Tv-Tablå för SkyShowtime 2 lördag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:00

Lawmen: Bass Reeves

Bass bildar familj, polisen anländer och Sherrill och Bass ger sig ut på ett uppdrag.

06:00

Blue Crush

Under tiden som hon tränar hårt för en kommande surftävling på Hawaii faller en ung tjej för en amerikansk fotbollsspelare.

08:00

PAW Patrol: The Mighty Movie

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till Mäktiga valpar. För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står på spel. De mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent.

Mer om filmen

10:00

Superstore

Amy misstänker att folk gör narr av henne så hon och Jonah spionerar på Cloud 9-anställda genom säkerhetssystemet.

10:30

Superstore

Jonah kämpar för att hitta sin plats på Amys dotter Emmas quinceañera, och Dina blir poppis bland några tonårskillar. Cheyenne och Mateo blir besatta av att se Amy gråta.

11:00

Superstore

Trots att Dina protesterar, låter Amy Glenns pastor sätta upp en monter för Jordens dag i affären, men allt går utför när Glenn inte respekterar Amys auktoritet. Jonah går i spetsen för Cloyd 9:s gröna initiativ, men möts av apati från kollegorna.

11:30

Superstore

Dina går med på att vara syndabock när ledningen tvingar Amy att minska allas arbetstimmar. De anställda leker en invecklad version av laser tag med de nya skannrarna.

12:00

Superstore

När ett foto av en röra i affären blir viralt försöker Amy och Jonah vända det till sin fördel. Dina jagar den anonyma twittraren. Mateo, Cheyenne, Garett och Glenn säljer sina egna prylar i affären.

12:30

Knutby: I blind tro

I en liten svensk by omgiven av skog blir en man skjuten. Polisen anländer till en märklig brottsplats - som blir ännu märkligare när en mördad kvinna hittas i grannhuset. När en misstänkt dyker upp tror ingen sina ögon.

13:30

Dreamland

Familjen samlas på sjukhuset när Mel försöker göra upp med Clare. Som en sista utväg ber Trish Mel att hjälpa henne att spåra en försvunnen Spencer.

14:00

Dreamland

Efter att Trish och Spence vunnit sitt drömhus på auktion går systrarna till det nya stället för att fira, där välbevarade hemligheter bubblar upp till ytan.

14:30

House of Lies

Marty ifrågasätter sin vänskap med Dre. Dougs biverkningar kan innebära problem för Monicas nya företag. Samtidigt försöker Doug försonas med Sarah, och Marissa fattar ett affärsbeslut som påverkar hennes och Clydes förhållande.

15:00

House of Lies

Martys nyvunna optimism omintetgörs när Kaan & Associates drabbas av ett allvarligt bakslag. Jeannie försöker rädda situationen. Samtidigt hittar Roscoe ett sätt att hantera sina relationsproblem.

15:30

House of Lies

Marty är tillbaka på Kaan & Associates, redo att erövra konsultvärlden, men det är en firma i finansiella trångmål. Marty talar ut med Jeannie, som är gravid, om hennes framtid på K&A. Teamet lämnar en klient för en mer lukrativ möjlighet.

16:00

House of Lies

Marty visar prov på sin affärsskicklighet när han möter Ellis Hightower, en mogul inom elbil-branschen. Jeannie försöker desperat fånga en klient och arrangerar ett chansmöte, något som verkar gå helt snett.

16:30

House of Lies

Matt och Jeannie pitchar motsatta strategier för ett hudvårdsföretag. Doug är trött på Sarahs påhitt, Clyde diskuterar en affärsidé med en otippad partner.

17:00

Knutby: I blind tro

År 2004 sitter två misstänkta häktade i väntan på rättegång. Deras berättelser motsäger varandra. Utredarna försöker lista ut vem som talar sanning - tills tekniken hinner ikapp polisens misstankar.

18:00

Knutby: I blind tro

Rättegången inleds och vittnen berättar sin sanning om pastorn och barnflickan. En del bevis läggs fram medan andra undanhålls. Vem är Kristi brud? Trodde de alla att hon skulle komma till himlen och gifta sig med Jesus?

19:00

Steve Jobs

Steve Jobs är ett intimt porträtt av den fantastiske ledaren för den digitala utvecklingen, backstage under de sista skälvande minuterna innan lanseringen av tre produkter som kommer att förändra världen.

Mer om filmen

21:00

The Long Shadow

Efter allt fler mord återvänder polisen till tidigare brottsplatser i hopp om att förhindra framtida offer.

22:00

The Long Shadow

Polisen vädjar till allmänheten när några detektiver uttrycker oro över utredningen.

23:00

R.I.P.D.

En polis som nyligen blivit mördad börjar arbeta för the Rest in Peace Department tillsammans med en grupp odöda poliser för att finna mannen som mördade honom.

Mer om filmen

01:00

Straight Outta Compton

Historien om musikgruppen N.W.A. som bildades i Compton i södra Kalifornien i slutet av 1980-talet. Mycket tack vare gruppens andra album 'Straight Outta Compton' från 1988, räknas de som stilbildare inom genren gangstarap.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag