Tv-Tablå för TLC onsdag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Cake Boss

Buddy skapar en läderliknande tårta för en motorcykelklubb för kvinnor. Madeleine ger Buddy en snabbkurs i privatekonomi.

06:25

90 Day Fiancé: The Other Way

Kim blir sjuk precis när bröllopsfestligheterna börjar och Daniele och Yohans gräl når en ny bottennivå. Holly och Wayne reflekterar över sin bröllopsnatt och till och med grannarna kan höra Brandan och Mary gräla.

07:15

90 Day Fiancé: The Other Way

Sarpers försök att vinna Shekinahs syster går snett och Kim är inte med på sitt eget bröllop. Brandan ber Marys farfar om lov att gifta sig med henne. Daniele får veta att Yohan har en annan uppfattning om deras äktenskap.

08:05

OutDaughtered

Familjen Busby vill att döttrarna ska få en perfekt jul. Men när planerna raseras bryter Danielle ihop. Kommer hon att nå bristningsgränsen?

09:00

sMothered

Cher anställer en amningskonsult, och Angelica och Jasons dubbeldejt med Sunhe och Brett tar en oväntad vändning.

10:05

90 Day Fiancé: Before the 90 Days

David försöker närma sig Lana, Avery tar farväl av Ash och Geoffrey är fast i en svår situation. Ed kommer hem igen, Stephanie återförenas med sin mamma och så uppstår drama när Lisa träffar Usmans familj.

12:15

Masterchef Australia

I säsongens första serveringsuppdrag ska två lag, med hjälp av mentorerna Matt Sinclair och Sashi Cheliah, förbereda en förrätt och en huvudrätt för 30 hungriga gäster.

13:20

Buddy vs. Duff

Buddy och Duff tävlar genom att baka flera dussin munkar under rusningstiden på en ikonisk drive through-restaurang och de bakar förtrollande tårtor till magikerna Penn och Teller.

14:25

1000-Lb. Sisters

Tammys framsteg inspirerar Amy att komma på besök, vilket återförenar syskonen för första gången på månader. Och Amanda börjar ett nytt kapitel i sitt liv.

15:30

90 Day Fiancé: The Other Way

Inget ämne förbjudet. Från ekonomi och familj till kärlek och otrohet, inte bara ställs de tuffa frågorna, de besvaras också - och avslöjandena är chockerande.

17:50

Masterchef Australia

Tusentals hungriga gäster anländer till Melbournes hippa Grazeland och de kvarvarande kockarna delas upp i två lag. Frågan är vilket lag som kommer att gå segrande ur striden.

18:55

Buddy vs. Duff

Buddy och Duff höjer ambitionsnivån när de ska skapa tårtor med specialeffekter till temarestaurangen Medieval Times 30-årsjubileum.

20:00

Skin Tight

Holly som har gått ner 90 kg är rädd att överskottshuden kommer att förstöra hennes bröllop. Mark gick ner 115 kg men det kan bli problem när han ska operera bort överskottshud.

21:00

My 600-Lb. Life

Vi möter människor som var och en väger kring 300 kg. Under sin årslånga kamp försöker de gå ner tusentals kilo tillsammans för att överleva.

23:20

The Bad Skin Clinic

Mauricio lider av det värsta fallet av keloider som Dr Emma har sett - kommer en operation att göra det värre? De stora knölarna på Davids näsa hämmar hans andning.

00:25

My 600-Lb. Life

Med en vikt på över 300 kg var det tron på Gud som höll igång Ontreon, och han utbildar sig till att bli präst. Men om han inte tror på sig själv kommer han inte kunna sluta äta.

02:45

90 Day Fiancé: The Other Way

Inget ämne förbjudet. Från ekonomi och familj till kärlek och otrohet, inte bara ställs de tuffa frågorna, de besvaras också - och avslöjandena är chockerande.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag