Tv-Tablå för TLC söndag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Cake Boss

Gänget sätter sig i skolbänken igen när de bakar en tårta till en tillställning där Newarks borgmästare ger skolmaterial till barn, och Madeline bakar en regnbågstårta!

06:25

Say Yes to the Dress

På världens främsta bröllopssalong för brudar, Kleinfeld Bridal på Manhattan, hjälper Randy och teamet blivande brudar att hitta den perfekta bröllopsklänningen!

07:15

Say Yes to the Dress

Red vill inte nöja sig med den klänning hon redan köpt. Randy får en rolig påminnelse från det förflutna, och en brud får smaka på sin egen medicin.

08:05

Say Yes to the Dress UK

Harriet är modeintresserad och vill ha en klänning som matchar hennes designerskor, men hennes pappa har andra tankar. Rebekah återvänder för att prova sin klänning en sista gång.

08:30

Say Yes to the Dress UK

David besöker en Oxfambutik med bröllopskläder som specialitet för att hjälpa såväl människor som lever i fattigdom som blivande brudar. Kan de fastna för en billigare klänning?

09:00

90 Days To Wed: Before The 90 Days

Det blir ett laddat möte mellan Sean och Abbys ex, och Jesse och Darcey når bristningsgränsen. Paul avslöjar en stor hemlighet för Karine, vilket leder till ett farligt möte.

10:05

90 Days To Wed: Before The 90 Days

Larry vill konfrontera Jenny om att hon varit aktiv på en dejtingsida, men kulturella skillnader skapar större problem. Patrick och Myriam träffas och går på sightseeing.

11:10

Masterchef Australia

Kockarna möts av den största mysterielådan någonsin. De får i uppgift att laga en rätt innehållandes minst en superstor ingrediens.

12:15

Masterchef Australia

Konditorn Eddie Stewart håller i nästa elimineringstest. De utvalda kockarna får fem timmar på sig att återskapa hans Tokyo Lamington Tower så gott de kan.

13:20

Masterchef Australia

Tusentals hungriga gäster anländer till Melbournes hippa Grazeland och de kvarvarande kockarna delas upp i två lag. Frågan är vilket lag som kommer att gå segrande ur striden.

14:25

Masterchef Australia

Kockarna från det vinnande laget från föregående uppgift får 75 minuter på sig att tillaga en rätt med hjälp av de köksredskap som de har tillgång till. Frågan är vem som får tävla om immunitet.

15:30

Masterchef Australia

Kockarna påbörjar ett tvådagarsuppdrag. Den första dagen får de 45 minuter på sig att marinera, salta eller sylta ingredienser som de ska använda nästa dag.

17:15

Extreme Couponing

I Kansas försöker KT köpa mat för 4 000 dollar men begränsningar vid kassan hotar trippen och Connecticutmamman Erin hjälper sin familj med kuponger.

17:50

Sister Wives

Janelle fattar ett stort beslut om sin livssituation utan att berätta det för Kody. Familjen kommer inte överens om huruvida barnen ska återvända till skolan. Christine samlar sina systerfruar för att berätta att hon kommer att skilja sig från Kody.

18:50

90 Day Diaries

I Thailand umgås Jenny och Sumit med David och Annie. Jess berättar för Brian att hon vill ha barn hemma i Brasilien och Amber fattar ett beslut.

20:00

90 Day: The Single Life

Tyrays nya förälskelse gästar programmet och får veta att Tyray aldrig har blivit kysst. Natalie frågar ut Josh om deras framtid, deltagarna svarar på tittarnas frågor, och John överraskar Meghan på scenen.

21:00

90 Day: The Single Life

Kenny och Armando, Jovi och Yara, David och Annie samt Robert och Anny tittar på programmet, och ingen håller tillbaka.

22:10

The Bad Skin Clinic

Matts försvagande hudsjukdom hotar hans möjlighet att försörja sig. Kayley får äntligen en diagnos om huruvida utväxten på hennes nästipp är en vårta.

23:20

Dr. Pimple Popper

Dr Sandra Lee är en av Amerikas främsta hudläkare och en YouTube-sensation. Hon behandlar patienter med ovanliga hudproblem.

00:25

Body Bizarre

Harmonie-Rose Allen fick sepsis som spädbarn och fick alla sina lemmar amputerade. Hennes liv kommer att förändras när hon får proteser.

01:35

My 600-Lb. Life

Ashley har blivit tvungen att flytta hem till mamma för att få hjälp med sin hälsa och sin nyfödda dotter. Kan hon ändra sitt destruktiva ätande?

03:50

My 600-Lb. Life

Holly har redan misslyckats med en viktminskningsoperation, så för att lyckas måste hon ändra på mer än sina matvanor. Kan hon övervinna barndomstraumat som plågar henne?

Här hittar du vad som sänds på TLC idag