Tv-Tablå för TLC torsdag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Cake Boss

Det hettar till när Buddy gör en eldsprutande draktårta åt en modern riddare, och ett kattkafé vill att Mary bakar en tårta till ett kattbröllop - och att hon förrättar vigseln!

06:25

90 Day Fiancé: The Other Way

Spänningarna ökar när Mary träffar Brandans mamma öga mot öga. Sarper försöker gottgöra Shekinahs syster. Kimberly och TJ:s traditionella indiska bröllop fortsätter och Kenny och Armando letar efter en äggdonator.

07:15

90 Day Fiancé: The Other Way

Daniele konfronterar Yohan om misstänkta bankärenden och Shekinah och Sarper går på sängshopping. TJ berättar för Kim att hon nu är chef för hushållet. Holly är ensam i Sydafrika och Brandan hamnar i kläm mellan Mary och sin mamma.

08:05

OutDaughtered

När de små femlingarna i familjen Busby blir stora flickor, så förändras allt. Danielle och Adam måste hantera temperament, kaos, magi och fem gånger så mycket stök.

09:00

sMothered

Kathy vill att Christinas nya kök ska matcha hennes. Cher och Jared oroar sig för att Dawn ska stanna för länge. Brittani avslöjar en hemlighet för Mary.

10:05

90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Stephanie avslöjar en hemlighet, Geoffrey följer sitt hjärta och Darcey blickar framåt. Ed hoppas på en andra chans. Lisa och Usman måste ta avsked av varandra.

12:15

Masterchef Australia

Kockarna måste förvandla Andys kyckling på spett till en topprätt, och vinnaren får laga mat mot kocken Darren Robertson, från restaurangen Three Blue Ducks.

13:20

Buddy vs. Duff

Buddy och Duff gör chokladdesserter som används för att gömma två vigselringar inför överraskningsfrierier. Under den sista utmaningen bakar de tårtor med rymd- och vetenskapstema.

14:25

1000-Lb. Sisters

Tammy står vid ett vägskäl på rehab men fler dåliga nyheter hemifrån får henne att må allt sämre. Chris får en ögonöppnare.

15:30

90 Day Fiancé: The Other Way

Käftsmällsframkallande avslöjanden tar alla med överraskning. Oavsett om det är på scenen eller bakom kulisserna, kvitton tas fram, konflikter avslöjas och ingen sten lämnas ovänd.

17:50

Masterchef Australia

Kockarna från det vinnande laget från föregående uppgift får 75 minuter på sig att tillaga en rätt med hjälp av de köksredskap som de har tillgång till. Frågan är vem som får tävla om immunitet.

18:55

Buddy vs. Duff

Artisten Jordin Sparks vill fira av ensemblen på Broadway-produktionen Waitress. Buddy och Duff får i uppdrag att göra extremt detaljrika tårtor till avslutningfesten.

20:00

Down Home Fab

Chelsea och Coles nya kunder är tandläkare och inte rädda för djärv inredning. Det blir sociala ytor i modern stil och ett öppet badrum med dubbeldusch.

21:00

sMothered

Catherine får panik när Gabby avslöjar några stora nyheter. India konfronterar DeLeesa och Trevor tvingas välja sida. Eva oroar sig för att Scott inte kommer att hålla sitt löfte. Brittani och TJ avslöjar att de är förlovade.

22:10

Little People, Big World

Zach och Tori oroar sig för Lilahs sömnstudie. Amy står inför utmaningen att övervaka evenemanget på gården. Matt och Caryn försöker undvika dramatik.

23:20

The Bad Skin Clinic

Matts försvagande hudsjukdom hotar hans möjlighet att försörja sig. Kayley får äntligen en diagnos om huruvida utväxten på hennes nästipp är en vårta.

00:25

My 600-Lb. Life

Dolly har ont överallt och har ett förkläde av hud på magen som drar och känns bedrövligt. Men hennes mamma och andra i hennes liv skämmer bort henne och ger henne allt hon vill ha.

02:45

90 Day Fiancé: The Other Way

Käftsmällsframkallande avslöjanden tar alla med överraskning. Oavsett om det är på scenen eller bakom kulisserna, kvitton tas fram, konflikter avslöjas och ingen sten lämnas ovänd.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag