honom in i en superkarriär som leksaksrecensent. Fridas konst får dåliga recensioner och barnen försöker anordna en ny auktion för att få henne på bättre humör.

01:50

Familjen Casagrande

Bobby bestämmer sig för att Par är hans nya bästis, men inser att han kan ha tagit sig vatten över huvudet.

02:05

Lugn I Stormen

Lola skäms för sin familj och låtsas vara en McBride för att imponera på sin nya sofistikerade skönhetstävlingsvän. // Lincoln och gänget tycker att det är jobbigt att arbeta på Liams gård så de försöker komma undan.

02:30

Lugn I Stormen

Lincoln är övertygad om att skolans kock är sur på honom och hans äldre systrar. Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.

02:55

Lugn I Stormen

När en vampyr flyttar till Royal Woods måste Lucy övertyga honom om att förvandla Mortician's Club till vampyrer. Sunset Canyon håller på att falla isär och Lincoln och Clyde är fast beslutna att ta reda på varför.

03:20

Myllerdalsposten

Ett regnmoln, en skeppsbruten sjöman som blev brevbärare och en magisk valross utgör den galna posttjänsten på Mount Middlemost.

03:45

Myllerdalsposten

Efter en leveransrunda i Purpleton hittar brevbärarna en fripassagerare: Baby Reggie. Parker är desperat och vill ta med honom hem. När en känd rappare kommer till Middlemost ger Parker honom ny livslust.

04:10

Här är Ponny

Annie tappar rösten när hon övar på sin sång till vinterfesten. Ponny erbjuder sig att tala åt henne tills hon får tillbaka den. När Annie och Ponny tappar bort Hund, måste Ponny ta hans plats och lura mrs Okaba tills Annie hittar honom.

04:35

Här är Ponny

Annie och Ponny adopterar en ko för att ersätta pappas bil. Ponnys app försätter alla i fara.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag