Tv-Tablå för TLC torsdag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Say Yes to the Dress UK

Holly drömmer om en balklänning, men mamman tycker att något figursytt skulle vara bättre. Nicky har fallit för en sjöjungfruklänning, men mamman föredrar en prinsessklänning.

06:25

Say Yes To The Dress: Lancashire

En präst vill ha en perfekt outfit till sin bröllopsdag på Sicilien. Rachel är bekymrad över att hennes senaste viktökning kommer att hämma hennes sökande efter en klänning.

07:15

Welcome to Plathville

Familjen Plath är en blond, blåögd familj på elva personer i sydöstra Georgia. De delar alla en passion för musik, religion, familjeliv och traditionella roller.

08:05

Hoarding: Buried Alive

Samlaren Randy lever på de små ytorna mellan högarna av skräp och taket. Kan terapi hjälpa honom att få kontroll på sitt samlande?

09:00

90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Om tiden innan visa-processen börjar för de amerikaner som menar att de har träffat sitt livs kärlek genom internationella dejting-sidor och appar.

10:05

My 600-Lb. Life

Majas pojkvän lämnar henne och hon upptäcker att den enda personen hon kan lita på är sig själv.

12:15

MasterChef Australia

Deltagarna möter varandra i en Mystery box utmaning där dom tre bästa maträtterna har en chans att vinna immunitet.

13:20

MasterChef Australia

Deltagarna måste göra ett gemensamt beslut angående hur länge en maträtt ska tillagas, de måste även komma överens om en specifik smak maträtten ska ha.

14:25

90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Ginos tidigare misstag förföljer honom, medan Kim ger Usman ett ultimatum. Mikes vän pressar honom angående Ximena, och Ella får ett definitivt svar från Johnny.

15:30

Hoarding: Buried Alive

På grund av Kathys samlande flyttade hennes son hemifrån. Antingen får hon kontrollera sitt tvångsmässiga beteende eller säga farväl till sin son.

16:40

90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Paren återvänder med fler avslöjanden. Colt drabbar samman med sina ex. Kalani ifrågasätter sitt äktenskap. Tania kritiserar Syngins drickande. Michael vill ha Skylas ägg.

18:55

Dr. Pimple Popper

Josh har en stor knuta på huvudet som han fick efter en bilolycka för 18 år sedan, Brittney har en massa mystiska knölar och TJ har en märklig knöl i sidan.

20:00

Little People, Big World

Pumpasäsongen sätter fart och Matt undrar om barnen tänker komma. Amy och Chris följer med Zach och familjen på en campingtur. Matt gör ett tillkännagivande som får Amy att häpna.

21:00

Sister Wives

Familjen Brown fortsätter samtalet om förra årets toppar och dalar med programledaren Sukanya Krishnan.

22:10

Sister Wives

En titt på Kody Browns, hans fyra fruars och deras sammanlagt 18 barns polygama livsstil när de försöker hantera vardagen som en vanlig familj i Utah.

23:20

My Feet Are Killing Me

Stacy har ett livshotande ärr på foten, och David har den värsta formen av fotsvamp som dr Schaeffer någonsin sett. Morgan hoppas på att kunna amputera bort sin sjätte tå.

00:25

Body Bizarre

Möt Thailands varulvsflicka och åttaåringen som väger lika mycket som en tungviktsboxare. Och kan läkarna lösa gåtan med flickan som gråter blod?

01:35

Sex Sent Me to the E.R.

Ett ungt par ska flytta och bestämmer sig för att ta ett sexigt farväl av lägenheten, men det slutar på akuten.

02:45

My 600-Lb. Life

James har mist både sin far och syster på grund av överviktsrelaterade orsaker. Med sina 294 kilo hotas han nu av exakt samma öde.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag