Tv-Tablå för SVT 24 tisdag

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
09:05

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

17:05

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

Vår tid är nu

Stockholm, maj 1968. Nina och dottern Christina förbereder öppningen av nattklubben och diskoteket Nina's. Peter och Ester som driver nattklubben Royal känner sig hotade. Christina försöker även bjuda in Calle, som inte haft kontakt med Nina på många år. På studentkåren träffar Christina Maggans son Uno, och de börjar umgås. I gänget finns också den karismatiske vänsterstudenten John Hansen. Maggan, nu socialborgarråd, springer på en person som kommer att rucka på hennes tillvaro.

21:00

Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

21:45

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

22:15

SD-bögar

Sommar 2022. Prideveckan närmar sig och oron är stor. I Norge och Tyskland har hbtq-personer mördats i samband med Pride och i Sverige planerar Alternativ för Sverige en motaktion. Luai tycker att Pride är förskräckligt.

22:55

Ekonomibyrån

Det har minst sagt varit en turbulent vår för ekonomin. Frågan är vad händer nu? Kommer lågkonjunkturen slå med full kraft, eller klarar det svenska finansiella systemet påfrestningarna och vänder det i så fall uppåt snart?

23:25

Äntligen!

Jacob är kidnappad av Städ-Victor. Nu måste gänget enas trots svek och schismer. Hur ska de få tillbaka Jacob och vågar de verkligen konfrontera kidnapparen? Och ska de lyckas ta sig ur knipan och äntligen få fira sin döde vän som Nobelpristagare?

00:10

Städa!

Nyckeln till en tillfredsställande tvättupplevelse är en ren tvättmaskin. Här får du också tips på hur du får tvätten att torka fortare, och hur du viker ett dra på-lakan.

00:20

Historieätarna

Erik Haag och Lotta Lundgren lever en vecka i oscarianska eran. Veckans meny bjuder på en kultiverad blandning av lungmos, aladåb, statarvälling, grisfötter, fårskalle, hysteri och osannolika mängder punsch.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag