Tv-Tablå för TLC lördag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
05:30

Cake Boss

Familjen Valastro fortsätter sin Italienresa. Buddy, Ralph och Danny får en kulturlektion när de ska göra en tårta inspirerad av en freskmålning.

06:00

Say Yes to the Dress UK

Gemma vill ha en sexig klänning till hennes exotiska strandbröllop, men hennes vänner är mer inriktade på prinsessliknade klänningar. Fatema har sin sista provning inför den stora dagen, kommer klänningen att vara bra nog?

06:25

My Big Fat Fabulous Life

Whitney är med om en nära döden-upplevelse på en klippkant under Whit-a-thon och Buddy ställer till med en skandal med sin gamla flickvän Heather när han kommer till Alaska.

07:15

My Big Fat Fabulous Life

Whitney och Buddy återvänder från sin resa till Alaska med matchande tatueringar, vilket får vänner och familj att ifrågasätta deras förhållande. Babs opererar ögonen.

08:10

Little People, Big World

Några månader efter sin omfattande benoperation känner sig Zach tillräckligt pigg för att tävla i Dwarf Athletic Association of America Games.

08:40

Little People, Big World

Det har gått ett år sedan Zachs fotbollslag slog konkurrenten Marty Klebbas LA Breakers. Nu när Zach är tillbaka på benen är han redo att möta Martys lag igen.

09:10

90 Day Journey: Jovi & Yara

Från stunden de först träffades under semestern har partytkillen Jovi och hans ukrainska fästmö Yara varit oskiljaktiga. Kommer deras förhållande att hålla även efter semestern?

10:15

90 Day Journey: Jovi & Yara

Yara är nervös över att träffa Jovis mamma. När de handlar till lägenheten blir de osams om möbler och Yara stormar ut ur butiken.

11:20

90 Day Journey: Jovi & Yara

Jovis vänner avslöjar mer om hur Jovi är, och det får Yara att undra om han är redo att ge upp sitt ungkarlsliv för att gifta sig. Ensam och deprimerad medan Jovi är i väg på jobb, misstänker Yara att hon är gravid.

13:30

90 Day Journey: Jovi & Yara

Jovi är äntligen tillbaka, men han har fallit tillbaka i gamla mönster. Han dricker om mornarna, och när Yara berättar de stora nyheterna för honom tror han henne inte.

14:35

90 Day Journey: Jovi & Yara

Yara har fått nog av Jovis drickande och hotar att lämna honom. Jovi börjar behandla Yara bättre, men kvällen innan bröllopet går hans svensexa över styr.

15:40

90 Day Journey: Jovi & Yara

Det var meningen att det bara skulle vara de två på bröllopet, men det hela slutar med en bröllopsfest. Yara har sett Las Vegas-bröllop på film, men aldrig kunnat föreställa sig att hennes eget bröllop skulle bli så där.

16:15

90 Day Journey: Jovi & Yara

Yara bor hos Jovis föräldrar när Jovi blir fast på grund av covid-19. När han kommer hem slutar det med att de börjar bråka om förberedelserna inför bebisens ankomst. Båda två undrar om de verkligen är redo för allt ansvar.

16:50

90 Day Journey: Jovi & Yara

Livet har tagit en ny vändning för Jovi och Yara efter deras dotters födelse. Yara är irriterad över sin svärmors oönskade råd om barnet, och Jovi berättar att han måste gå tillbaka till jobbet och lämnar Yara ensam med barnet.

17:25

90 Day Journey: Jovi & Yara

Jovi berättar att han måste gå tillbaka till jobbet tidigare än väntat, och för att göra saken värre tvingas Yara bo hos sin svärmor medan han är borta. New Orleans drabbas av en orkan.

19:00

Love in Paradise: The Caribbean

Daniele oroar sig för att Yohan bara vill ha någon som försörjer honom och tar honom till USA.

20:00

90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Från hemmets trygga vrå delar seriefavoriter med sig av sina egna snaskiga åsikter om föregående avsnitts dramatik - och ingen håller tillbaka!

21:00

Bad Hair Day

Mir vill slippa kamma över flinten och istället ha en komplett kalufs. Samtidigt behandlar Dr Isha Ravens psoriasis och bemöter henne vänligt men bestämt.

22:00

My Baby's Head Keeps Growing

Möt tre barn från Indien, Amerika och Afrika som lider av hydrocefalus eller vattenskalle. De har ovanligt stora huvuden till följd av vätskeansamling i hjärnan.

23:00

Dr. Pimple Popper

Staceys utväxt på axeln hindrar henne från att vara den lekfulla lärare hon en gång var. Matthew oroar sig för att hans mystiska hudutslag kan vara farligt.

00:00

Body Bizarre

Vi träffar den otroliga trädmannen i Bangladesh. Kan läkarna på ett säkert sätt ta bort utväxterna från hans händer och fötter? Två brasilianska bröder reser långt för att få sina tumörer på huvuden och kroppar bortopererade.

01:10

The Bad Skin Clinic

Under två år har en keloid som sitter på Jennys öra vuxit till en aubergines storlek. Dessutom har Connors allvarliga akne krossat hans självförtroende.

02:15

Bad Hair Day

Mir vill slippa kamma över flinten och istället ha en komplett kalufs. Samtidigt behandlar Dr Isha Ravens psoriasis och bemöter henne vänligt men bestämt.

03:20

Sister Wives

Familjen Brown sätter sig ner med journalisten Tamron Hall och pratar om allt som har hänt framför kameran och bakom kulisserna.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag