Tv-Tablå för SVT 24 måndag

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
09:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

17:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

Gift vid första ögonkastet

Dags för bröllopsresa. Hur blev det med Rosanna och Christoffers egentid? Har Torsten och Anastasia mött sig själva om 30 år? Kommer Emmy och Mattias få hjälp av andarna? Varför har Linnea och Jim plötsligt stannat bilen? Det blir även en oväntad överraskning för alla par. Skratt, kärlek och tårar. Välkommen till en resa som tveklöst kommer förändra relationen.

20:50

Gift vid första ögonkastet - Eftersnacket

Deltagaren Emmy kommer till Helle för att tillsammans med nya gästen och sociala medierprofilen Sanna Karimian och experten Fredric snacka om kvällens program. Kattljud och bebisröster tas upp. Vi får veta varför det kan vara dödsdömt att gå på en date med hatt. Och en gång för alla nu: Hur gör man egentligen för att trösta sin partner?

21:00

Cyklopernas land

Några av landets smartaste kulturhjärnor tar sig an stora och små frågor från veckan som passerat. Det blir kul snack, vassa meningsutbyten, intellektuella djupdyk och riktigt mycket helt vanligt trams.

21:30

Herr Talman

Herr Talman tar ett vördnadslöst komedi-grepp om politiken med skruvade dock-versioner av våra partiledare. I sketcher och sånger driver programmet med den politiska teatern, partiledarnas tillkortakommanden och aktuella snackisar.

21:45

Standup sketch show

Henrik Nyblom berättar bland annat om sitt besök hos tandläkaren, men även hans kärlek till att röka på.

22:00

Detektiverna

Morgan Alling skickar ut de andra detektiverna på ett annorlunda spaningsuppdrag. Kan de lista ut vem tjuven är? Eftersom alla sinnen kan vara avgörande för en mästerdetektiv ordnar Morgan ett smaktest - i totalt mörker.

23:00

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

23:30

Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

00:15

Tre kärlekar

Gamla faster Agnes har avlidit. Vid arvsskiftet visar det sig att Lilian inte är Melins barn och det leder till en brytning i familjen. Lilian ärver större delen av Agnes förmögenhet, men Melin behåller makten i familjeföretaget.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag