Dagens tv-tablå för SkyShowtime 2

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:01

Chicago Med

Goodwin återser sin ungdomskärlek som kommer till sjukhuset i ett förfärligt tillstånd. En ung kvinna med ett hjärtproblem behandlas och Reeses före detta patient söker upp henne.

07:00

Bubble Guppies

Bubbel-valpen försvinner när han biter i ett gammalt magiskt ben och guppisarna får ge sig ut på en stort äventyr för att hitta den försvunna jycken.

07:33

SvampBob Fyrkant

När både SvampBob och Patrik tror att deras hem har blivit sålda, flyttar dem. Till Bläckvards belåtenhet. SvampBob får en påse med lyckokakor i huvudet och tror att kakornas spådomar är sanna.

08:03

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba tillverkar krabburgare i industriell skala vilket sätter en kil i Svamp-Bobs och Patriks vänskap.

08:36

Heroes

Hiro hamnar i ett hallucinatoriskt tillstånd under vilket han ställs inför rätta anklagad för att ha förändrat det förflutna. Sylar söker upp Claire och hoppas att hon kan hjälpa honom med hans problem. Samuel försöker imponera på Vanessa.

09:30

The Magicians

Quentin, Kady och Alice försöker övertala en gammal vän att återvända hem.

10:30

Californication

Med rättegången överstökad överväger Hank att lämna Los Angeles.

11:02

The Hero

Lee Hayden är en äldre skådespelare, vars karriär har dalat och numera arbetar som berättarröst till reklamfilmer. När Lee får veta att han har bukspottkörtelcancer klarar han inte att berätta det för någon, utan föredrar att sörja ensam. Saker förändras när han möter Charlotte Dylan, en stand-up komiker som blir hans älskarinna och oavsiktligt drar honom tillbaka till rampljuset.

Mer om filmen

13:01

Ticket to Paradise

Ett skilt par hamnar oväntat på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Mer om filmen

15:00

Californication

Hank har flyttat till New York, men letar efter en väg bort från staden efter att hans förhållande tagit slut. Charlie ber honom komma till Los Angeles för att skriva manus till en film om rapparen Samurai Apolcaypse.

15:31

Californication

Hank vet inte hur han ska göra med erbjudandet om att skriva manuset till Samurai Apocalypses nya film.

16:02

Chicago Med

Doktor Halstead och doktor Manning försöker ta itu med två bröder i fejd som träffar då ena behöver en ny njure. En 16-åring med en genetisk sjukdom måste opereras, men en överbeskyddande mamma står i vägen.

17:02

Heroes

H.R.G. iscensätter sin plan för att sätta stop för tivolit med hjälp av Lauren och Suresh. Peter varnar Emma för att Samuel har onda avsikter, efter att ha fått en skymt av framtiden.

18:02

The Magicians

Quentin och Alice letar efter ett viktigt föremål i slottet, medan Julia och Fen samarbetar med en fiende.

19:01

Secrets of the Oligarch Wives

De kvinnliga partnerna till de män som hjälpte president Vladimir Putin till makten riskerar allt genom att avslöja hemligheterna med att förbli i hans goda nåd och priset som vissa har betalat för att tala ut.

21:02

Kodnamn: Annika

Emma återvänder till Finland för att ta sig an sitt förflutna. En ny ledtråd leder Emma närmare Blanko.

22:01

Kodnamn: Annika

När utredningen närmar sig sitt slut måste Emma göra ett svårt val gällande sin framtid.

22:59

The Hanging Sun

Plågad av sitt tragiska förflutna söker en man på flykt sin tillflykt i en skog, där liv och död är sammanflätade, gränsen mellan verklighet och fantasi suddas ut, solen aldrig går ner och människor känner att de tillhör en annan tid.

Mer om filmen

00:32

Success

Kalić tror att hon har drivit in Kralj i ett hörn, i synnerhet när gruppen väljer att tala om vad de vet för henne. Haris spelar med i Kraljs affärstriumf, men i slutändan måste de alla leta efter sätt att slå tillbaka en gång för alla.

01:31

Chicago Fire

Efter en krasch som involverar brandbilar från både Firehouse 51 och Austin firehouse haglar beskyllningarna. Boden har en plan för att hjälpa Dawson att få sin tjänstebricka.

02:21

Foodie Love

Den mest oväntade smaken kan väcka det förflutnas spöken. Ett givande och tagande som för de två protagonisterna allt längre från ensligheten som de fruktar så mycket. Och kyssen blir fortfarande inte av.

03:02

The Magicians

Quentin och Alice letar efter ett viktigt föremål i slottet, medan Julia och Fen samarbetar med en fiende.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag