Dagens tv-tablå för SkyShowtime 1

SkyShowtime 1 visar klassiska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime med flera.

TidProgram
05:01

Downton Abbey

Morgonen efter de händelserika festligheterna planeras en resa till London, där Sir John Bullock glömmer sitt gentlemannamanér. Det blir en genant situation för Rose, som dock räddas av ett ingripande från oväntat håll.

06:02

Blaze Och Monstermaskinerna

När delfinen Flippy behöver hjälp att hitta tillbaka till sin familj i havet, finns det bara en monstermaskin stark nog att klara uppgiften: Långtradaren Blaze.

06:31

Butterbeans Kafé

När en kisse går på rackartyg i kafét tror alla att det är Kakan! Men är det hon?

07:01

PAW Patrol

Valparna möter Raimundos apors i en kickballmatch, men det hela får ett plötsligt slut när en örn stjäl bollen! Valparnas idrottsdag blir inte som de tänkt sig efter att Danny Våghals X förvandlat deras fält till ett vinterlandskap!

07:31

The Office

Michael kämpar med sin växande skuld på varje sätt han kan, inklusive att be sina anställda om lån. Pam och Jim stannar en natt på Dwights familjegård, som har omvandlats till en Bed and Breakfast.

08:02

The Office

När Scranton-kontoret medverkar i en Dunder Mifflin-reklamfilm, tar Michael tillfället i akt att visa sin kreativitet. Dwight utforskar livet i internetvärlden Second Life.

08:31

Will & Grace

Grace blir ursinnig när hon upptäcker Wills far i armarna på en annan kvinna, men Will vägrar att tro på henne. Karen missförstår Grace och tror att det är hennes man, Stan, som har en kärleksaffär vid sidan om.

09:01

Will & Grace

Grace blir förtjust i Karens stiliga brorson men det verkar omöjligt att få till en dejt med honom eftersom Karen gör allt för att försöka förhindra det. Will har svårt att göra slut med sin pojkvän på grund av hans oemotståndliga hund.

09:31

House

House återvänder till Princeton för att hjälpa till med ett ovanligt fall. Ett par lungor som ska transplanteras visar sig ha en defekt. Trots att House är tillbaka i en familjär miljö inser han snabbt att mycket har förändrats.

10:31

Gigi & Nate

En ung mans liv vänds upp och ner efter att han har blivit förlamad. Att gå vidare verkar nästan omöjligt tills han träffar sitt osannolika tjänstedjur, Gigi - en nyfiken och intelligent kapucinerapa.

Mer om filmen

12:31

The Office

När Karen försöker att locka iväg Stanley från Scranton slår Michael tillbaka och drar med sig hennes ex Jim i konflikten. Finer Things Club stör lugnet på Dunder Mifflin.

13:00

The Office

När Ryan utesluter Michael från en utflykt i vildmarken, ger sig Michael själv ut på ett överlevnadsäventyr i skogen, utrustad endast med kostymen han bär. På kontoret försöker Jim revolutionera begreppet födelsedagsfika.

13:31

Will & Grace

Will låter Grace följa med och spela poker med hans vänner. Men Grace visar sig vara dålig på spelet och det slutar med att hon blir skyldig alla pengar. Hon vägrar ge upp och övertalar Will att få försöka igen och överraskar hela gänget.

14:01

Will & Grace

Grace oroar sig för att hennes och Wills vänskap ska rinna ut i sanden. För att förhindra detta köper hon ett piano med hopp om att deras gemensamma intresse för musik ska stärka deras vänskapsband.

14:32

Balto

Balto är en herrelös varghund i Alaska. Han har några få vänner, men lever annars utstött från gemenskapen i byn. En dag bryter en difteriepidemi ut, samtidigt som en snöstorm stänger av alla transportvägar till och från byn.

16:03

Almost Christmas

Walter är en pensionerad bilmekaniker som ett år tidigare förlorat sin fru. Nu när julen är på väg bjuder han in sina fyra vuxna barn och resten av släkten till huset för ett traditionellt julfirande. Walter är väl medveten om att det är ett riktigt julmirakel om hans döttrar Cheryl och Rachel och söner Christian och Evan kommer överens i fem dagar tillsammans under samma tak.

Mer om filmen

18:03

Downton Abbey

Det är förändring i luften och en spännande chans för Alfred skapar konflikt mellan Ivy och Daisy. Isobel vädjar till Violets generösa sida, vilket inte omedelbart ger önskat resultat.

19:02

House

House och hans team behandlar en förmögen man som plötsligt börjat skänka bort sin förmögenhet. Till en början avfärdar House att mannen skulle vara sjuk men när hans tillstånd försämras inser han allvaret.

20:02

Riviera

Georgina konfronteras av en polisman som misstänker Constantine för pengatvätt och blir alltmer övertygad om att hennes man är vid liv. Samtidigt söker Irina nya investerare för att rädda sin exmans bank från kollaps.

21:00

The Black Phone

Finney Shaw, en blyg men smart 13-årig pojke, kidnappas av en sadistisk mördare och blir inlåst i en ljudisolerad källare där det är lönlöst att skrika. När en urkopplad telefon på väggen börjar ringa, upptäcker Finney att han kan höra rösterna från mördarens tidigare offer. Och de är fast beslutna att se till att det som hände dem inte händer Finney.

Mer om filmen

23:00

Fellow Travelers

I 1950-talets Washington D.C. blir en krigshjälte som blivit byråkrat och en religiös man förälskade i varandra.

00:01

Fellow Travelers

Hawk distanserar sig från Tim när utredningarna börjar. 80-talets AIDS-kris ödelägger gaylivet.

01:02

Babylon

Dekadens, fördärv och skandalösa överdrifter leder till flera ambitiösa drömmares uppgång och fall i 1920-talets Hollywood.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 1 idag