Dagens tv-tablå för SVT 24

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
20:00

Uppdrag: Håll Sverige vid liv

Svensk dokumentärserie från 2022. Bröderna Kian och Timothy, elva och nio år, föddes med svår flerfunktions-nedsättning. Ella är bara 22 år men var ändå tvungen att amputera benet för ett år sedan. Nu längtar hon efter att kunna promenera långt, men först måste protesen anpassas. Stefans bråck på stora kroppspulsådern har vuxit och det är hög tid för operation. Och i Gällivare är ambulanshelikoptern och dess besättning ständigt beredda. Speaker: Marika Carlsson.

21:00

Muren

Svensk frågesport från 2022. Kvällens mur består av Folke Rydén, Anders Lundin, Johanna Westman, Gunilla Hasselgren och Edward af Sillén. Tävlande: Anni Johansson och Edward von Past. Allmänbildade tävlande mäter sina krafter i frågesport mot en hel mur av kända specialister i olika ämnen. 28/05 år 2022 i SVT24.

22:00

Hundskolan

Norsk dokumentärserie från 2020. Träningen fortsätter. Träningslägret fortsätter och för hundarna och deras familjer väntar hårt arbete. Vi lär känna border collien Iris och hennes ägare Line och Mikkel lite närmare. Kan träningen hjälpa Iris att sluta upp med att göra utfall mot allt som rör sig – människor, cyklar och bilar?. 28/05 år 2022 i SVT24.

22:40

Gina Dirawi lever och dör

Svensk dokumentärserie från 2022. Steg 1: Leva eller dö??. Gina ger sig ut på en resa för att söka lösningar på hur man lever i en ond värld. Steg 1: Leva eller dö?. Gina börjar sökandet hos Björn Natthiko Lindeblad. Björn lämnade ett bekvämt liv i Sverige för att leva som munk i Thailand i nästan två decennier och har sen dess varit en stor inspiration för många. Kan meditation vara något som kan leda Gina i rätt riktning? Björn tycker att Gina har en mörk syn på världen och skickar Gina vidare till Nepal. Där gör Gina en demonutdrivning hos en av Nepals högst uppsatta schamaner. Medverkar gör även bl a Molly Sandén och Ginas familj. 25/05 år 2022 i SVT24.

23:10

Ellas resa: I romarnas spår

Finsk historieserie från 2020. Från Verona till Franciacorta. Ella ankommer till Verona. Den majestätiska amfiteatern är ungefär samtida med tillkomsten av hennes färdväg – den antika romerska kejsarvägen Via Claudia Augusta. Resan går därefter vidare till Franciacorta i Lombardiet. 28/05 år 2022 i SVT24.

23:40

Au pair på Irland

Finsk realityserie från 2021. Kommentera inte mitt utseende!. De fyra au pairerna firar Neas födelsedag tillsammans. Lockdownsituationen inverkar på humöret. Kan de stanna kvar på Irland?. Ada går på tinderdejt, den första i gänget som kommer iväg på dejt på Irland. 02/06 år 2022 i SVT24.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag