Tv-Tablå för SVT 24 torsdag

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
09:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

17:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

Sverige!

En stor del av den kultur vi tar del av är tolkningar av något som någon annan har gjort tidigare. Musikern Ane Brun trollbinder sin publik med sina covers och i samband med att hon fyller 20 år som artist väljer hon att tolka om sina gamla låtar.

20:30

Vilda kockar

Tre kändislag tävlar om vilka som kan laga den godaste maten över öppen eld.

21:00

Så ska det låta

De tävlande denna gång är Towa Carson, Jonas Gardell, Meta Roos och Adde Malmberg.

22:00

Allt om porr

Kan man säga att porr är bara bra eller bara dåligt? Varför är det tabu att prata om och är det moraliskt bättre med tecknad porr?

22:15

Historieätarna

Erik Haag och Lotta Lundgren lever en vecka i oscarianska eran. Veckans meny bjuder på en kultiverad blandning av lungmos, aladåb, statarvälling, grisfötter, fårskalle, hysteri och osannolika mängder punsch.

23:15

Hitta hem

Jamal firar sin examen från KTH och möter en ny sida av Hassan. Martina undrar hur man skaffar svenska kompisar.

23:25

Hitta hem

Martina träffar grannens mammagrupp och Jamal får ett oväntat besked av sin mamma i Kurdistan. När den lilla familjen är ute och går träffar de Hassan under en bro.

23:35

Duellen

Vi får uppleva tävlingar mellan zebraklädda radiostryda bilar och en flock lejon, stenläggare mot stenläggningsmaskin och dessutom får vi veta om Carolina Klüft är snabbare än en man i en wingsuit.

00:35

Vår tid är nu

Stockholm, maj 1968. Nina och dottern Christina förbereder öppningen av nattklubben och diskoteket Nina's. Peter och Ester som driver nattklubben Royal känner sig hotade. Christina försöker även bjuda in Calle, som inte haft kontakt med Nina på många år. På studentkåren träffar Christina Maggans son Uno, och de börjar umgås. I gänget finns också den karismatiske vänsterstudenten John Hansen. Maggan, nu socialborgarråd, springer på en person som kommer att rucka på hennes tillvaro.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag