Tv-Tablå för TLC tisdag

TLC är från början en amerikansk kanal men sänds nu även i Sverige. Kanalen inriktar sig på realityshower.

TidProgram
06:00

Say Yes to the Dress UK

Lisa vill ha en klänning som gör att hon kan visa upp sin fjärilstatuering. Ashley har gått ner 25 kg och nu letar hon efter en figursydd klänning som framhäver hennes nya figur.

06:25

Say Yes to the Dress

Sociala medier-stjärnan Claudia Oshry besöker Kleinfeld med sina viljestarka systrar, och Kelli Hutchinson från Baton Rouge får sitt livs överraskning.

07:15

Doubling Down With the Derricos

När Dioz operation börjar närma sig så vill Deon att julen ska bli extra speciell detta året, men oväntad utgift riskerar att förstöra alla hans planer.

08:05

Hoarding: Buried Alive

En mammas kamp mot hamstrandet hamnar i skymundan när det kommer fram att dottern också har svårt att lämna ifrån sig saker. Kan de få hjälp?

09:00

90 Day: The Single Life

Sex favoriter från tv-programmet 90 Day Fiancé navigerar sina nya liv som singlar och söker efter kärlek.

10:05

My 600-Lb. Life

Paul väger mer än trehundra kilo. Hans flickvän har svårt att acceptera hur mycket hans vikt begränsar deras dagliga liv. Paul fruktar att deras förhållande inte kommer att överleva om han inte flyttar för att arbeta med Dr. Now.

12:15

MasterChef Australia

Dessertkungen Reynold Poernomo kommer tillbaka till köket för en rätt som testar de tävlande, sin intrikata signaturdessert, noi. En kock kommer att skickas hem efter utmaningen.

13:20

Extreme Cheapskates

Todd plastar in allt han äger för att behålla dess värde, allt från hans bil till hans badrum.

13:55

Extreme Cheapskates

Flygvärdinnan Steffanie tar med sin pojkvän till hittegodsavdelningen på flygplatsen. Den professionella dörrvakten RJ Andrews bor hyresfritt genom att sitta dörrvakt 365 dagar om året.

14:25

90 Day Fiancé

Den frånskilda pappan Bilal planerar att testa sin fästmö när hon kommer. Kara åker till Dominikanska republiken för att hämta sin unga skönhet, Guillermo. Jibri hoppas få sin serbiska kärlek att stanna kvar i hans hemstad.

16:40

Hoarding: Buried Alive

Deborah har inte kunnat hantera sitt samlande efter att hon i självförsvar dödade sin pojkvän som var beroende av metamfetamin. Nu bor hon och hennes son i ett kaos. Mary bär också på en tragedi som resulterade i ett maniskt samlande.

17:50

MasterChef Australia

Gareth Whitton, konditor på Fat Duck, pressar de tävlande med sin rökta pekannöt- och kolasåspaj.

18:55

Extreme Cheapskates

Hur man återanvänder begravningsblommor och använda lakan från hotell.

20:00

90 Day Fiancé: The Other Way

Kris hälsoproblem oroar Jeymi och Debbie ägnar sig åt ett äktenskapsförord. Gabe och Isabel är rädda för att berätta för sin familj att han är transperson. Jens misstro mot Rishi växer och kulturkrocken fortsätter mellan Nicole och Mahmoud.

22:10

MILF Manor

En ny duo flyttar in och skakar om saker och ting. Stefanys blandade signaler får männen hon jonglerar med att bråka. Samtidigt är det flera mammor som har ögonen på en man.

23:20

The Bad Skin Clinic

Under två år har en keloid som sitter på Jennys öra vuxit till en aubergines storlek. Dessutom har Connors allvarliga akne krossat hans självförtroende.

00:25

MasterChef Australia

Gareth Whitton, konditor på Fat Duck, pressar de tävlande med sin rökta pekannöt- och kolasåspaj.

01:35

Extreme Cheapskates

Hur man återanvänder begravningsblommor och använda lakan från hotell.

02:45

My 600-Lb. Life

Justin var färdigutbildad och hade en lovande karriär framför sig, men nu tar ätandet så stor plats i hans liv att han aldrig går ut - om det inte gäller mat.

Här hittar du vad som sänds på TLC idag