Tv-Tablå för SkyShowtime 2 måndag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:00

Welcome Home Roscoe Jenkins

När den hyllade programledaren Lawrence återvänder till sin hemstad, blir han påmind om att det knappast är någon semester att träffa familjen! De pinsamma situationerna avlöser varandra när storstadsattityd drabbar samman med småstadsvärderingar.

Mer om filmen

08:00

Book Club: The Next Chapter

De fyra bästa vännerna tar sin bokklubb till Italien för att göra den tjejresa de aldrig gjorde. När saker går åt skogen och hemligheter avslöjas, förändras deras vilsamma semester till en landsomfattande resa som blir deras livs största äventyr.

Mer om filmen

10:00

The Office

Michael fascineras av en kvinna som står modell för en annons för en kontorsstol och får känslor han inte har känt på länge. Kevin och Andy försöker återerövra Dunder Mifflins stulna parkeringsplatser.

10:30

The Office

Michael och Dwight överraskar Ryan i New York och tar med honom ut på klubb och träffar hans vänner. Scranton-personalen tvingas jobba med Ryans webbplatsprojekt på en lördag.

11:00

Superstore

Mateo möter komplikationer i samband med sin förflyttning till en Cloud 9 Signature-butik när hans status som papperslös kommer in i bilden, Amy hjälper Glenn att bekämpa ett internettroll.

11:30

Superstore

Bo börjar jobba på Cloud 9 för att tjäna extrapengar till Cheyennes bröllop och Jonah försöker få Glenns godkännande.

12:00

The First Lady

Eleanor, Betty och Michelle kämpar med offentliga och personliga svårigheter.

13:00

I Do... Until I Don't

Filmen undersöker meningen med äktenskapet och vi får följa tre par som varit gifta olika länge. Frågan som ställs är: Är inte äktenskapet en föråldrad idé som behöver reformeras? Varför inte göra äktenskapet till en sjuårig affär med ett chans att förnya när tiden löper ut?

Mer om filmen

15:00

The Office

När Stanley snäser åt Michael under ett möte försöker Michael att rätta till Stanleys attityd. Dwight köper Andys bil och Pam drabbas av en oväntad olägenhet efter att ha sovit över hos Jim.

15:30

The Office

Jim slår sig samman med Andy och Kevin i ett försök att få kontrakt med en storkund. Michael sätter upp en monter vid en jobbmässa som visar sig äga rum på Pams gymnasieskola.

16:00

Superstore

Under Cheyennes bröllop försöker Amy och Jonah tona ned hur nära de står varandra och Glenn försöker ändra Jeffs inställning om eventuell personalnedskärningar.

16:30

Superstore

Saker och ting går inte som planerat på Cheyenne och Bos bröllopsdag, Amy och Jonah undviker rykten om sitt förhållande, Glenn får reda på att han kommer att bli uppsagd och Dina pratar sig in i bröllopsfesten.

17:00

The First Lady

Eleanor tvingar Franklin att hjälpa judiska flyktingar som flyr från Nazityskland. Jerry fortsätter att resa och Betty letar efter nya festkamrater. Trots Baracks politiska tvekan talar Michelle ut om raser.

18:00

A Discovery of Witches

I Oxfords bibliotek råkar den amerikanska historikern tillika motvilliga häxan Diana Bishop frammana ett urtida magiskt manuskript som varit försvunnet i århundraden. Hon blir konfronterad av den hyllade genetikern och vampyren Matthew Clairmont.

19:00

Tillbaka till framtiden

Marty McFlys liv är som vilken tonårings som helst. Det vill säga fram till den dagen då han råkar förflytta sig, med hjälp av uppfinnaren Docs tidsmaskin, till år 1955.

21:00

Contraband

Chris har lagt den kriminella banam bakom sig. Men han tvingas tillbaka till det han är så rutinerad på: smuggling. Det hela spårar dock ur och Chris behöver damma av sina gamla beprövade knep.

23:00

Dexter

Dexter undersöker mordet på sin protegé. Dr Vogel får sitt livs överraskning när en person ur det förflutna dyker upp.

00:00

Bates Motel

Dylan måste hantera en svår situation, Norma och Normans relation hotas av en hemlighet, och Emma hamnar i fara.

01:00

Britannia

10 år före invasionen av Britannia. I en karg vildmark under den heta ökensolen befaller Aulus Lucius att ta livet av mannen som blir korsfäst.

02:00

Ted 2

Ted har gängat sig med Tami-Lynn men äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på hinder när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel...

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag