Tv-Tablå för Nickelodeon tisdag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Henry Danger

Efter att gänget blivit kompisar med Bigfoot, bestämmer sig Kid Danger och Kapten Man för att hjälpa honom att bli av med alla jobbiga jägare som försöker fånga honom.

05:25

Henry Danger

Schwoz uppfinner en ny dammsugare som ska göra det lättare för Henry att städa, men det slutar med att den råkar suga upp Charlotte. När Henrys familj hör Charlotte tror de att dammsugaren är hemsökt. Hur ska Ray och Henry lösa det här?

05:50

Familjen Thunderman

Phoebe och Cherrys besökande bror finner varandra och Cherry är rädd att hamna i skuggan av den nya romansen. När Cherry ber Phoebe att inte dejta sin bror, måste Phoebe välja mellan kärlek och vänskap.

06:20

Familjen Thunderman

Phoebe och Max försöker att träffa en pop-sångerska som besöker skolan.

06:45

Danger Force

Skriet får en unik chans att sälja en film till Hollywoodhöjdaren Deuce Van Nuys, men när hon glömmer allt under presentationen, rycker resten av Danger Force in och delar med sig av sina fantastiska - och fantastiskt dåliga, filmidéer.

07:10

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba hyr Bläckward för att sitta barnvakt åt Pearl, men hon vill hellre smyga ut och gå på tonårsparty. Efter att ha spillt ut milkshake under en leverans svär Svampbob dyrt och heligt på att tvätta rent en hel byggnad som kompensation.

07:40

SvampBob Fyrkant

Plankton slår fast för den stendumme Patrik att han är Patriks samvete för att han ska kunna stjäla en krabburgare. När Herr Krabba sätter in ett öppet kök får Svampbob scenskräck och måste upptäcka en ny persona.

08:05

Sten, Sax, Papper

När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, och Lou går på hyresvärds-con. Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.

08:35

Smurfarna

Muskelsmurfen tar Skyggsmurfen under sina vingar och lär honom om självförtroende. // Smurfan gör saker för intensivt, så Latsmurfen lär henne konsten att inte göra någonting.

09:00

SvampBob Fyrkant

Bläckward måste bli en hårdkokt detektiv när hans klarinett försvunnit. Bläckward skickar Svampbob och Patrik på en extremt svår skattjakt för att äntligen få slippa dem.

09:20

SvampBob Fyrkant

Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem, ingen annan kan se honom! Patrick vill väldigt gärna ha en häst.

09:45

Lugn I Stormen

Lincoln och gänget är fångade i skogen med herr Bolhofner, som kanske inte är den han utger sig för att vara. Lana får det hett om öronen när hon tar sig an Stella.

10:10

Lugn I Stormen

Luan ber mr Coconuts om hjälp när hon har svårt att regissera skolpjäsen. Lisa börjar som analystränare för Lynns fotbollslag.

10:35

Lugn I Stormen

När Leni får sparken från sitt jobb på grund av att det försvunnit sjalar, bestämmer sig Lincoln och Clyde för att lösa mysteriet.

10:50

Lugn I Stormen

När Leni och hennes vänner börjar umgås med Sture, startar Lincoln och gänget ett revirbråk för att ta tillbaka kontrollen. // Lucy blir avundsjuk på all uppmärksamhet Lola får när hon går med i Dödgrävarklubben.

11:10

Familjen Casagrande

Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!

11:35

Familjen Casagrande

Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!

12:00

Sten, Sax, Papper

När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, och Lou går på hyresvärds-con. Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.

12:25

Danger Force

Barnen överraskar Bose med ett födelsedagskalas. Hans styvsyster Poopsie hotar att sabotera kalaset om inte PutsVäck får vara med. Miles måste försöka spendera tid med sin dejt och samtidigt underhålla Poopsie som PutsVäck.

12:50

Danger Force

När Ray drar sig tillbaka från brottsbekämpandet, måste Danger Force möta sitt största hot hittills; ett kometmonster som är på väg till Swellview för att ta över världen. Nu måste barnen bekämpa monstret på egen hand.

13:10

Danger Force

Danger Force måste uppfylla en ny profetia som står skriven på grottväggen; fyra hjältar ska bekämpa ett mäktigt monster. För att lyckas bekämpa besten måste de ta hjälp av mamma-energi.

13:35

100 Saker Att Göra Före High School

I hopp om att vinna första pris i skolans musikfestival startar CJ, Fen och Crispo ett garageband. Men när deras kreativa meningsskiljaktigheter splittrar bandet måste CJ hitta ett sätt att återförena dem i tid för deras uppträdande.

14:00

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid gör allt för att ta reda på om den nya grannen är deras favoritbrottare - La Tormenta! // När en gammal man vinner Carls drömgokart, vill Carl bevisa att han själv är värd priset!

14:25

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Bobby måste ta hand om Arturos gamla kompis - Alpackan Al, men Al gillar inte barnen. Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.

14:45

Familjen Casagrande

Efter att ha tittat på en talkshow om förhållanden tror Ronnie Anne att hennes farföräldrar har problem i sitt äktenskap.

15:00

SpongeBob SquarePants

Herr Krabba är rädd för att förlora sin fru till den muskulöse Larry så han börjar gå på gymmet.

15:10

SpongeBob SquarePants

Plankton är trött på att bli trampad på och börjar träna självförsvar med Sandy.

15:25

SvampBob Fyrkant

Karen berättar sagan om en nörd som försöker stjäla en actionfigur från sina tre små grannar. Bläckward är värd för en hemlig Vi hatar SvampBob-klubb hemma hos honom.

15:50

SvampBob Fyrkant

När SvampBob återigen misslyckas med sin uppkörning beslutar sig herr Krabba för att lära honom köra.

16:00

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk. Alexis tröttnar på skolans mobbare, och får lära sig några knep av Carl.

16:25

Lugn I Stormen

Klädd som David Steele är Lincoln på jakt efter sin stulna födelsedagspresent innan den förstörs. Efter att ha fått en roll i en Dairyland-produktion måste Luan dölja nyheten för fru Bernardo, som hon slog ut.

16:50

Lugn I Stormen

När Stellas speldosa försvinner i skolan misstänker gänget direkt att den mytomspunna Rat Beast ligger bakom det.

17:00

Monster High

Clawdeen leder monsterrepresentanterna under Blodmåneförmörkelsen för att få tillbaka sin mamma. Clawdeen, Draculaura, Frankie och resten av skräckgänget måste rädda Monsterbalen - och världen.

17:25

Lugn I Stormen, På Riktigt!

Lincoln uppmuntrar Clyde att visa upp sina fantastiska färdigheter som trummis men driver honom för långt. Luan möter sitt idol inom komedi medan hon utför en komedi show vid Sunset Canyon. Luna hjälper Leni att lyckas i sitt historiestest.

17:50

Danger Force

Danger Force är ute på uppdrag för att rädda Schwoz som kidnappades av Cellen på Swellmelonfesten. Med hjälp av en bekant skurk, smider barnen planer för att få tillbaka Schwoz.

18:10

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan och Charlie låtsas vara sjuka för att slippa skolan. De planerar en rolig dag samtidigt som Rebecca försöker avslöja deras lögn.

18:35

Henry Danger

När Drex flyr genom Tidsskojarens tidsportal måste Henry och Ray åka tillbaka i tiden för att stoppa honom från att förändra Rays förflutna.

19:00

Monster High

Clawd måste undvika Bloodgoods häst, Nattmara, för att fånga Sockerkicksskurken som har stulit talismaner.

19:15

Monster High

När Dracula och Monster-Föräldraföreningen åker ner till Monster High för att undersöka ett häxrykte har Draculaura ett stort beslut att fatta - berättar hon äntligen för sin pappa att hon håller på med häxkonst?

19:40

Familjen Casagrande

Efter att en välgörenhetstillställning på zoot går snett, måste Sid och hennes familj försöka ställa allt till rätta.

20:05

Familjen Casagrande

När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp.

20:20

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde vill gärna krönas till Ace Savvy-mässans kungar, och övertygar därför Lincolns systrar att följa med. Men när systrarna får all uppmärksamhet bestämmer sig killarna för att hamna i rampljuset igen.

20:45

Lugn I Stormen

Luan ber farbror Kokos om hjälp när hon stöter på svårigheter som regissör av skolpjäsen.

21:00

SpongeBob SquarePants

Herr Krabba är rädd för att förlora sin fru till den muskulöse Larry så han börjar gå på gymmet.

21:10

SpongeBob SquarePants

Plankton är trött på att bli trampad på och börjar träna självförsvar med Sandy.

21:25

SvampBob Fyrkant

När senapen tagit slut på Krångliga Krabban, skickar herr Krabba iväg Svampbob, Patrik och Bläckward för att gräva upp mer senap. Svampbob och Sandy är ute för att samla in krabburgar-ingredienser, och Plankton följer dem i spåren.

21:55

Sten, Sax, Papper

Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.

22:25

Lugn I Stormen

Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. Benny kämpar med att lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.

23:00

Monster High

Människoflickan Clawdeen följer sin instinkt och upptäcker Monster High./ När Clawdeen inte släpps in på Monster High för att hon är människa tänker hon ut ett annat sätt att ta sig in på skolan.

23:25

The Really Loud House

Det är dags för föräldramöte och föräldrarna Lugn måste rusa runt från klass till klass. Lincoln ser fram emot att få den Banana Split som hans föräldrar har lovat barnen om de får fler bra omdömen än dåliga.

00:00

Tyler Perry's Young Dylan

Charlie försöker imponera på en tjej. Han får hjälp att göra det av Dylan och Rebecca men deras motsättningar skapar mer problem än de hjälpa Charlie.

00:30

Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

01:00

Lugn I Stormen

När mamma får i uppdrag att skriva en researtikel, åker hela familjen på biltur. Turen börjar inte särskillt bra, så Lincoln försöker ändra resplanen för att passera Doktor Knäppius Bisarrotorium.

01:30

Monster High

Enligt motsägelsefulla spådomar från en ny app kan ett besök av Cleos favorit-influencer bli fantastiskt eller katastrofalt./ Ghoulias dröm (och mardröm) är på väg att besannas när hon måste uppträda för den superkända Skelly Vonderbone.

01:55

SvampBob Fyrkant

Svampbob och Plankton måste samarbeta för att överleva på en ö med livsfarliga monster. Svampbob lär Patrik att cykla.

02:30

SvampBob Fyrkant

Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem, ingen annan kan se honom! Patrick vill väldigt gärna ha en häst.

02:55

Sten, Sax, Papper

Trion leker kurragömma över hela världen och i flera årtionden. För att få hyresvärden att sänka hyran försöker trion hjälpa honom att uppnå sin omöjliga dröm.

03:25

Familjen Casagrande

Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov. Carl smyger iväg från sin familj inne på zoo men går vilse när han letar efter komodovaranen Keyon.

03:50

Familjen Casagrande

Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.

04:15

Lugn I Stormen

Clyde vill desperat lära sig att bete sig normalt kring Lori och går till Leni för hjälp. Men då blir Lori svartsjuk! Syskonen är oroliga över sina föräldrars hälsa och uppmuntrar dem att börja motionera!

04:45

Lugn I Stormen

Syskonen bestämmer sig för att visa sin pappa hur bra det är med mobiler och internet.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag