Tv-Tablå för Nickelodeon söndag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Danger Force

Swellviews största kväll för superhjältar, och Kapten Man är inte inbjuden. Danger Force tar hjälp av Henry för att se till så att kvällen förlöper utan problem.

05:25

Danger Force

När en kryphåls-skatteklausul gör så att Dr. Minyak köper Man-nästet, måste Kapten Man bo med sin hemska nya rumskompis medan Danger Force försöker komma på ett sätt att återkalla köpet innan de förlorar Man-nästet för alltid.

05:50

Danger Force

När Danger Force utmanas att tävla i Swellviews gatuslagsmåls-turnering, måste de lära sig en urgammalt storts gatuslagsmål och slåss för sin ära, utan att använda sina superkrafter.

06:20

Familjen Thunderman

En komet gör att Thundermans krafter blir knasiga samtidigt som killen Phoebe är kär i bjuder henne på skoldansen. Phoebe och Max får veta att om dom håller ihop, kan dom hålla sina krafter i styr, men ingen är speciellt glad över det.

06:45

Familjen Thunderman

När ungarna råkar krascha presenten som Hank köpt till Barb på deras bröllopsdag, måste de ta hjälp av Blobbin, en vän till familjen och superhjältemedhjälpare, för att laga den och se till att deras föräldrar inte får reda på nåt.

07:10

Lugn I Stormen

Lynn vill desperat vinna den stora baskettävlingen, men laget hon får spela med visar sig vara uruselt. Mamma och pappa är trötta på att behöva stå i kö till badrummet på morgonen, så de bestämmer sig för att bygga ett hemligt badrum.

07:40

Sten, Sax, Papper

För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.

08:05

Sten, Sax, Papper

När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.

08:35

Familjen Casagrande

Ronnie Anne måste välja mellan sina bästa vänner, Sid och Lincoln. Ronnie Anne upptäcker att hennes pappa dejtar hennes lärare.

09:00

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop! // När Carls drömmar krossas efter att ha träffat El Falcon, bestämmer sig Bobby för att ta på sig rollen!

09:25

Lugn I Stormen

McBrides hjälps åt för att ge farmor Gayle ett födelsedagskalas eftersom de glömde hennes födelsedag förra året. Lola oroar sig för att hon redan är passé som skönhetsdrottning när hon vinner ett hederspris.

09:50

Lugn I Stormen

När barnen har sönder mamma och pappas ovärderliga vas, bestämmer de sig för att den bästa lösningen är att åka tillbaka i tiden till deras bröllopsdag, och hindra dem från att få vasen.

10:15

Lugn I Stormen

Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. Benny kämpar med att lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.

10:40

Lugn I Stormen

Mycket står spel för Lincoln och Clydes David Steele-film när Lisa bygger en riktig kärnkraftsreaktor. När Leni inser att Miguel är kär i Gavin, den nyanställda på mattorget, försöker hon hjälpa Miguel att vinna honom.

11:00

Lugn I Stormen

Det är bal på skolan, och Lincolns systrar har av misstag lyckats para ihop honom med fyra olika tjejer! När Lincoln och Bobby blir vänner försöker Lori göra Bobby svartsjuk genom att umgås med Clyde.

11:30

Sten, Sax, Papper

Trion beger sig av på ett onödigt actionfyllt äventyr med Pappers syster, Sandpapper, för att hämta sju stycken key lime. När Stens tevemiddag inte är samma som på bilden, kämpar han för rättvisa. Sax jobbar för företaget.

11:50

Familjen Casagrande

När en gammal man vinner Carls drömgokart, vill Carl bevisa att han själv är värd priset.

12:00

Familjen Casagrande

Ronnie Anne ser ett tv-program om relationer, och tror att hennes morföräldrars äktenskap är i fara. Ronnie Anne lär sig baile folklorico - och inser att hennes Tia Frida är en sträng danslärare.

12:30

Danger Force

Skriet får en unik chans att sälja en film till Hollywoodhöjdaren Deuce Van Nuys, men när hon glömmer allt under presentationen, rycker resten av Danger Force in och delar med sig av sina fantastiska - och fantastiskt dåliga, filmidéer.

12:50

Danger Force

Swellviews största kväll för superhjältar, och Kapten Man är inte inbjuden. Danger Force tar hjälp av Henry för att se till så att kvällen förlöper utan problem.

13:15

Henry Danger

Kapten Man och Kid Danger vaktar Avundsväggen, stadens senaste attraktion, när Kapten Man plötsligt råkar förstöra väggen i ett försök att få bort en fågel. Nu måste de lista ut ett sätt att ersätta väggen.

13:41

Henry Danger

Kapten Man och Kid Danger kommer behöva en gnutta magi och lite hjälp av en gammal vän om de ska lyckas fånga en tjuv.

14:05

Lugn I Stormen, På Riktigt!

När Clyde blir uttagen till skolans BÄST-program, måste Lincoln hitta ett sätt att bygga upp vänskapen igen innan den stora spottbollstävlingen börjar. Samtidigt gör pappa allt i sin makt för att sluta tänka på en jobbig sång.

14:30

Lugn I Stormen, På Riktigt!

Lincoln tar med Charlie på ett tokroligt pyjamasparty med hjälp av teknologi. Loris pojkvän Bobby vill också vara med.

15:00

Lugn I Stormen

Lincoln är trött på att behöva fjäska för Lori när han vill ha skjuts någonstans, så han bestämmer sig för att hjälpa Leni att ta körkort.

15:25

Lugn I Stormen

Lincoln smider en plan för att få det bästa sätet i bilen under den kommande långa familjeresan. Lincoln försöker bevisa att han är mogen nog att få sitta vid vuxenbordet.

15:50

Familjen Casagrande

Hector avböjer Rosas erbjudande att delta i hennes danskurs, men han blir snabbt avundsjuk på hennes skickliga danslärare. Vår kära Lalo misstas för den busiga hunden Malo under en dag och familjen Casagrande måste få tillbaka sin valp.

16:15

Familjen Casagrande

Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris.

16:35

Sten, Sax, Papper

Trion leker kurragömma över hela världen och i flera årtionden. För att få hyresvärden att sänka hyran försöker trion hjälpa honom att uppnå sin omöjliga dröm.

17:00

Sten, Sax, Papper

Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.

17:25

The Really Loud House

Lincoln bestämmer sig för att släppa sitt ansvar som bror ett tag och åka på semester. Clyde tar hans plats i familjen, och i början går allt bra, men plötsligt vänder Clydes tur och han måste ringa Lincoln för att få hjälp.

17:50

The Really Loud House

Lincoln och hans vänner gör sig i ordning inför årets skoldans. Clydes pappor är särskilt ivriga. Lincoln, däremot, misslyckas ständigt med sina försök att uppvakta Charlie.

18:15

Danger Force

Det är föräldramöte på SKOB och Ray måste få Danger Force att ta ett kort med sina föräldrar annars hotar nedstängning. Problemen hopar sig när Chapa hyr in Jake Hart som sin låtsaspappa.

18:40

Danger Force

När Captain Man strejkar efter att ha vägrat att betala för konstverk som han förstörde under ett uppdrag utser viceborgmästaren en ny hjälte, Monsieur Man, att försvara Swellview.

19:00

SvampBob Fyrkant

När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dem än ägarna. Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.

19:25

Patrik Stjärnas Show

Bläckvards farmor hjälper honom att få in sina pengar från Cecil. Familjen Stjärnas hus rymmer hemifrån.

19:50

The Patrick Star Show

Cecil har fått ett nytt tillfälligt jobb som säkerhetsvakt på Lady Upturns konstmuseum.

20:05

Smurfarna

Sprattsmurfen förvandlar diktarsmurfen till Gargamels mamma, men de blir fast i Gargamels skjul. Smurstorm måste bli en supersmurfvakt när alla andra smurfar blir bebisar.

20:20

Smurfarna

När Kokettsmurfen, Poetsmurfen och Dummersmurfen går vilse i skogen, skickar Gammelsmurfen dem på naturlektioner. // Sprattsmurfen har ett nytt spratt: att ge Buttersmurfen en dryck, som får honom att säga okki-dokki till varje förfrågan.

20:50

Korallkollo: Svampbobs underår

Patrik och Bläckward måste överleva i skogen efter att Bläckward skadat sin fot. // Dom vuxna på kollot smyger iväg för att spela sällskapsspel, men då måste dom gömma sig för i synnerhet en person.

21:15

SvampBob Fyrkant

Sandy ger sina vänner speciella saltvattenträd, men träden behöver mer uppmärksamhet än hon trodde. Svampbob och Patrik tror att en inbrottstjuv är tandfén.

21:40

Sten, Sax, Papper

Trion beger sig av på ett onödigt actionfyllt äventyr med Pappers syster, Sandpapper, för att hämta sju stycken key lime. När Stens tevemiddag inte är samma som på bilden, kämpar han för rättvisa. Sax jobbar för företaget.

22:10

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde försöker para ihop tränare Pacowski med Mrs Johnson för att gympalektionerna ska bli bättre. Luan lär Lucy att hantera alla upp- och nedgångar i konstens värld.

22:35

Lugn I Stormen

Lisa får ett erbjudande om att få komma bort från sin högljudda familj och istället utföra sin forskning vid ett stort institut. Lori och Bobby oroar sig över att deras långdistansförhållande håller på att få dem att glida isär.

23:00

Danger Force

En gasläcka tvingar invånarna i Swellview att gå i karantän och Danger Force måste stanna hemma. Men ingenting hindrar Captain Man från att ta reda på vem som orsakade läckan.

23:25

Danger Force

Mika får en läxa gällande att skvallra, men en överraskning leder till att hon misslyckas på ett test.

23:50

Henry Danger

Henry börjar vänja sig vid att vara Kid Danger, men att bekämpa brott och samtidigt hinna med både skola, familj och vänner visar sig vara svårare än han trodde.

00:20

Lugn I Stormen, På Riktigt!

Lincoln tar med Charlie på ett tokroligt pyjamasparty med hjälp av teknologi. Loris pojkvän Bobby vill också vara med.

00:45

Lugn I Stormen, På Riktigt!

När Clyde blir uttagen till skolans BÄST-program, måste Lincoln hitta ett sätt att bygga upp vänskapen igen innan den stora spottbollstävlingen börjar. Samtidigt gör pappa allt i sin makt för att sluta tänka på en jobbig sång.

01:10

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen. Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé.

01:35

Familjen Casagrande

Kändismediet Ernesto Estrella förutspår att Jätteholma kommer att drabbas av otur och Abuela tror honom.

02:00

Sten, Sax, Papper

Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.

02:25

Sten, Sax, Papper

När Sax får slut på pengar försöker han bli städare, men upptäcker att jobbet innebär så mycket mer än han först trodde. Under tiden försöker Sten och Papper hjälpa Sax med motivationen på ett ovanligt sätt.

02:55

Lugn I Stormen

När familjen Lugns hus blir angripet av termiter får ena halvan av familjen bo hos morfar och den andra hos moster Rut; Lincoln måste bygga en trappstege trots att han är urusel på träslöjd!

03:20

Lugn I Stormen

Lana får veta att hennes favoritfisk riskerar att förlora sitt hem på grund av ett byggarbete, och hon smider genast planer; När Leni får sparken från sitt jobb på grund av försvunna sjalar, beslutar sig Lincoln och Clyde för att lösa mysteriet!

03:45

SvampBob Fyrkant

Frustrerad för att han anses gullig istället för ond så bygger Plankton en robot för att bestraffa alla som säger Åhhhh. Patrik mosar brevbäraren så Patrik och Svampbob delar ut posten i Bikinibotten.

04:10

SvampBob Fyrkant

Plankton blir medlem i ligan EVIL. Svampbob och Patrik tar ett plan till ett tropiskt land tillsammans med Bläckward.

04:35

SvampBob Fyrkant

Bläckward beger sig till Nosferatus slott efter at av misstag mottagit hans brev/Nosferatus skyddsling Laszlo förströr sig i Bikinibotten.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag