Tv-Tablå för TLC söndag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
05:30

Cake Boss

Buddy gör en fågel Fenix-tårta åt en irländsk bar, inte så lätt då ugnarna håller på att bytas ut. Joey bakar bröd för att testa de nya ugnarna.

06:00

Say Yes to the Dress UK

Rebecca är inriktad på en glammig klänning, men faller för hennes första klänning, som hennes mamma har valt. Rhia vill ha en dramatisk klänning med urringning - men det vill inte hennes mamma!

06:25

Curvy Brides Boutique

Kim letar efter en klänning till sitt sista minuten-bröllop - men det finns några viktiga problem att lösa. Teresa vill ha en glam-klänning för att visa upp sina favorittillgångar.

07:15

Curvy Brides Boutique

Delly är butikens knäppaste brud någonsin. Kan Jo och Al hitta en klänning åt henne som matchar hennes cylinderhatt? Och en nödsituation i en familj förkortar en bruds butiksbesök.

08:10

Say Yes to the Dress UK

Melissa ska ha ett stort grekiskt bröllop, men hon vill inte ha en typisk klänning. Naomi vill ha en sexig klänning, men hon är orolig för vad hennes konservativa familj ska tycka.

08:40

Say Yes to the Dress UK

Karnevaldrottningen Lera vill ha en klänning som passar hennes stora personlighet. Sinead hittade en klänning under sin första shoppingrunda. Ångrar hon sig under provningen?

09:10

90 Day Journey: Tiffany & Ronald

Tiffany och hennes son reser till Sydafrika, där hon ska gifta sig med Ronald.

10:50

90 Day Journey: Tiffany & Ronald

Tiffany och hennes son anländer till Sydafrika. Ronald har sin svensexa.

13:00

90 Day Journey: Tiffany & Ronald

Tiffanys son har blandade känslor om Sydafrika. Bröllopsdagen är här.

14:40

90 Day Journey: Tiffany & Ronald

Tiffany och Ronald letar efter en lägenhet och kommer med överraskande nyheter.

16:50

90 Day Journey: Tiffany & Ronald

Paret besöker en förlossningsavdelning. Tiffany fattar ett svårt beslut.

19:00

90 Days to Wed

Med ett unikt visum ger sig paren ut på en 90-dagars resa. Deras utländska partner kommer till USA och har 90 dagar på sig att gifta sig eller lämna landet.

21:00

Love in Paradise: The Caribbean

VaLentine och Carlos når en överenskommelse om polyamori, Abby får reda på att Frankie inte hade för avsikt att ta med Gaby till USA och Amber och Daniel når bristningsgränsen.

22:00

The Man with the 80lb Groin

Dan Maurers hade ett lymfödem på 36 kg i skrevet och genomgick en operation som förändrade hans liv på ett dramatiskt sätt.

23:00

Dr. Pimple Popper

Popup-fakta och hemligheter avslöjas vid en tillbakablick på Dr Lees patienter. Jackie har en gigantisk bula på höger axel som nyligen har tredubblats i storlek.

00:00

Body Bizarre

En bebis som lider av ett ovanligt syndrom kämpar för att överleva och möt pojken som älskar att spela fotboll trots att han föddes utan fötter.

01:10

My 600-Lb. Life

J.T. väger nästan 410 kilo och har ett 45 kilo tungt lymfödem på benet samt ett farligt matberoende. När flickvännen tar med honom till Houston skrämmer hans beteende bort henne.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag