Tv-Tablå för Nickelodeon tisdag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Star Trek: Prodigy

När besättningen hittar en Borg-kub i viloläge riskerar Noll allt för att rädda deras skepp.

05:25

Henry Danger

När Ray får höra att Piper går i en kurs för att hantera sin ilska slår han vad med Henry om att han kan få henne att tappa humöret innan nattens slut.

05:50

Familjen Thunderman

Max förvandlar Billy till världens snabbaste råtta för att vinna råttävlingarna han har med killarna i bandet. Billy som fått smak på att springa med superfart bestämmer sig för att han inte vill bli människa igen.

06:15

Familjen Thunderman

En pensionerad superskurk som råkar vara Thunder Mans gamla ärkefiende flyttar till Hiddenville, och hans son och Phoebe börjar träffa varandra i smyg.

06:40

Familjen Casagrande

När Ronnie Anne får reda på att hennes Tio Carlos var en känd skateboardåkare så ber hon honom lära henne några nya tricks. Ronnie Anne och Sid startar ett hundrastningsföretag för att få ihop pengar till en ny skateboard.

07:05

Lugn I Stormen

Zach och Rusty hittar på att utomjordingar har landat. Clyde tror att han är garanterad en roll i Glee Club, tills att Lincoln råkar få rollen.

07:30

Lugn I Stormen

Lynn försöker hindra hennes vänner från att åka den nya berg- och dalbanan på Mjölka Lund så att de inte får reda på hennes stora hemlighet. // Lola och farbror Knot bråkar om vem som ska vakta en värdefull ädelsten som de har hittat.

07:55

Lugn I Stormen

När Ronnie Anne försöker lära känna sin häftiga kusin Carlota lite bättre, slutar det hela med ett buskrig mot killkusinerna.

08:10

SvampBob Fyrkant

Den läskigaste berg och dalbanan har just öppnat i Bikinibotten. Till en början är Svampbob och Patrik fast beslutna om att åka den galna berg och dalbanan. Men ju mer dom tänker på hur läskigt det kommer vara ju mer börjar dom fega ur.

08:35

SvampBob Fyrkant

Svampbob har problem att ta farväl av den mest perfekta krabburgare han någonsin gjort.

09:00

Game Shakers

Efter att Hudson har köpt en Snackpot-maskin, en snacks-automat som själv väljer vilken sorts snacks du får, dröjer det inte länge förrän Double G blir besatt av den.

09:20

Hunters hemlighet

Fast bestämd för att ta reda på vad som finns på botten på en leksakskanin så väljer Anika att följa med till sommarskola, medan Oliver fortsätter att leta efter deras pappa.

09:45

Patrik Stjärnas Show

Patrik gör ett program om mat efter att han missat en rejäl frukost. Patrik och Svampbob får uppleva arbetets lockelser.

10:10

Familjen Casagrande

När en trollkarl hypnotiserar Bobby till att tro att han är en katt, måste familjen få honom att vakna. Ronnie Anne och hennes vänner utreder ett av stadens mysterium: vad hände med Brunos varmkorvsvagn?

10:30

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med!

10:45

Lugn I Stormen

Luan går med i skolans teatergrupp för att kunna spendera mer tid tillsammans med killen som hon är kär i. Efter att det visat sig att Clyde och Zack delar ett stort intresse för antika möbler börjar Lincoln känna sig utanför.

11:10

Lugn I Stormen

Barnen lovar att hjälpa pappa med invigningen av hans nya restaurang genom att förselå kampanjer. Men deras brist på lagarbete och galna kampanjer blir en mardröm för pappa.

11:35

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

11:55

Danger Force

En gasläcka tvingar invånarna i Swellview att gå i karantän och Danger Force måste stanna hemma. Men ingenting hindrar Captain Man från att ta reda på vem som orsakade läckan.

12:20

Danger Force

Mika får en läxa gällande att skvallra, men en överraskning leder till att hon misslyckas på ett test.

12:45

Henry Danger

När Kid Danger och Kapten Man möter Tidsskojaren, råkar Henry falla in i Tidsskojarens tidsmaskin, och tvingas återuppleva hela dagen.

13:05

Henry Danger

När en farlig piñata dyker upp på ett barnkalas måste våra hjältar maskera sig för att rädda dagen utan att skapa panik.

13:35

SvampBob Fyrkant

När Svampbob läser om sitt släktträd upptäcker han att han är släkt med den största hjälten från väst.

13:55

SvampBob Fyrkant

Svampbob och Herr Krabba förvandlar en gammal ubåt till en Krånglig Krabba på hjul. För att inte tappa konkurrens gör Plankton samma sak!

14:20

Lugn I Stormen

Per försöker liva upp stämningen på Kostymera Mera när han får ansvar för butiken. // Stella vinner en skoltävling och är superglad tills hon inser att hon måste hålla ett föredrag.

14:40

Lugn I Stormen

Pappa ber herr Knot att vakta Lily medan han går på konsert, men det dröjer inte länge förrän saker börjar gå snett.

14:55

Familjen Casagrande

När en trollkarl hypnotiserar Bobby till att tro att han är en katt, måste familjen få honom att vakna. Ronnie Anne och hennes vänner utreder ett av stadens mysterium: vad hände med Brunos varmkorvsvagn?

15:20

Smurfarna

Sprattsmurfen ger Bondsmurfens tävlingssniglar en trolldryck som gör dem supersnabba. Kökis blir avundsjuk när Smurflilja börjar grädda våfflor som är godare än hans.

15:45

Myllerdalsposten

Parker odlar en liten jordgubbsträdgård tills den hotas av en flock glupska fåglar. Parker upptäcker att Angus inte kan simma, men med den lilla guldklimpens hjälp är sjömannen på god väg att bli en boj.

16:10

SvampBob Fyrkant

SvampBob och Patrik går för att titta på den senaste skräckfilmen och tror sedan att de är förföljda av filmens skurkar. SvampBob har en seans på Krångliga Krabban för att få tag i receptet på en smörgås.

16:35

Familjen Casagrande

Efter att Sancho hamnat i trubbel på stan försöker Sergio hjälpa honom att bli ett modelldjur. Bobby är orolig för att Lori är förälskad i någon ny, så han besöker henne i skolan och försöker imponera på henne med sina golfkunskaper.

17:00

Lugn I Stormen

Lincoln är trött på att hans systrar alltid lägger sig. Lincoln spelar in sina systrars mest pinsamma ögonblick i smyg för att vinna en tävling i skolan.

17:20

Lugn I Stormen

När Leni inser att Miguel är kär i Gavin, den nyanställda på mattorget, försöker hon hjälpa Miguel att vinna honom.

17:35

Danger Force

Kapten Man tvingar superhjältetvillingarna, Skriet och PutsVäck, att tävla om vem som kan fånga flest bovar, men de får bara använda sina egna metoder för brottsbekvämpning.

18:00

Danger Force

För att inte tvingas sluta skolan, måste Danger Force sätta upp en skolpjäs som slår alla med häpnad. Samtidigt försöker gänget hindra Frankini från att kidnappa vice borgmästaren.

18:20

That Girl Lay Lay

Lay Lay övertygar Sadie om att det bästa sättet att utmärka sig på är att ställa upp i valet till ordförande för elevrådet.

18:45

Henry Danger

När Charlotte börjar misstänka att Henry döljer något, får han allt svårare att hålla rollen som Kid Danger hemlig.

19:10

Uppdrag: Spion

Anna och Noah tror att de har hittat medbrottslingen och Sean släpps in. Under tiden har Mia ett beslut att fatta när hon utpressas av Ernestos hantlangare, men kommer hon att klara att genomföra det bedrägeri som krävs för att rädda hennes pappa?

19:35

Familjen Thunderman

Phoebe håller sitt första pyjamasparty och använder psykokinesi för att rädda det från att bli en katastrof. Som bestraffning måste hon ha på sig ett ankelband som hindrar henne från att använda sina krafter, så hon ber Max om hjälp.

20:00

Familjen Thunderman

När en elak tjej vid namn Veronica saboterar för Phoebe i kören och utnyttjar Max genom att få honom att göra hennes läxor, samarbetar tvillingarna för att ta hämnd på henne.

20:25

Danger Force

När Chapas lillasyster behöver hjälp under ett strömavbrott, går Danger Force över gränsen när de försöker få henne tillbaka för att återfå strömmen i Man-nästet och vinna en tävling.

20:50

Danger Force

När Schwoz experiment går fel drabbas SKOB av ett angrepp. Danger Force börjar på Swellview Junior High och måste ta hand om en brottsvåg.

21:15

Lugn I Stormen

Lisa får ett erbjudande om att få komma bort från sin högljudda familj och istället utföra sin forskning vid ett stort institut. Lori och Bobby oroar sig över att deras långdistansförhållande håller på att få dem att glida isär.

21:40

Lugn I Stormen

När Lincolns syster Lisa får börja i hans klass, blir han orolig för vad hans kompisar ska tycka om det. Efter att ha tröttnat på att familjens gamla bil ständigt går sönder bestämmer sig syskonen för att lura sin pappa att köpa en ny.

22:05

Familjen Casagrande

Herr Chang riskerar att förlora jobbet till en snabbare tågkonduktör, och måste bevisa att han kan vara lika snabb som en robot. Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?

22:30

Familjen Casagrande

När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?

22:55

Henry Danger

Henry och de andra barnen förstör Rays älskade filmrekvisita, Theranos-stöveln. Henry och Jasper reser till ett alternativt universum, Man-grottan, med Bill Onds interdimensionella transportör för att ta tillbaka stöveln innan Ray märker något.

23:20

Henry Danger

Kapten Man är trött på att kämpa mot samma gamla skurkar och gör en profil på en app som parar ihop hjältar och bovar. Kid Danger hänger på och tillsammans bestämmer de tid för en dubbelkamp mot ett par nya skurkar.

23:45

Familjen Thunderman

Phoebe låtsas att ha en pojkvän då hon känner sig utanför eftersom alla hennes vänner är i förhållanden. Men att hålla lögnen vid liv visar sig vara svårare än Phoebe trodde.

00:10

Familjen Thunderman

När Max var ond installerade han en manick för att förstöra ett superhjälte-möte som han nu måste rädda. Han har Phoebe till sin hjälp, men när deras gemensamma krafter inte räcker till för att stoppa hotet tar Phoebe ett livsavgörande beslut.

00:35

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

01:00

Uppdrag: Spion

Anna och Noah tror att de har hittat medbrottslingen och Sean släpps in. Under tiden har Mia ett beslut att fatta när hon utpressas av Ernestos hantlangare, men kommer hon att klara att genomföra det bedrägeri som krävs för att rädda hennes pappa?

01:25

Familjen Casagrande

Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma! Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil på Yoon Kwans konsert!

01:50

Familjen Casagrande

Efter att ha tittat på en talkshow om förhållanden tror Ronnie Anne att hennes farföräldrar har problem i sitt äktenskap.

02:05

Lugn I Stormen

När Clyde får chansen att gå på kockskola i Frankrike, försöker gänget få honom att studera närmare dem. // Lola och Lana utmanar Cheryl och Meryl för att bli Fannys Finrums nya representanter.

02:30

Lugn I Stormen

Barnen hjälper Flip att förbättra sin image för att kunna imponera på sin förälskelse. När Mortician's Club inte har råd med biljetter till Casket Con, bestämmer de sig för att starta ett företag för att samla in pengar.

02:55

Lugn I Stormen

När Storskoga hotas att översvämmas för att ge plats åt den sjätte stora sjön, går staden samman för att visa att de är värda att få finnas kvar.

03:20

Myllerdalsposten

Parker försöker muntra upp den suraste kvinnan i Myllerdalen, Dolores Grinig. Parker, Angus och Russell måste rädda S.S. Stadig från att bli tagen av pirater.

03:45

Myllerdalsposten

Parker och Lily går på en jakt genom Gamla Stinkhålet för att rädda Angus. Parker måste rädda Angus som åldras snabbt inuti Russells mage.

04:10

Här är Ponny

När pappa säger att hans pickles-tunna är en tidsmaskin för grönsaker, försöker Ponny resa till framtiden i den. När Ponny verkar ljuga för Annie om vad han gör när hon är i skolan, misstänker hon att han har ett hemligt liv.

04:35

Här är Ponny

När Annie har en dålig dag tröstar Ponny henne och ger henne råd. Annie och Ponny byter identitet i ett VR-spel.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag