Dagens tv-tablå för TLC

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:25

Sister Wives

Familjen Brown blir mer splittrad än någonsin. Christine och Janelle måste välja mellan att träffa Kody eller att träffa sina äldre barn, och Robyn och Meri följer Kodys covid-regler så att de kan fira Thanksgiving tillsammans.

07:15

MasterChef Australia

Olika favoritdeltagare återvänder för en andra chans till Masterchef-titeln och tävlar med varandra om säsongens enda immunitet.

09:10

90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Seriens favoriter ger sina egna snaskiga åsikter om de tidigare avsnittens dramatik. I det egna hemmets trygga vrå är det ingen som håller tillbaka!

10:15

My 600-Lb. Life

Randys matberoende förstörde hans äktenskap, så Randy ska nu uthärda en strikt diet för att återta kontrollen över sitt liv.

11:20

My 600-Lb. Life

Teretha väger över 320 kg och är därför sängliggande. Hennes familj är rädda att mista henne och hoppas att en gastrisk bypassoperation är lösningen.

12:25

MasterChef Australia

Amatörkockar i Australien tävlar om att bli en kulinarisk mästare och förtjäna titeln Masterchef Australien.

14:05

Cake Boss

Buddy gör en tårta till Häagen-Dazs 50-årsjubileum och till Broadwayshowen Come Fly Away. Men när ugnarna slutar fungera sinar beställningarna.

14:35

90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Dina 90 days favoriter öppnar sina hem när de ser det på det senaste avsnittet av Happily Ever After tillsammans.

15:40

Extreme Cheapskates

Följ med snåljåparna när de reser genom landet, och se hur de försöker vända på varje dollar.

16:50

90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Angela vägrar att underkasta sig Michaels familj. Colt avslöjar att han ljugit för Jess och Elizabeths familj kommer på vad Andrei har dolt.

19:00

Dr. Pimple Popper

Angelina har en stor knöl i bröstet som påverkar kärlekslivet. Delano har en knöl som är lika stor som en fotboll på ryggen. Carla vill få bort plågsamma cystor från hårbottnen.

20:00

sMothered

Kathy fångar Cristina i en stor lögn, Dawn överraskning chokerar Jared och Cher, Shay piffar upp sig för att gå ut med vänner, men saker tar en annan vändning när Angie lägger sig i.

21:00

7 Little Johnstons

Familjen Johnston åker till det årliga Little People of America-konventet för att träffa vänner, inklusive Joose. Jonah och Ashley träffas för att diskutera huruvida de ska återförenas.

22:00

Sister Wives

Kody oroar sig för bristen på utrymme efter att ha tittat på Janelles nya husbil. Meri känner sig sårad när Kody föreslår att hon ska flytta ut för att driva ett bed and breakfast på heltid.

23:00

My Feet Are Killing Me

En kvinna som gick med ett brutet ben i 10 år är dr Ebonies svåraste operation hittills. Dr Sarah skakar hand med en man som har en stortå som tumme.

00:00

Body Bizarre

En 9-åring vars hals växer abnormt snabbt går en kamp mot klockan och en 31-årig kvinna fångad i en bebis kropp får en medicinsk uppenbarelse.

01:10

Wheeler Dealers

Bilentusiasten Mike Brewer och mekanikern Edd China arbetar för att ge nytt liv åt klassiska bilar för att sedan sälja dem igen med vinst.

02:15

My 600-Lb. Life

Randys matberoende förstörde hans äktenskap, så Randy ska nu uthärda en strikt diet för att återta kontrollen över sitt liv.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag