Tv-Tablå för SkyShowtime 2 lördag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:20

Frasier

Martin flyttar in hos Niles och Daphne söker nytt jobb, men efter en olycka blir Martin övertygad om att Niles vill skada honom för att få Daphne att stanna.

05:40

Frasier

Niles misstänker att hans snobbiga vänner undviker honom, och det blir inte bättre av att han och Frasier inte får biljetter till en måste-pjäs. Men när det ser som mörkast ut blir de inbjudna till en sen middag med pjäsens stjärna.

06:00

Riddarprinsessan Nella

En ny tjej flyttar till kungariket, och hon har en stor hemlighet. Nella lyckas hitta Garretts drakvän från barndomen för en födelsedagsöverraskning.

06:20

Abby Hatcher

Efter att Bozzly har gjort sig illa ställer Melvin upp som Abbys assistent för en dag. Prinsessan Flugs kusin Flugtilda kommer på besök, och Prinsessan Flug oroar sig över att alla ska gilla hennes kusin mer än henne.

06:45

Baby Hajs Stora Show

Efter att ha funnit en karta till den legendariska skatten, delar familjen Haj upp sig för att hitta den. Baby övertygar papppa att säga ja till allt under en dag. Vad är det värsta som kan hända?

07:05

Dora and Friends: Into the City!

Dora, Pablo och Kate reser till en magisk tågstation för att hitta Michaels borttappade gose-apa, Michael innan det är dags att gå och sova.

07:25

PAW Patrol

Danny Våghals X ska utföra sitt senaste stunt. Han balanserar över en en bergsklyfta och ska just börja äta en extrem lunch när vinden plötsligt blåser honom upp och ned. Det är pajbytarfest i staden. Borgmästare Överdängare skickar iväg en av sina katter för att stjäla en av herr Porters pajer, så att han slipper baka en egen.

07:45

Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och AJ inser att de inte har nog med mynt för den stora överraskningsmaskinen på Axel City-karnevalen. Därför bestämmer de sig för att ta sig an olika jobb i staden, som alla kräver att Blaze förvandlar sig till ett nytt fordon.

08:05

Lugn I Stormen

Lori förvisar ett spöke som hon tror hemsöker henne, men när det börjar gå dåligt för Fairways golflag inser hon att hon måste få tillbaka spöket.

08:30

SvampBob Fyrkant

När Svampbob lagar mat hemma kommer herr Krabbas kunder från restaurangen dit. När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.

08:52

Danger Force

När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.

09:15

Riddarprinsessan Nella

Nellas meddelandefalk råkar lämna några förvirrande inbjudningar till Clods födelsedagskalas. Nella hjälper en impkin att få tävla i Stora Slottets bowlingturnering.

09:35

Abby Hatcher

Kalle Kock lagar en stor middag, och försöker få Curly att hålla sig ur vägen. Melvin har skaffat en ny katt, och Abby inser att hennes Fuzzly-vänner är rädda för den.

09:56

Baby Hajs Stora Show

Baby med vänner ger sig ut för att bestiga Önskeberget och önska sig nåt av den legendariska fallande sjöstjärnan - Gamla Havsbrisen. Shadow utmanar Baby Haj till en hajkamp - för att bevisa vem som är den hajigaste hajen.

10:20

Dora and Friends: Into the City!

Dora, Emma och Pablo måste besegra La Diva som kommer från Operalandet för att få tillbaka de sista notbladen av Emmas opera. De ska nämligen spela och sjunga den på hennes mormors födelsedag.

10:45

PAW Patrol

Francois och Turbot upptäcker att en undervattensvulkan är påväg att få ett utbrott medan bonden Yumi och borgmästare Rospigg helt ovetandes dyker i närheten. Det här är ett uppdrag för Havspatrullen! Als gård är översvämmad och Paw Patrol behöver rädda honom.

11:05

Blaze Och Monstermaskinerna

När en liten kanin fastnar på ett smältande isflak måste Blaze använda sina robotkrafter för att rädda den!

11:25

Lugn I Stormen

Lisa letar efter nästa stora vetenskapliga genombrott. Luna måste bestämma sig för om hon vill spela i ett band med sina vänner eller med professionella musiker.

11:50

SvampBob Fyrkant

Efter ett missförstånd försöker Svampbob och Patrik bevisa att deras livförsäkringar skyddar dem från alla faror! När Svampbob blåser en bubbelbåt till sig själv vill alla i stan ha en! Alla förutom fru Puff, förstås.

12:15

Danger Force

Danger Force misslyckas med ett uppdrag eftersom Chapa bara tänker på sin nya förälskelse. Nu måste gänget försöka få Chapa att bli sig själv igen.

12:35

iCarly

Carly anlitar en matchmaker som ska hjälpa Spencer att hitta den rätta. När han faller för henne så bestämmer sig Carly för att övertyga henne om att Spencer är hennes typ. Freddie är redo att flytta till sitt eget boende.

13:00

Flummlarna

Syskonen Op och Ed råkar av misstag ut för en tidsresa från Galapagosöarna år 1835 till dagens Shanghai. De tar sig förvirrat fram i storstadsdjungeln, och gör den hemska upptäckten att flummlarna, den art de själva tillhör, dog ut strax efter att de lämnade 1835. Op och Ed träffar på den smarta lilla hunden Clarance, som kanske kan hjälpa dem att rädda sig själva och alla andra flummlar.

Mer om filmen

14:25

Catfish UK

Alex har chattat med Matt över ett år och tror att han kan vara den rätta. Men efter flera misslyckade försök att träffas så vill Alex att Juile och Oobah spårar rätt på Matt.

15:10

Catfish UK

Esther har äntligen hittat den rätte i Theo, men han vägrar alltid att svara på videosamtal. Så det är upp till Julia och Oobah att ta reda på om Theo är den han utger sig för att vara.

15:55

Teen Mom UK

Helgen blir inte som planerat för Amber and Ste. Chloe säger sitt om Jordans killsemester. Sassis känslor svallar, medan Megan ångrar att hon nobbade en fin gest från Dylans flickvän. Shannon står på sig angående amning.

16:40

The Syndicate

Syndikatet kläcker en plan för att få Frank att medge stölden, men kommer de att lyckas? Roxy erkänner hur hon fick tag i pengarna till Monacoresan.

17:40

NCIS

En gatukonstnärs verk blir stulet och NCIS utredning leder till en konspiration gällande skyddet av marina däggdjur.

18:20

NCIS

McGee och Bishop reser till Afghanistan efter att ett mordfall i USA kopplas till en grupp soldater som blivit dödade av deras egna.

19:00

NCIS

När en huvudmisstänkt, i ett oupplöst och högprioriterat inbrottsfall, släpps från fängelset fortsätter NCIS sin utredning under täckmantel.

19:40

NCIS

Teamets semesterplaner blir satta på paus när ett ensamt spädbarn hittas under en mordutredning.

20:20

NCIS

Wynn Crawford sätter stopp för Gibbs mordutredning och kräver att specialagenterna McGee och Torres ska arresteras.

21:00

The Professor and the Madman

Historien handlar om hur professor James Murray och doktor WC Minor år 1857 tog sig an det ambitiösa projektet att sätta ihop ett lexikon över det engelska språket. Resultatet blev The Oxford English Dictionary, av många ansedd som det engelska språkets bibel.

Mer om filmen

23:00

Wind River

En flicka av uramerikanskt ursprung hittas död av lokale viltvårdaren Cory Lambert. För att lösa fallet skickar FBI Jane Banner från Las Vegas-kontoret, som anländer i en vräkig suv. Tillsammans tvingas detta högst omaka par att samarbeta i jakten på mördaren.

Mer om filmen

00:40

Love, Weddings & Other Disasters

Filmen är en romantisk komedi bestående av flera berättelser om människorna som arbetar med att ge kärleksfulla par det perfekta bröllopet - medan deras egna relationer är underliga, udda, galna och långt ifrån perfekta.

02:10

The Operative

Rachel, en spion från Israels fruktade underrättelsestyrka Mossad, försvinner spårlöst under sin fars begravning i London. Den enda ledtråden till hennes vistelseort är ett kryptiskt telefonsamtal som hon ringer till sin tidigare kontakt Thomas.

Mer om filmen

04:00

Penny Dreadful

Varelsen tar ut sin vrede mot Frankenstein på Lily, och Rusk upptäcker Sir Malcolms koppling till Ethan Chandler.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag