Dagens tv-tablå för SVT 24

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
09:30

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

17:30

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

Gift vid första ögonkastet - Vad hände sen?

Nästan ett år efter bröllopen ska deltagarna nu ses igen på en herrgård utanför Stockholm. Vad hände efter att kameralamporna slocknade? Hur ser deltagarnas liv ut idag? Är paren som svarade ja på beslutsdagen fortfarande tillsammans? Några överraskningar är roliga, andra är sorgliga. Alla deltagare har haft ett händelserikt år och mycket har förändrats.

20:55

Detektiverna

I finalprogrammet ska årets mästerdetektiv koras, vem blir det? Frågan är också vilket lag som lyckas skapa den bästa tjuvfällan, och när det dyker upp några väldigt oväntade gäster i studion gäller det för detektiverna att vara mer uppmärksamma än någonsin.

21:55

Ånga om sommaren

Ångbåten Mariefred tillverkades för över hundra år sedan och är ett av de sista ångdrivna fartygen på Mälaren. Ångvisslan ljuder när Maja, som hon kallas i hemmahamnen, stävar in i viken mot Mariefred. En fanfar till sommaren!

22:25

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

22:55

IFS sommarspecial

Vad hänger på väggen i alla svenska utedass? Och vad är skillnaden mellan sill och strömming? I IFS sommarspecial vrids IFS-perspektiven 180 grader och profilerna Filip Dikmen, Elaf Ali och Orhan Big O Bicen tävlar i ämnet svensk kultur.

23:25

Allting är bra nu

Rami, en ung kille från Syrien, har intalat sig att allting är som det ska med hans nya trygga liv i Sverige. När han förbereder sig för en anställningsintervju blir pressen för stark och minnen från det förflutna kommer ikapp honom.

23:40

Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

00:25

Cowboyen, kungen och fjället

Projektet möter motstånd, och den här gången är det inte säkert att han landar på fötterna.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag