Dagens tv-tablå för SkyShowtime 1

SkyShowtime 1 visar klassiska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime med flera.

TidProgram
06:01

Dora utforskaren

Dora, Boots och Grandma tar sig till en nöjespark i äventyrsskogen för att åka berg-å-dal-klippan.

06:30

Home

En fredlig grupp utomjordingar använder jorden som ett gömställe från sina fiender. När en utomjording råkar avslöja deras gömställe måste han ge sig av tillsammans med en tonårstjej på en fartfylld jorden-runt-resa för att ställa allt till rätta.

Mer om filmen

08:00

Trolls

Efter att jättetroll har invaderat trollbyn måste Poppy, världens lyckligaste troll, och den överdrivet försiktiga Kvist, överkomma sina olikheter för att rädda sina vänner. Tillsammans ger det udda paret sig ut på ett räddningsuppdrag fullt av äventyr och missöden, långt bort från den enda värld de känner till.

Mer om filmen

09:30

Draktränaren 2

Hicke och Tandlöse är tillbaka! De två är nu oskiljaktiga, och medan de andra i gänget utmanar varandra i den nya sporten draklopp, ger de sig ut på flygturer för att upptäcka nya världar istället.

11:30

Trolls Band Together

Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist en gång var med i hennes favoritpojkband tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. Bandet upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades.

Mer om filmen

13:00

Pitch Perfect

The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Mer om filmen

15:00

Pitch Perfect 2

Barden Bellas ställer in siktet på att vinna ett internationellt mästerskap som äger rum i Köpenhamn. Detta visar sig bli en tuff utmaning, då tyska a cappella-gruppen Das Sound Machine dyker upp. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

17:00

Pitch Perfect 3

Medlemmarna i The Bellas har nu splittrats och de enskilda individerna upptäcker svårigheten att skapa egna sångkarriärer. Men när de får chansen att återförenas för en välgörenhetsturné, samlas tjejerna för att skapa musik till denna sista turné.

Mer om filmen

19:00

Svarta hästar: Italiens världscuptriumf

Trots sin talang, står det italienska landslaget inför svåra odds i första rundan.

20:00

Svarta hästar: Italiens världscuptriumf

Teamet möter en gammal fiende i runda 16 och förödande nyheter innan kvartsfinalen.

21:00

Mission: Impossible -- Dead Reckoning

Ethan Hunt och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna närmar sig, börjar ett dödligt race runt hela världen.

00:00

1883

Efter att ha korsat floden får Shea och Thomas bearbeta efterdyningarna, men det finns ingen tid att sörja. Fler utmaningar väntar. Elsa och Ennis delar en stunds romantik.

01:00

1883

Shea hjälper Elsa hantera sin förlust. Gruppen korsar ännu en flod och gör sig klara att gå in på indianskt territorium. Thomas köper en gåva till Noemi.

02:00

The Envoys

Sändebuden försöker undkomma brödraskapet med livet i behåll och Pilar äventyrar stadens framtid.

03:01

A Town Called Malice

Den yngste sonen i en brottsfamilj i södra London måste fly från 1980-talets London, men de har fiender även i Spanien.

04:00

A Town Called Malice

Cindy leder Gene i ett försök att undvika polisens misstankar och samtidigt bygga upp ett hotellimperium.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 1 idag