Dagens tv-tablå för SkyShowtime 2

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:03

House

Teamet försöker behandla en droghandlare som vägrar ge dem den information de behöver för att de ska kunna fastställa vad han drabbats av. Nu blir de tvungna att agera detektiver för att hitta rätt sätt att behandla honom på.

07:03

Knutby: I blind tro

Brännande frågor har äntligen besvarats, och drivkrafterna hos de inblandade blir tydligare. De tidigare medlemmarna avslöjar sanningen om församlingens sista dagar - och en ny form av rättvisa kommer till Knutby.

08:05

Bowfinger

Bobby Bowfinger är en andra klassens, för att inte säga misslyckad, filmproducent i Los Angeles. I ett försök att göra någonting åt sin karriär bestämmer han sig för att spela in en film, utan att informera stjärnan Kit Ramsey.

Mer om filmen

10:01

Baby-bossen

Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull sjuåring vid namn Tim.

Mer om filmen

12:00

Mästerkatten 2

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv. Det finns en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv och han ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. Men med bara ett liv kvar, måste Mästerkatten bli ödmjuk och be om hjälp från sin tidigare partner och fiende: den fängslande Kitty Mjuktass.

Mer om filmen

14:01

Steve Jobs: The Man in the Machine

Regissören Alex Gibney presenterar en kritisk analys av Steve Jobs, både vördad som ett omstörtande geni och fördömd som en tyrann med vass tunga. Filmen berättar öppet om Apple-legenden genom intervjuer med de som stod Jobs närmast.

Mer om filmen

16:05

Sisters

Två systrar har tappat kontakten men återförenas i sitt barndomshem dit de kommit för att rensa ur sitt gamla rum innan deras föräldrar säljer huset. För att återuppleva sin ungdoms glansdagar bestämmer de sig för att ställa till med en fest i sann high school-anda för sina gamla klasskamrater. Festen utvecklar sig snart till den typ av urspårade tillställningar som ett gäng vuxna människor kan behöva.

Mer om filmen

18:03

Six Silent Killings: Ireland's Vanishing Triangle

När en kvinnojour hotas av nedläggning skriver journalisten Lisa Wallace en artikel som knyter an till mordet på hennes mamma 20 år tidigare. Reaktionerna strömmar in till redaktionen och så även ett brev från någon som kan vara hennes mammas mördare.

19:02

Asteroid City

Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

21:01

Ubåten

Året är 1942. På den tyska ubåtsbasen i franska La Rochelle ska en oerfaren besättning ge sig ut på ett hemligt uppdrag. Kriget till havs blir allt brutalare och många ubåtar har redan gått förlorade. Samtidigt slits en tysk kvinna mellan lojaliteten till sitt land och den franska motståndsrörelsen.

22:03

Ubåten

Besättningen på U-612 längtar efter att få strida, men kapten Hoffman insisterar på fler övningar först. Under tiden försöker Simone begripa vad hon varit med om kvälllen innan på La Rochelles gator.

23:02

Italia 90: Four Weeks That Changed The World

Res tillbaka till sommaren 1990 när VM kickstartar, med hjälp av Luca Cordero di Montezemolo, Victor N'Dip, Paul Gascoigne och andra nyckelpersoner.

00:02

Italia 90: Four Weeks That Changed The World

Jurgen Klinsmann, Terry Butcher och andra viktiga personer diskuterar de politiska krafter som fanns i bakgrunden under fotbolls-VM 1990.

01:03

Italia 90: Four Weeks That Changed The World

De intensiva semi-final- och finalmatcherna förändrar fotbollens historia för evigt.

02:03

Pitch Perfect 3

Medlemmarna i The Bellas har nu splittrats och de enskilda individerna upptäcker svårigheten att skapa egna sångkarriärer. Men när de får chansen att återförenas för en välgörenhetsturné, samlas tjejerna för att skapa musik till denna sista turné.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag