Tv-Tablå för SVT 24 tisdag

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.

TidProgram
17:15

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

20:00

EU-val 2024: Utfrågningen

Moderaternas toppkandidat Tomas Tobé frågas ut inför valet till Europaparlamentet.

20:30

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

21:00

30 dagar i fängelse

Vad händer med människor efter en tid i fängelse? Och blir man rehabiliterad? Christoffer möter fler och fler som mår dåligt och sköterskan Cecilia är van att hjälpa personer med psykisk ohälsa och sömnproblem. För Andy är fängelset chansen han längtat efter för att ta sig ifrån sin kriminella tillvaro och Krantz går sista dagen på ett behandlingsprogram som ska hjälpa honom förändra sitt liv. Men hur ska det gå för hemlöse David när han släpps?

21:30

Advokater

En tidigare ostraffad pensionär åtalas för vållande till annans död när ett litet barn rymmer från förskolan och drunknar. Ett känsligt ärende som betyder extra mycket för Carl-Oskar Morgården. Kristofer Stahre kämpar för uppmärksamhet från trötta domare och Emma Bardosson med tusentals sidor av förundersökningsprotokoll.

22:00

Livet i Fagervik

Doktor Sten vill stämma en patient, Erland, som har attackerat honom på mottagningen. Det visar sig att Sten och Erland är bröder. Johan försöker göra slut med Ebba och Bernard har tråkigt i sin konvalecens.

22:45

Agenda

Agenda fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Sverige och världen och sätter agendan för nästa veckas debatt. Programmet hittar nya överraskande vinklar och skildrar trender på uppgång.

23:30

Detektiverna

Ett bra minne är A och O för en framgångsrik detektiv och i Sussies avsnitt får vi se prov på en rad olika taktiker när detektiverna försöker komma ihåg saker. De utmanas även i att tolka ett oväntat förhör.

Här hittar du vad som sänds på SVT 24 idag