Tv-Tablå för SVT 24 söndag

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
08:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

16:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

Detektiverna

I finalprogrammet ska årets mästerdetektiv koras, vem blir det? Frågan är också vilket lag som lyckas skapa den bästa tjuvfällan, och när det dyker upp några väldigt oväntade gäster i studion gäller det för detektiverna att vara mer uppmärksamma än någonsin.

21:00

This Is Not Sweden

Mariana är upprörd efter att ha besökt Annikas hem för första gången. Hon tar sin familj till sin barndoms stad för att träffa sin mamma. Resan väcker traumatiska barndomsminnen till liv.

21:40

Malins Indien

Malins resa går genom pulserande Mumbai, med myllrande gator och fantastiska sevärdheter. Upplev stadens energi och följ med till dess fridfulla stränder, där Malin skapar en oförglömlig balans mellan det livliga stadslivet och avkoppling vid havet.

21:50

Malins Indien

Malin är på en smakrik resa genom Mumbais labyrint av trånga gator, där dofterna från lockande gatumat blandas med stadens livliga pulsslag.

22:00

IFS sommarspecial

Vad hänger på väggen i alla svenska utedass? Och vad är skillnaden mellan sill och strömming? I IFS sommarspecial vrids IFS-perspektiven 180 grader och profilerna Filip Dikmen, Elaf Ali och Orhan Big O Bicen tävlar i ämnet svensk kultur.

22:30

Ånga om sommaren

Ångbåten Mariefred tillverkades för över hundra år sedan och är ett av de sista ångdrivna fartygen på Mälaren. Ångvisslan ljuder när Maja, som hon kallas i hemmahamnen, stävar in i viken mot Mariefred. En fanfar till sommaren!

23:00

Lerins sommarö

Lars och Junior får besök av lärlingen och framtidsvisionären Dennis Hjalmarsson och journalisten och programledaren Fredrik Wikingsson. Fredrik upptäcker att han gillar att måla, trots att han inte kan. Dennis målar ett överraskande porträtt av Fredrik. Dessutom besöker alla fyra Väderöarna och känner historiens vingslag.

00:00

30 dagar i fängelse

Hur hanterar man längtan efter sin familj och sina barn när man sitter i fängelse? Krantz får besök, Jimmy ringer till sin son och Christoffer får ett brev som får honom att vilja avbryta allt och åka hem. Varför hamnar man i gängkriminalitet och hur påverkar det ökade gängvåldet fängelset? Tobias berättar om sammanhållning, längtan efter pengar och hur det känns att få barn han inte kan träffa.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag