Tv-Tablå för Nickelodeon söndag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Myllerdalsposten

Efter att en av Lilys uppfinningar går på tok, tar hon hjälp av Parkers för att få den under kontroll igen. Angus tappar bort sin lyckomössa, vilket får honom till att bli en bebis igen.

05:25

Danger Force

Kapten Man har ett nytt superhjältegäng, Danger Force, men när han säger att det råder brottstorka i Swellview, misstänker de att han bekämpar brott utan deras hjälp.

05:50

Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

06:15

Familjen Thunderman

Phoebe och Max är exalterade över att bli hedrade för sin hjältedom med en väggmålning på skolan, men de märker snart att konstnären kanske inte menade något positivt med sin hyllning.

06:40

Familjen Thunderman

Phoebe och Max agerar superhjälte-mentorer åt deras syster Nora, men blir överraskade när de ser Billys imponerande förmågor och börjar ångra deras val av syskon.

07:05

Familjen Thunderman

När Max var ond installerade han en manick för att förstöra ett superhjälte-möte som han nu måste rädda. Han har Phoebe till sin hjälp, men när deras gemensamma krafter inte räcker till för att stoppa hotet tar Phoebe ett livsavgörande beslut.

07:35

Henry Danger

När doktor Minyak tar Man Fans som gisslan måste Captain Man och Kid Danger hitta ett sätt att rädda dem på utan att Minyak ser dem röra sig.

07:55

Henry Danger

Ray misstänker att Henry bara låtsas vara sjuk, så därför bestämmer han sig för att ta reda på sanningen genom att gömma kameror och mikrofoner hemma hos Henry för att avslöja hans bluff.

08:20

Danger Force

Danger Force misslyckas med ett uppdrag eftersom Chapa bara tänker på sin nya förälskelse. Nu måste gänget försöka få Chapa att bli sig själv igen.

08:45

Danger Force

En gasläcka tvingar invånarna i Swellview att gå i karantän och Danger Force måste stanna hemma. Men ingenting hindrar Captain Man från att ta reda på vem som orsakade läckan.

09:10

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

09:35

Patrik Stjärnas Show

Patrik tappar fjärrkontrollen bland soffkuddarna, så han ger sig in i soffan för att hitta den. Patrik startar en insamling för att få in pengar till sniglar som inte kan dansa.

09:55

SvampBob Fyrkant

När Svampbob och Patrik tittar på repriser på Vattumannen och Sjöpojken får de reda på att deras stora idoler bor på ett ålderdomshem inte alls långt där ifrån.

10:20

SvampBob Fyrkant

Det är dags att utse veckans ordningsman på fru Puff's båtskola. Hur mycket fru Puff än ogillar det så är det Svampbobs tur.

10:45

Här är Nate

Nate har flera kvarsittningar, som vanligt. Den här gången har han dock en kvarsittning ifrån ett öde som det bara viskas om i korridorerna på Skola 38 OCH den nya eleven har bestämt sig för att bli Nates sprattkompis.

11:10

Familjen Thunderman

När Max blir dumpad försöker Phoebe muntra upp honom genom att presentera honom för en annan tjej. Max dejt visar sig dock vara en hängiven djuraktivist som stjäl doktor Colosso när hon ser hur grymt Max behandlar honom.

11:35

Uppdrag: Spion

Tiden rinner ut och Spyders måste genomföra sin plan omedelbart om de ska kunna stoppa Ernestos kriminella plan, de vet inte vilka kan de räkna med hjälper dem att lyckas med sitt uppdrag, alla verkar ha sin egen agenda.

12:00

Uppdrag: Spion

Nikki tar sig till sjön efter nya order hon mottagit. Adele och hennes kumpaner blir rasande när pengarna inte överförs som utlovat. Tommy och Daniel diskuterar om de borde involvera Anna och Noah.

12:20

Henry Danger

Henry fastnar i ett konstigt drömstadie efter att en skurk skjuter en drömstråle mot honom. Den enda som kan rädda honom nu är Charlotte.

12:45

Danger Force

Kapten Man lägger sig till med divalater på Swellviews årliga modevisning. Med hjälp av två modemedvetna tvillingar, avslöjar Danger Force det farliga mysteriet bakom Kapten Mans deltagande på visningen.

13:10

Danger Force

Kapten Man och Danger Force anlitas för att leverera en dyr Hollywood-film till premiären, men producenten varnar dem om att rivaliserande studior och internettroll är ute efter att stjäla filmen.

13:35

Victorious

Cat börjar dejta Trinas expojkvän, Michael.

13:55

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Storstadsmyten Grisfot tar över Edgewood när Dawn fejkar en artikel till sin blogg på skolans hemsida. Till och med grabbarna hakar på Grisfot-yran.

14:20

Overlord och familjen Underwood

Efter att Jim av misstag godkänner R0-FLs systemuppdateringar, blir hon hans assistent och skyr inga medel för att få Jim att koppla av. Samtidigt anlitar Overlord sin ärkefiende Peter som ny assistent.

14:45

That Girl Lay Lay

Lay Lay och Sadie går med i bilklubben och ställer upp i en tävling. Marky och Jeremy försöker få Tiffany att marknadsföra sin nya uppfinning, ljus som blåser ut sig själva.

15:10

That Girl Lay Lay

Trish kommer till undsättning när ett kladdigt skämt orsakar en enorm hårkris. Samtidigt släpper Marky av misstag ut skorpioner i huset.

15:35

Alvinnn!!! och gänget

När Alvin anklagar Dave för att skrika för mycket åt honom, flyttar en terapeut hem till dem för att hjälpa Dave kontrollera sin ilska. Skolan gräver upp en gammal tidskapsel från högstadiet.

15:55

Alvin!!! Och Gänget

När Alvin ser en glimrande juvel som ligger i grannens trädgård så är han säker på att grannen är skyldig till en juvelstöld. Men hjälp av Theodore och en väldigt motvillig Simon gör Alvin ett försök att bevisa detta.

16:10

Familjen Thunderman

Max vill försöka vinna en tävling för mest misslyckade video med en misslyckad video med Phoebe när hon övar balett. När Phoebe får veta hans plan vägrar hon att samarbeta och Max tar till desperata åtgärder för att få de bilder han vill ha.

16:35

Familjen Thunderman

Phoebe och Max oroar sig för att de ska behöva umgås för jämnan när deras vänner börjar hänga med varandra. Syskonen tar till fula knep för att se till att det blir pinsamt för alla när de går på bio.

17:00

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan och Charlie låtsas vara sjuka för att slippa skolan. De planerar en rolig dag samtidigt som Rebecca försöker avslöja deras lögn.

17:20

Lugn I Stormen

När Lola får veta att Lana planerar deras gemensamma födelsedagsfirande, gör hon allt för att stoppa det.

17:45

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop! // När Carls drömmar krossas efter att ha träffat El Falcon, bestämmer sig Bobby för att ta på sig rollen!

18:10

Familjen Casagrande

Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!

18:35

SvampBob Fyrkant

Efter en olycka på en medeltida restaurang råkar Svampbob och Patrik resa tillbaka till en medeltida version av Bikinibotten.

18:55

SvampBob Fyrkant

Herr Krabbas mamma går på dejt. Svampbob vill göra en film.

19:20

Goldies Nya Gamla Liv

Loren ska bo hos Goldie en hel vecka! Det börjar som ett superroligt pyjamasparty men övergår snart i en mardröm när Loren driver hela huset, och Goldie, till vansinne.

19:45

Lugn I Stormen

Lincoln tycker att hans sysslor är orättvist tunga, och bestämmer sig för att strejka tills någon vill byta med honom.

20:00

Lugn I Stormen

Efter att deras pappa blivit arg för att de glömt att låsa ytterdörren, tar syskonen säkerhetsnivån i huset till extrema höjder. När Lincoln råkar radera alla foton från när han var liten, försöker han och Clyde att återskapa dem.

20:25

Henry Danger

När Henry råkar skicka en video där han och Ray förvandlas till Kid Danger och Kapten Man till sin syster, måste han göra allt han kan för att få tillbaka den innan hon ser den.

20:50

Henry Danger

Henry och Charlotte hamnar i ett omvänt universum där Ray och Schwoz är onda och vill förgöra Piper. Samtidigt som de försöker stoppa onda Ray och Schwoz måste de försöka hitta ett sätt att ta sig tillbaka hem!

21:15

Danger Force

Kapten Man och Schwoz rekryterar fyra barn till Swellview Academy för begåvade. Här lär de sig att hantera sina ofta problematiska och ibland okontrollerbara superkrafter.

21:40

Danger Force

För att inte tvingas sluta skolan, måste Danger Force sätta upp en skolpjäs som slår alla med häpnad. Samtidigt försöker gänget hindra Frankini från att kidnappa vice borgmästaren.

22:05

Familjen Thunderman

Max förvandlar Billy till världens snabbaste råtta för att vinna råttävlingarna han har med killarna i bandet. Billy som fått smak på att springa med superfart bestämmer sig för att han inte vill bli människa igen.

22:30

Familjen Thunderman

En pensionerad superskurk som råkar vara Thunder Mans gamla ärkefiende flyttar till Hiddenville, och hans son och Phoebe börjar träffa varandra i smyg.

22:55

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

23:20

Lön för mödan

Lex, Presley och Munchys favoritställe, Mikromjölkeriet, ska ha stängt över helgen, så vännerna erbjuder sig att hålla det öppet. Det som verkade som ett kul, enkelt jobb visar sig vara mycket jobbigare än de trott.

23:45

Lön för mödan

Vännerna lär sig Jagets nya kampsport, Jag-Jitsu. Trots att Lex, Presley och Munchy inte tycker att de lärt sig något, ordnar Jaget så att de ska få utmana de skrämmande eleverna från en rivaliserande kampsportsklubb.

00:10

Lugn I Stormen

Lincoln och hans pappa ska vara med i tv-programmet Legenderna om det gömda templet. // Lincoln vill gå till köpcentret, men då han måste sitta barnvakt åt sina yngre syskon bestämmer han sig för att ta med dem också.

00:35

Lugn I Stormen

Familjen ställer upp i en lästävling, men Lola vägrar att vara med. När Lincoln upptäcker att den första sidan i hans baby-bok saknas börjar han misstänka att hans föräldrar gömmer något för honom.

01:00

Lugn I Stormen

Lola skäms för sin familj och låtsas vara en McBride för att imponera på sin nya sofistikerade skönhetstävlingsvän. // Lincoln och gänget tycker att det är jobbigt att arbeta på Liams gård så de försöker komma undan.

01:25

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes vänner hjälper till att få Mrs Kernicky anställd som ny idrottstränare, men hennes klasser är inget skämt; När en Sid-hemlighet läcker ut i skolan undrar Ronnie Anne och Sid om de kan fortsätta vara bästa kompisar.

01:50

Familjen Casagrande

Hector går äntligen med i sitt drömfotbollslag som deras lyckobringare. Medan de förbereder sig för den kinesiska kulturmässan, tar sig Sid och Adelaide an tidshoppande banditer.

02:15

Familjen Casagrande

Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld.

02:30

Henry Danger

Henry blir inbjuden till stadens mest exklusiva restaurang och bestämmer sig för att ta med sig sin chef, Ray.

02:50

Henry Danger

Efter att Jasper blir stadens nya hjälte blir Henry avundsjuk eftersom det alltid är hans alter ego Kid Danger som blir tackad medan Henry själv inte får något för sin möda.

03:20

Henry Danger

När fröken Shapens brorsdotter kommer till stan och väljer Jasper över Henry, upptäcker han att hon har större planer på gång.

03:45

Danger Force

Mika får en läxa gällande att skvallra, men en överraskning leder till att hon misslyckas på ett test.

04:10

Danger Force

Boses mamma, Celia, hittar Schwoz försvunna radioaktiva katt utanför SKOB och tar hem den. Nu måste Danger Force och Kapten Man ta tillbaka den innan Celia blir utsatt för strålningen.

04:35

Familjen Thunderman

Max vill försöka vinna en tävling för mest misslyckade video med en misslyckad video med Phoebe när hon övar balett. När Phoebe får veta hans plan vägrar hon att samarbeta och Max tar till desperata åtgärder för att få de bilder han vill ha.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag