Dagens tv-tablå för SkyShowtime 2

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:15

Frasier

När Frasier vill veta vem som är pappa till Roz ofödda barn ljuger hon så mycket hon kan, men sanningen kommer fram.

05:35

Frasier

Frasiers tusende radioprogram ska firas med en stor gala vid Seattles Space Needle, men på väg dit råkar Frasier ut för missöde efter missöde.

06:00

Butterbeans Kafé

Marmalady tänker ut en lömsk plan för att bli chef över Butterbeans kafé! Kommer planen att fungera? Alla i Puddlebrook har blivit förkylda, till och med Jasper! Vem ska leverera Snuva-bort-soppan?

06:20

Butterbeans Kafé

Crickets högljudda fasoner förstör sufflén till Brookbinders bröllopsdag. Kan hon använda sin högljuddhet till något gott? En blyg flicka har svårt för att skaffa vänner. Kan Cricket hjälpa till?

06:45

Bubble Guppies

Hörni, kolla! Deema har en lös tand! Och när den trillar ut så måste tandfen komma och ge henne något! Men tills dess så har Deemas tandläkare många tips för att behålla ett hälsosamt leende.

07:05

Dora utforskaren

Dora, Boots och Diego ger sig iväg för att leta rätt på sina vänner the Animal-babies, kaninen, sköldpaddorna och fjärilen och ta med dem hem till Kopalträdet.

07:30

Shimmer och Shine

Leah och Zac är i skate-parken och tränar inför den stora skateboard-tävlingen, men precis innan den ska börja går Leahs skateboard sönder! När hon önskar sig en ny råkar Shimmer och Shine ge henne fel sorts bräda: en surfbräda!

07:55

Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze upptäcker en brand i ett korvstånd förvandlar han sig till en brandbil för att släcka elden.

08:20

Rugrats

Efter att Chuckie har besegrat ett dammsugarmonster, undrar han om han kan övervinna alla sina rädslor. När Tommys nallebjörn plötsligt försvinner, kliver Angelica in som detektiv för att hitta tjuven.

08:40

Korallkollo: Svampbobs underår

Efter att SvampBob och Patrik har ätit ett hemligt mellanmål måste Plankton ta sig an de monstruösa biverkningarna.

09:05

Henry Danger

När tjejen som Henry gillar går på en träff med en annan kille på alla hjärtans dag, bygger Schwoz en android för att Henry ska kunna göra henne svartsjuk. Ray går på en otrevlig träff med en av Henrys lärare.

09:25

Butterbeans Kafé

När Marmalady och hennes syster deltar i en baktävling grälar de om allting. Cricket råkar höra när Butterbean berättar att hon tänker stänga kaféet.

09:45

Butterbeans Kafé

Kocken Carlo är imponerad av Poppys stora hemodlade tomat. Kan Marmalady imponera ännu mer på honom? Böngänget kan inte göra en kund nöjd, men Jasper har kanske hittat lösningen.

10:10

Bubble Guppies

Det är dags för den stora strandbalen och alla undrar vem som kommer att krönas till balens stranddrottning. Kommer det att bli Mollys nya vän Sandy? Inte om två illvilliga systrar får fortsätta hålla kvar Sandy på sitt jobb!

10:30

Dora utforskaren

Dora måste ta med sig Nattlampa till biblioteket för att lysa upp i mörkret när kycklingungarna ska läsa sin godnattsaga.

10:50

Shimmer och Shine

När Leah önskar sig fler dockvänner som andarna kan leka med i hennes nya dockskåp, menar hon inte att andarna ska krympa sig till dockstorlek!

11:10

Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze, AJ och Gabby gör sig redo för det stora loppet genom Axle City.

11:30

Rugrats

Tommy behöver vännernas hjälp när Angelica förvandlas till en varulv på en läskig Halloweenfest där allas föräldrar försvinner en efter en.

11:55

Korallkollo: Svampbobs underår

När en missnöjd ansjovis avviker från sina bröder, hjälper Svampbob pch Patrik honom att hitta sin sanna identitet. // Svampbob tvingas att ta en time out och Patrik gör vad han kan för att hjälpa till.

12:15

Henry Danger

Henry, Charlotte och Ray har planerat en dag fylld av roligheter tillsammans. Men när Jasper råkar komma åt spaken för en akut nedstängning av Skräp-å-sånt inser de snabbt att de blivit inlåsta!

12:35

iCarly

Ivrig att visa sina bilmekarkunskaper tar sig Carly vatten över huvudet när hon försöker göra en enkel reparation av Spencers nya bil. Spencer och Harper grälar om var Maeve ska bo.

13:00

Catfish UK

Efter att ha undvikt videosamtal i nästan 2 år så är Tasheeka desperat att få reda på om Aaron är hennes prins Charmig. Det är upp till Julie och Oobah att avgöra om denna romans får ett lyckligt slut.

13:45

Catfish UK

Cole och Abbie fortsätter att få en massa oroväckande presenter hemskickade av en anonym avsändare, och deras relation är vid en brytningspunkt. Julie och Oobah åker till Skottland för att försöka rädda Cole och Abbies äktenskap.

14:30

Teen Mom UK

Chloe blir förvånad när Jordan säger att han inte vet om han vill vara med henne. Shannon har fått nog. Megan ordnar fest och lär sig att man aldrig kan behaga alla. Amber känner sig överväldigad, och Sassi känner kärleken från Darren.

15:15

The Syndicate

Syndikatet får ihop pengarna de behöver för att ta sig till Monaco, hitta Frank och konfrontera honom om kupongen. Colette tvingas berätta om sitt förflutna.

16:15

The Magic Arch

Elaka muränor använder valvporten för att terrorisera Fish Town. Delphi måste ta mod till sig, lära sig att bemästra sin hemliga stridsteknik och hitta sin försvunna pappa för att kunna rädda dagen.

17:40

NCIS

Efter att en marinofficer funnits mördad i sitt spa undersöker teamet flera familjer i offrets anmärkningsvärda bostadsområde. Torres måste överleva konsekvenserna efter en natt i staden med Palmer.

18:20

NCIS

En av NCIS-agenterna blir helt betagen efter att teamet har undersökt en explosion utanför ett hus som tillhör sjöofficer Todd Nicholas och hans fru som är den berömda realitystjärnan Sheba Nicholas.

19:00

NCIS

Gibbs lugna semester i hans avlägsna stuga avbryts när får ett samtal från NCIS som ber honom om hjälp att tillsammans med Tobias Fornell och Captain Phillip Brooks hitta en rånare som gömmer sig i en skog nära honom.

19:40

NCIS

Ett 50 år gammalt kassettband hittas som efterlämnats av ett mordoffer. Nu försöker NCIS får marinsoldaten som fick livstid för brottet frikänd.

20:20

NCIS

NCIS anländer till en halloween-brottsplats. Torres känner igen offret som var en vän till honom under polisutbildningen.

21:00

The Ice Road

När en diamantgruva kollapsar i norra Kanada fångas en grupp gruvarbetare i rasmassorna. Nu måste Jim Goldenrod snabbt hitta långtradarförare med de rätta kvalifikationerna, som kan transportera räddningsutrustning via farliga isvägar över frusna vatten. Ett självmordsuppdrag även för riktigt våghalsiga truckers, men Mike och Tantoo antar utmaningen. Isen visar sig vara ännu svagare än beräknat, samtidigt som det blir uppenbart att sabotörer försöker se till att uppdraget misslyckas.

Mer om filmen

22:45

American Traitor: The Trial of Axis Sally

Mildred Gillars är en amerikanska som bor i Tyskland och som under andra världskriget i tysk radio sänder nazistpropaganda riktad till de amerikanska soldaterna och deras familjer hemma i USA.

Mer om filmen

00:30

Body Brokers

Knarkarna Utah och hans tjej Opal rekryteras av kroppsmäklaren Wood och blir erbjudna behandling på en tjusig klinik i Los Angeles. Under behandlingen presenteras Utah för klinikens mogul Vin och blir invigd i deras lukrativa och olagliga affärer.

Mer om filmen

02:20

The Courier

Affärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns Sovjet-resorna riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky.

Mer om filmen

04:05

Penny Dreadful

När Vanessa hemsöks av häxor söker hon tröst hos Sir Malcolm. Scotland Yard-inspektören Rusk letar upp den enda personen som överlevde Mariners Inn-massakern.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag