Tv-Tablå för Nickelodeon måndag

Den reklamfria tv-kanalen för barn i alla åldrar. Här visas serier och tecknat, allt av hög kvalitet och textat eller dubbat till svenska.

TidProgram
05:00

Star Trek: Prodigy

Medan Gwyn försöker hitta sin roll på Protostjärnan testar Dal sina ledarskapsfärdigheter i den nyupptäckta hologramsimulatorn.

05:25

Henry Danger

Henry låter en formändrande robot som Schwoz har byggt ta hans plats vid en familjemiddag, så att han, Charlotte och Ray kan se på en spännande match på TV istället.

05:50

Familjen Thunderman

Phoebe släpar med Billy och Nora till parken för att träffa killen hon är kär i och hans bror, men när Max kommer för att hämta sina syskon tar han av misstag den riktiga bebisen i stället för Noras docka.

06:15

Familjen Thunderman

Phoebe och Cherrys vänskap sätts på prov när bara en av dem blir uttagen till hejaklacken. Max vinner en tävling där priset är en månads gratis pizza och måste övertyga sin familj att han inte fuskade.

06:40

Familjen Casagrande

Sid möter Lisa Loud i Jätteholmas robottävling. Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes.

07:05

Lugn I Stormen

Lori ångrar allt hon inte gjorde i högstadiet, och lovar att ta igen det under sista året. Lola tar hjälp av Lily när hon inser att hon skulle kunna slå igenom i nöjesbranschen om hon var dubbelt så söt.

07:30

Lugn I Stormen

Lana vill vinna en åktur med sin idol, så hon och Lincoln ställer upp i en rallytävling. När Luan måste gå en matlagningskurs, passar pappa på att dela sitt intresse för matlagning med ett av sina barn.

07:55

Lugn I Stormen

Efter att ha insett att han är väldigt förutsägbar försöker Lincoln ändra på sig.

08:10

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba är på väg att bli stämd för dåliga arbetsförhållanden. Det visar sig att under alla år som Svampbob jobbat på Krångliga Krabban har han aldrig tagit semester.

08:35

SvampBob Fyrkant

När Bläckvard råkar svälja sin klarinett erbjuder sig Sandy att förminska sig själv och en ubåt till mikroskopisk storlek för att åka in i hans kropp och göra något åt saken.

08:55

Game Shakers

Tjejerna ser till att Hudson får ett konto där han kan marknadsföra deras spel, men saker och ting spårar snabbt ur när Hudson sätter på sig Dubs raketskor.

09:20

Hunters hemlighet

Annika bestämmer sig för att konfrontera Dottie, men hennes plan går snabbt snett. Salle och Oliver framkallar en gammal kamerarulle och upptäcker något väldigt oväntat.

09:45

Patrik Stjärnas Show

Familjen Stjärna reser till sin favorit-semesterort. Babsan ger ut på ett äventyr till en annan tid.

10:10

Familjen Casagrande

När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.

10:30

Familjen Casagrande

Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna.

10:40

Lugn I Stormen

Killarna har svårt att bestämma sig för om de ska sova över hos Liam eller gå på Girl Jordans poolparty. Barnen oroar sig för att Leni är för svag och försöker lära henne att bli mer aggressiv.

11:10

Lugn I Stormen

Lola ska ställa upp i en regional skönhetstävling och oroar sig för att förlora för första gången; Pappa ber herr Knot att vakta Lily medan han går på konsert, men det dröjer inte länge förrän saker börjar gå snett.

11:35

That Girl Lay Lay

Lay Lay och Sadie går med i bilklubben och ställer upp i en tävling. Marky och Jeremy försöker få Tiffany att marknadsföra sin nya uppfinning, ljus som blåser ut sig själva.

11:55

Danger Force

När Chapas borttappade mobiltelefon dyker upp i Man-nästet under mystiska omständigheter, hotar hennes jakt på sanningen att ödelägga Danger Force.

12:20

Danger Force

När Chapas lillasyster behöver hjälp under ett strömavbrott, går Danger Force över gränsen när de försöker få henne tillbaka för att återfå strömmen i Man-nästet och vinna en tävling.

12:45

Henry Danger

Doktor Minyak är tillbaka, och den här gången sitter Henry verkligen i knipa! Doktor Minyak har nämligen förvandlat Charlotte till en jättestark varelse vars enda mål är att jaga Kid Danger och Captain Man.

13:05

Henry Danger

När Pipers basketbollstränare slutar övertalar hon Henry att ta över tjänsten. Samtidigt som han försöker få laget i vinnarform tvingas han kämpa mot styrelsen för Swellviews Ungdoms-Rörelse, som är allt annat än förtjusta i hans metoder.

13:30

SvampBob Fyrkant

Svampbob upptäcker att hans frukostflingor erbjuder en gratis leksak. Efter att han samlat ihop allt han behöver postar han iväg en förfrågan om att få sin gratis leksak.

13:55

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba skickar iväg Svampbob och Patrick för att spionera på Plankton.

14:20

Lugn I Stormen

Lincoln övertalar sin lärare, herr Bolhofner, att gå med i Doo-papporna för att få en bättre plats i klassen. Efter att Lincoln försöker hjälpa Lynn att ignorera en häcklare inser familjen att de alla har kritiker.

14:40

Lugn I Stormen

Lori och Bobby oroar sig över att deras långdistansförhållande håller på att få dem att glida isär.

14:55

Familjen Casagrande

Kusinerna vill att Abuleo ska skaffa luftkonditionering. De bestämmer sig för att försöka tjäna extrapengar på en gatumarknad. När Bobby får reda på att Carl inte kan simma, erbjuder han sig att lära honom.

15:20

Smurfarna

När Räddsmurfen tröttnar på att vara rädd sätter han på sig en superhjältedräkt och försöker övervinna rädslan. Ett barn från rymden hälsar på hos smurfarna och förhäxar dem för att de ska bli hans vänner.

15:45

Korallkollo: Svampbobs underår

Efter att Svampbob, Patrik och Sandy förbjudits att leka pirat utomhus, bestämmer de sig för att förvandla stugan till ett piratskepp. Svampbob låtsas vara en manet för sin forsknings skull.

16:10

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba vill att alla på Bikini-botten ska äta på Krångliga Krabban så SvampBob och Patrik ger sig ut på en reklamkampanj. Herr Krabba och Plankton kämpar om namnunderskrifter för att deras respektive restauranger ska slippa rivning.

16:35

Familjen Casagrande

Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!

17:00

Lugn I Stormen

Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.

17:10

Lugn I Stormen

När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar.

17:20

Lugn I Stormen

Barnen hjälper Lana att övervinna sin rädsla för att sova över hos andra.

17:35

Danger Force

En gasläcka tvingar invånarna i Swellview att gå i karantän och Danger Force måste stanna hemma. Men ingenting hindrar Captain Man från att ta reda på vem som orsakade läckan.

17:55

Danger Force

Kapten Man och Danger Force anlitas för att leverera en dyr Hollywood-film till premiären, men producenten varnar dem om att rivaliserande studior och internettroll är ute efter att stjäla filmen.

18:20

That Girl Lay Lay

I brist på en vän att prata med önskar Sadie att hennes telefonavatar Lay Lay vore verklig så att hon kan hjälpa henne att sticka ut från mängden. När Lay Lay väcks till liv inser de två vännerna att de tillsammans kan åstadkomma vad som helst.

18:45

Henry Danger

När den onde riddaren Ryker dyker upp i Swellview åker Kapten Man och Kid Danger ner till snabbmatsrestaurangen Hamburgerslottet för att stoppa honom. Men Ryker lyckas lura våra hjältar att hjälpa honom istället.

19:10

Uppdrag: Spion

Nikki tycker Liams beteende är misstänkt, så hon beslutar sig för att agera, och lämnar Sean med egna funderingar. Daniel och Tommy återvänder till grottan på ett uppdrag och chockas av att upptäcka mer än de räknat med.

19:35

Familjen Thunderman

Phoebe och Max låter sin gamla rivalitet blossa upp när de hjälper Billy och Nora med deras projekt för skolans teknikmässa. Under tiden försöker Barb ta Hank på bar gärning efter att han har kopierat hennes anteckningar för bokklubben.

20:00

Familjen Thunderman

Phoebe har anmält sig som frivillig för att ta hand om klassens Flugfälla över helgen, men när Max utför experiment på den, börjar den växa och hotar till slut att ta över hela huset.

20:25

Danger Force

Danger Force ser en chans att tjäna snabba pengar genom att hålla i Swellviews hetaste musikfestival, men de får Kramp när Krampus hotar att riskera deras planer.

20:50

Danger Force

När Danger Force förhindrat ett rån på Club Soda och firar stort, utmanar Ray barnen att upprepa den legendariska natten utan deras superhjältedräkter och krafter.

21:15

Lugn I Stormen

Lynn hittar en oväntad sportkompis när hon börjar titta på TV-matcher tillsammans med farbror Knot. När Lisa inser att hennes morfar inte kommer leva för evigt, bestämmer hon sig för att använda vetenskap för att förlänga hans liv.

21:40

Lugn I Stormen

När Stellas speldosa försvinner i skolan misstänker gänget den legendariska studenten the Rat Beast. Clyde och Lincoln tror att en zombieapokalyps har inträffat efter att ha tittat på för många zombiefilmer.

22:05

Familjen Casagrande

Efter att ha sett CJ:s fantastiska snurrrörelser hjälper Par CJ att träna inför en skyltsnurrtävling; När Adelaide tappar en tand lär Carl och Bobby henne om El Raton, den latinamerikanska tandfen.

22:30

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!

22:55

Henry Danger

Efter att gänget blivit kompisar med Bigfoot, bestämmer sig Kid Danger och Kapten Man för att hjälpa honom att bli av med alla jobbiga jägare som försöker fånga honom.

23:20

Henry Danger

Schwoz uppfinner en ny dammsugare som ska göra det lättare för Henry att städa, men det slutar med att den råkar suga upp Charlotte. När Henrys familj hör Charlotte tror de att dammsugaren är hemsökt. Hur ska Ray och Henry lösa det här?

23:45

Familjen Thunderman

Det är familjespelkväll och Hank höjer insatserna till nya höjder, vilket får alla i familjen att ta till drastiska åtgärder för att vinna storpriset.

00:10

Familjen Thunderman

Max blir nervös när hans flickvän provspelar för huvudrollen i en romantisk pjäs. Han övertalar därför Phoebe att provspela för samma roll.

00:35

That Girl Lay Lay

Lay Lay och Sadie går med i bilklubben och ställer upp i en tävling. Marky och Jeremy försöker få Tiffany att marknadsföra sin nya uppfinning, ljus som blåser ut sig själva.

01:00

Uppdrag: Spion

Nikki tycker Liams beteende är misstänkt, så hon beslutar sig för att agera, och lämnar Sean med egna funderingar. Daniel och Tommy återvänder till grottan på ett uppdrag och chockas av att upptäcka mer än de räknat med.

01:25

Familjen Casagrande

Ronnie Anne ser ett tv-program om relationer, och tror att hennes morföräldrars äktenskap är i fara. Ronnie Anne lär sig baile folklorico - och inser att hennes Tia Frida är en sträng danslärare.

01:50

Familjen Casagrande

Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.

02:05

Lugn I Stormen

Luan är inlåst i en cell i källaren. Mamma går under täckmantel som elev på skolan.

02:30

Lugn I Stormen

Lisa tar över undervisningen i klassrummet och inser att det krävs mer än att bara veta fakta. Leni ställs mot borgmästaren i Royal Woods-valet.

02:55

Lugn I Stormen

Zach och Rusty hittar på att utomjordingar har landat. Clyde tror att han är garanterad en roll i Glee Club, tills att Lincoln råkar få rollen.

03:20

Myllerdalsposten

Angus går med på att tävla mot borgmästare Peeves nya POSTBOT i en postleverans för att rädda Myllerdalsposten. Parkers ångest eskalerar när molnet verkar vara orsaken till ett nattligt oväsen som plågar staden.

03:45

Myllerdalsposten

Efter att en av Lilys uppfinningar går på tok, tar hon hjälp av Parkers för att få den under kontroll igen. Angus tappar bort sin lyckomössa, vilket får honom till att bli en bebis igen.

04:10

Här är Ponny

Annie anmäler Ponny till en bästa-husdjurs-tävling utan Ponnys vetskap. Samtidigt har han anmält ett eget husdjur till tävlingen. Annie och Ponny vill läsa den senaste utgåvan i en fantasytrilogi men får inte tag på något exemplar.

04:35

Här är Ponny

Annie och hennes vänner blir inbjudna till en lyxig fest. Ponny vill inte att de går dit till fots så de bygger en bil. Annie och Ponny använder mamma och pappas vigselbevis för att få en gratis semester, men inser att intyget är förfalskat.

Här hittar du vad som sänds på Nickelodeon idag