Tv-Tablå för Nickelodeon tisdag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Du och Blå löser gåtor

Färgglatt med Blå. Josh och Blå målar ett porträtt av sina vänner, men det saknas något. Vi leker Blå Spår för att klura ut vem Blå vill lägga till i tavlan. Medan vi letar efter ledtrådar skuttar vi iväg och hjälper våra färgvänner!

05:22

Du och Blå löser gåtor

Pyjamasparty med Blå. I en speciell kvällsomgång av Blå Spår ska vi klura ut vad Blå vill göra på sitt allra första pyjamasparty. Samtidigt som vi leker Blå Spår lär vi oss varför det blir mörkt och ljust ute, och vilka djur som tycker bäst om natten.

05:44

Hjortgänget

Förbluffad och intrasslad. I sin strävan att vinna Platinastadens blomutställning skapar herr Stål ett superfrö som växer till en enorm labyrint.

05:55

Paw Patrol

Uppdrag Paw: Kungligt skrämd / Valparna räddar Ap-dängaren. Det är dags för ett nytt uppdrag i Skälleborg! Prinsessan tror nämligen att hon sett ett spöke. // Under en safari med Carlos och Tracker stjäl borgmästare Överdängare en magisk apmask! .

06:19

Paw Patrol

Valparna räddar den flygande maten / Valparna räddar ett pariserhjul. Herr Porters drönare har slutat fungera, så nu regnar det ner matleveranser över hela staden och alla som bor i den!. // Borgmästare Överdängare stjäl Äventyrsbuktens pariserhjul. .

06:44

Paw Patrol

Valparna apar sig. När en apa rymmer från sin bur på ett tåg, ger sig Ryder och Paw Patrol ut på en vild jakt genom hela Äventyrsbukten! .

06:59

Rugrats

Jonathan for a Day.

07:11

Smurfarna

Supersmurfen / Smurfen från rymden. När Räddsmurfen tröttnar på att vara rädd sätter han på sig en superhjältedräkt och försöker övervinna rädslan. // Ett barn från rymden hälsar på hos smurfarna och förhäxar dem för att de ska bli hans vänner. .

07:35

SvampBob Fyrkant

Havsburgare / Striden om Bikini Botten. SvampBob och Herr Krabba bygger om en gammal ubåt till en restaurang på hjul. // När Patrik och SvampBob kommer underfund med att de har olika syn på renlighet. Så blossar det upp till en regelrätt strid.

07:59

SvampBob Fyrkant

Patrik! Ett spel. Patrik hittar på ett nytt spel och bjuder in Svampbob, Sandy och Bläckward att spela med honom.

08:13

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Konstiga Konspirationsteorier. När Nicky, Ricky, Dicky och Dawn upptäcker att Britt har hängt med deras vänner utan dem, börjar de ifrågasätta hans motiv.

08:41

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Den Sista Förstisen. När Mae kommer in på en ny internatskola, försöker Dawn desperat att skapa minnen med sin bästa kompis innan hon reser. Samtidigt, håller Nicky och Ricky en audition för att hitta en ny bästis åt Dawn.

09:05

Game shakers

Superfult huvud. När Dub förstör en ful staty av sig själv kan inte Kenzie bestämma sig för om hon ska anmäla honom eller inte. .

09:29

Tyler Perrys Young Dylan

Mamma säger. När Dylan skriver en raptext om sin mamma, blir Myles orolig och läser hans dagbok. Han blir upptäckt av Dylan, vilket leder till en ond spiral där ingen i familjen respekterar varandras privatliv.

09:53

Tyler Perrys Young Dylan

Lärdomar. När Rebecca blir mobbad på nätet uppmuntrar Dylan Myles att svara på några av inläggen. De upptäcker snart att de inte skrivit anonymt och familjen måste ta konsekvenserna.

10:17

Smurfarna

En riktig snok / Inte så klantigt. Muskelsmurfen kastar en besvärjelse som oavsiktligt förvandlar honom till en enorm näsa som suger upp allt som står i dess väg!. // Efter att ha fångat Klumpsmurfen, frestar Gargamel honom med en magisk amulett som får hans klumpighet att försvinna.

10:41

Alvinnn!!! Och Gänget

Föräldrafri fest / Dr. Zap vs Electroboy. När Derek råkar hora att Alvin och hans bröder är ensamma över helgen, planerar han en vild fest I deras hus. // Theodore träffas av blixten och tror at han är som sin favoritserietidningshjälte, till han blir tillsagd at than faktiskt är skurken.

11:05

SvampBob Fyrkant

Häxfisk / Avloppet. En häxfisk lägger en förbannelse över Krångliga krabban. // SvampBob och Patrik letar efter det mytomspunna avloppet på havets botten.

11:31

Korallkollo: Svampbobs underår

Meepig / En svår timeout. När en missnöjd ansjovis avviker från sina bröder, hjälper Svampbob pch Patrik honom att hitta sin sanna identitet. // Svampbob tvingas att ta en time out och Patrik gör vad han kan för att hjälpa till.

11:59

Rugrats

Fröken Bortrensning / Ny valp. När en professionell organisatör kommer förbi, måste Tommy och hans vänner hindra henne från att slänga bort alla leksaker. // När Tommys föräldrar tar hem en fostervalp, måste Tommy se till att inte Spike blir ersatt.

12:23

Familjen Casagrande

Party utan småungar / Bra och dåliga affärer. Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen!. // Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé.

12:47

Henry Danger

Ondskans Ballonger. När Doktor Minyak tar Man-Fans-klubben som gisslan måste Captain Man och Kid Danger försöka rädda dem utan att Doktor Minyak ser dem röra på sig! .

13:11

Henry Danger

Uppgörelsen. Charlotte hamnar i bråk i skolan, och Kapten Man och Kid Danger bestämmer sig för att lära henne hur man försvarar sig själv. .

13:35

Alvinnn!!! Och Gänget

Theodore-dockan / Kända Släktingar. En av Theodores favoritleksaker försvinner på en resa men dyker sedan på något mystiskt sätt upp i huset, levande!. // När gänget skickar Daves DNA till ett labb visar resultatet att han är släkt med Jack Uppskäraren!

13:59

Alvinnn!!! Och Gänget

Att klara av Alvin. När Alvin anklagar Dave för att skrika för mycket åt honom, flyttar en terapeut hem till dem för att hjälpa Dave kontrollera sin ilska.

14:11

Lugn i stormen

Skräckblandad förtjusning / I samhällets tjänst. Lucy blir irriterad över att Lori och Leni börjat titta på hennes favoritshow på grund av ny snygg karaktär. // På grund av för många obetalda böter får mamma göra samhällstjänst. Till sin förvåning inser hon dock hur avkopplande det är!

14:35

Lugn i stormen

Forskning framför allt / Tjall på linjen. Lisa får ett erbjudande om att få komma bort från sin högljudda familj och istället utföra sin forskning vid ett stort institut. // Lori och Bobby oroar sig över att deras långdistansförhållande håller på att få dem att glida isär.

14:59

Lugn i stormen

Lagt kort ligger / Med vänners hjälp. Lincoln och Clyde oroar sig över att de kanske blivit för gamla för att leka Ace Savvy. // Lincoln inser att man får vissa fördelar av att ha en vän på besök hemma och bestämmer sig för att dra nytta av det.

15:23

Familjen Casagrande

Familjen arrr. Ronnie Anne vill hjälpa CJ att komma upp på scenen på en pirat middagsshow.

15:37

SvampBob Fyrkant

Stormen / Betesgrottorna. Bläckward är tvungen att var inomhus med SvampBob och Patrik på grund av en storm. // Plankton bygger en underjordisk restaurang som hotar att sätta Krångliga Krabban i konkurs.

16:01

Korallkollo: Svampbobs underår

Meepig / En svår timeout. När en missnöjd ansjovis avviker från sina bröder, hjälper Svampbob pch Patrik honom att hitta sin sanna identitet. // Svampbob tvingas att ta en time out och Patrik gör vad han kan för att hjälpa till.

16:25

Smurfarna

En riktig snok / Inte så klantigt. Muskelsmurfen kastar en besvärjelse som oavsiktligt förvandlar honom till en enorm näsa som suger upp allt som står i dess väg!. // Efter att ha fångat Klumpsmurfen, frestar Gargamel honom med en magisk amulett som får hans klumpighet att försvinna.

16:51

Henry Danger

Henry och Hackspettarna. När Pipers basketbollstränare slutar övertalar hon Henry att ta över tjänsten. Samtidigt som han försöker få laget i vinnarform tvingas han kämpa mot styrelsen för Swellviews Ungdoms-Rörelse, som är allt annat än förtjusta i hans metoder. .

17:15

Familjen Thunderman

Blomsteraktivisten. Max utnyttjar Phoebe för att kunna ta tillbaka sin krönika över ondskefulla gärningar som rektorn konfiskerat, men går för långt när han sviker hennes förtroende för att genomföra planen.

17:41

Familjen Thunderman

Phoebe mot Max: Uppföljaren. Phoebes första uppdrag som superhjälte är att skydda Hiddenville, vilket visar sig vara enkelt ända tills Max börjar ställa till sattyg i deras sömniga hemstad. Samtidigt är Chloe på väg att utveckla sin superkraft.

18:05

Familjen Thunderman

Gammal är äldst. Phoebe vill helst ha den unga generationens favorithjälte till tränare i Superhjältarnas mentorprogram, men känner sig pressad att välja pappa i stället, och ångrar sig snabbt när hon får erfara hans gamla och förlegade teknik.

18:29

Danger force

Ray tappar det. När två nya elever börjar på Swellviews skola för begåvade kan Danger Force inte längre åka på uppdrag så tillsammans med Kapten Man försöker de få eleverna att sluta.

18:53

Danger force

Skurkarnas Afton. Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

19:19

Henry Danger

Kapten Man på Semester. När Kapten Man blir inbjuden till sin kusins bröllop, lämnar han Swellview i Henry och Charlottes händer. Men det dyker snart upp problem när de tvingas ta hand om stadens problem helt själva. .

19:43

Henry Danger

Tidsskojaren. När Kid Danger och Kapten Man möter Tidsskojaren, råkar Henry falla in i Tidsskojarens tidsmaskin, och tvingas återuppleva hela dagen.

20:05

Familjen Thunderman

Nöd-dejt. Phoebe fejkar en romans när hon känner sig utanför då hennes vänner har förhållanden, men att upprätthålla lögnen visar sig vara svårare än väntat.

20:29

SvampBob Fyrkant

Gary får ben / Kung Plankton. Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.

20:53

SvampBob Fyrkant

Planktons fiskrens / Åskoväder. Det är fullt där Plankton brukar slänga sitt fiskrens. Så han lurar Svampbob att slänga renset på olika illa valda platser i stan. // Svampbob hjälper ett litet åskmoln. Och han blir tvungen att skydda molnet mot en galen meteorolog.

21:17

Smurfarna

Supersmurfen / Smurfen från rymden. När Räddsmurfen tröttnar på att vara rädd sätter han på sig en superhjältedräkt och försöker övervinna rädslan. // Ett barn från rymden hälsar på hos smurfarna och förhäxar dem för att de ska bli hans vänner. .

21:41

Rugrats

Bubby och Zayde-programmet / Den perfekta myten. Tommys favoritkaraktär från ett roligt tv-program besöker hans morföräldrar. // Angelica ger bebisarna omöjliga uppgifter i en värld där hon är Gudinnan av perfektion.

22:05

Familjen Casagrande

Trubbel på tåget / Mexikansk makeover. Adelaide och Carl har ett äventyr på herr Changs tågsträcka, men kommer de att kunna samarbeta och rädda situationen?. // När Mama Lupe kommer på besök, försöker Abuela vässa familjens kulturella kunskaper.

22:29

Henry Danger

Godistruten. Jaspers entusiasm för att hjälpa Kapten Man och Henry att bekämpa brott gör att han hamnar i knipa och blir anklagad för stöld!. Nu måste Henry och Ray komma på en plan för att rädda honom. .

22:53

Henry Danger

JAM-lektion. När Ray får höra att Piper går på Junior-Aggressions-Motstånds-möten för att försöka kontrollera sina ilska, slår han vad med Henry om att han kan få henne att bli arg innan kvällen är över. .

23:17

Henry Danger

Hårda Bollar. När Henry använder sina nya krafter för att tävla i en Hopp-o-Dodge-tävling, bestämmer sig resten av gänget för att lära honom en läxa. .

23:41

Familjen Thunderman

Objudna Restauranggäster. När ungarna råkar krascha presenten som Hank köpt till Barb på deras bröllopsdag, måste de ta hjälp av Blobbin, en vän till familjen och superhjältemedhjälpare, för att laga den och se till att deras föräldrar inte får reda på nåt.

00:05

Familjen Thunderman

Brott Efter Brott. Hank bildar en brottsbekämpningsförening i grannskapet när det börjar begås brott. Max tar på sig skulden för brotten för att dölja sin egen hemlighet, men Phoebe vet att han är oskyldig och det är upp till familjen att fånga den verkliga brottslingen.

00:29

Game shakers

Varma bananer. Trip blir deprimerad efter att han förlorat en tv-spelsduell mot en sjuåring. .

00:53

Game shakers

Babe gillar Danger. När Babe får veta att Henry Hart ska komma på besök börjar hon göra upp planer för den perfekta dejten.

01:17

Goldies nya gamla liv

En riktig kalkon. Goldie har beslutat sig för att visa sina mamma lite kärlek genom att anordna en galamiddag. Dessvärre hotar enorma problem med rörledningarna på jobbet, och en kalkon på vift i huset, att få hennes episka planer att spåra ur.

01:41

TBA

inga Detaljer.

02:05

SvampBob Fyrkant

Bläckwardstein / Krånglig catering. Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition. // Herr Krabba och hans gäng ger sig ut på djupt vatten när de ska leverera förstklassig mat till en välbärgad kund.

02:29

SvampBob Fyrkant

SvampBobs-Bar / Plankton blir utsparkad. När Svampbob lagar mat hemma kommer Herr Krabbas kunder från restaurangen dit. // När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.

02:59

Alvinnn!!! Och Gänget

Ut i öknen / Den stora godiskampen. Efter ännu en kvarsittning tror Alvin att Dave vill köra ut honom i öknen och överge honom där. // Alvin och Theodore leker vad som verkar vara en oskyldig lek men som får oanade konsekvenser.

03:23

Alvinnn!!! Och Gänget

Internetkändisar / Daves paviljong. Alvins försök att tjäna pengar på att vara internetkändis får nästan en lokal leksaksaffär att gå i konkurs. // När ekorrarna råkar förstöra Daves nya paviljong så låter dom Fru Miller ta på sig skulden.

03:47

Alvinnn!!! Och Gänget

Flyg fritt / Yeti eller inte. Alvin är för kort för parkens nya spännande åkattraktion, så han bestämmer sig för att prova den efter stängningsdags. // När Alvin övertygar Theodore om att yetin finns på riktigt blir skidresan ett elände för alla de andra i familjen.

04:11

SvampBob Fyrkant

Fast egendom-ligt / Doktor Svamp-Bob. När Svamp-Bob tror att han är allergisk mot sin ananas, erbjuder sig Bläckward att hjälpa honom att hitta ett nytt hem. // Bläckward ska till sjukhuset för en näsoperation och Svamp-Bob hänger med som moraliskt stöd.

04:35

SvampBob Fyrkant

Härmnings-vansinne / Nära sällskap. Svamp-Bob har upptäckt att imitationer är den ärligaste formen av smicker - synd bara att ingen har lärt honom hur man slutar. // När maskar flyttar in i Svamp-Bobs hål, måste han göra allt för att gömma de äckliga nya vännerna.