Dagens tv-tablå för TLC

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Say Yes to the Dress

Blivande bruden Nicole har tagit privatflyg till butiken med sin familj. Hon letar efter en designerklänning som är sexig men kul - priset har ingen betydelse.

06:25

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

07:15

Curvy Brides Boutique

Al har ett avslöjande efter att ha fått veta att bruden Amy tappat 89 kilo genom viktminskningskirurgi. Jo och Al hjälper bruden Michelle, vars svärmor är allvarligt sjuk.

08:05

I Love a Mama's Boy

Robert vet att han behöver berätta för Kristy om faderskapstestet. Tre bjuder sin mamma på en Alla hjärtans dag-middag medan Abbey är ensam. Matt kommer med chockerande nyheter till Kelly. Shekeb tar med sig Yussra för att göra sin mamma glad.

09:00

I Am Shauna Rae

Familjen hjälper Tara med bröllopsplaner. Och Shaunas onlinevän kommer på besök och hon får veta mer om honom när de gör sushi tillsammans.

10:05

Nate & Jeremiah by Design

Alex och Tom insåg inte hur stora problem de skulle få när de ärvde sitt nya hem, och Alex tänker inte ta på sig förlovningsringen förrän det är fixat. Nate och Jeremiah rycker in.

11:10

Trixie Motel

Med hjälp av musikerkollegan Orville Peck och kändisgästen Brittany Broski tar sig Trixie och David an Yeehaw Cowgirl-rummets countrytema.

12:15

Generation Drag

Tonåriga dragartister från hela USA förbereder sig för Dragutante, en bal i drag som arrangeras för första gången. Bland glitter, glamour och nervositet leder deras föräldrar och dragmammor dem upp på scenen.

13:20

Hairstyle: The Talent Show USA

De tävlande stylar en kvinna inför en av de viktigaste dagarna i hennes liv: hennes bröllop. Modeinfluencern Paige DeSorbo besöker salongen.

14:25

90 Day Fiancé

Det har blivit dags för Gino och Jasmines bröllopsdag. Clayton oroar sig för att Anali inte ska dyka upp vid altaret. Citras far motsätter sig Sam och Citras kristna ceremoni. Nikki hoppas att hon kan lita på Justin och beger sig till Moldavien.

16:35

90 Day Fiancé

Rob oroar sig när Sophie försvinner på vägen till altaret, medan Nikki får ett hjärtskärande meddelande och Ashley får panik när en orkan hotar att förstöra hennes strandbröllop.

18:55

My 600-Lb. Life

Inget betyder mer för Chris än hans relation med dottern Zoey, men nu känner han att han sviker henne när hans viktökning börjar begränsa hans rörlighet.

21:00

Obesity Clinic Italy

Laura lider av depression och har gått på antidepressiva sedan hon var 20 år gammal. Laura väger 154 kilo, och hon inser att hon behöver hjälp.

22:10

MILF Manor

Två nya kvinnor anländer, något som riskerar att förstöra några av relationerna. När utmaningsvinnarna får lov att bjuda med vem som helst på en dubbeldejt, skakar deras val om herrgården.

23:20

Take My Tumor

63-årige Tim har en två kilos tumör i ansiktet som han kallar Lilla Timmy. Dr Ryan F Osborne tror att han kan ta bort den, men inte utan risk.

00:25

Body Bizarre

Arpit föddes i Indien med hjärtat utanför bröstkorgen. Winny i Brasilien lider av en ovanlig åkomma som innebär att hennes hud släpper.

01:35

The Bad Skin Clinic

Dr Emma Craythorne och hennes expertteam arbetar med att bota komplexa hudsjukdomar. De hjälper människor vars hudproblem begränsar hela deras liv.

02:45

Sex Sent Me to the E.R.

Ett par försöker ha sex i ett träd och en kvinnas käke går ur led.

03:50

My 600-Lb. Life

Paula är 272 kilo tung och har haft ett hårt liv och har byggt en fysisk mur runt sig för att stöta bort andra. Kan hon gå ner i vikt och förändra sitt liv?

Här hittar du vad som sänds på TLC idag