Tv-Tablå för SkyShowtime 2 fredag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:00

Frasier

Frasier håller på sina principer och vägrar läsa upp reklam i sitt program, och plötsligt har han ställt till att alla programledarna är arbetslösa.

05:20

Frasier

För att be om förlåtelse för att han fått sig själv och sina arbetskamrater sparkade från radiostationen bjuder Frasier på picknick, och upptäcker att alla fått nya jobb utom han själv och Roz.

05:40

Frasier

Frasier är orolig inför en fest med gamla skolkamrater eftersom återföreningarna alltid har slutat illa för honom, och han bestämmer sig för att den här gången ska det bli annorlunda.

06:00

Riddarprinsessan Nella

En mobbande drake orsakar problem i kungariket. Besvärliga varelser invaderar torget när en ny glassmak lanseras.

06:05

Abby Hatcher

När Abby letar efter Mrs. Melvins borste hittar hon även en ny Fuzzly som älskar att styla hår. När Fuzzly-tvillingarna Mo och Bo tappar bort varandra på hotellet är det upp till Abby att hjälpa dem.

06:25

Baby Hajs Stora Show

Inspirerade av sitt favoritprogram, Hon-Hajen, ger sig Baby Haj och William i kast med att bli superhjältar. Efter att ha hittat på en lögn för att låta modig, blir William tvungen att möta sina rädslor i den läskiga Tångträdsskogen.

06:45

Dora and Friends: Into the City!

För att rädda Piratfestivalen måste Dora och hennes vänner rädda ett gammalt skepp från elaka pirater, som är ute efter skeppets skatt.

07:05

PAW Patrol

När grisen Corny rymmer från bonden Als bondgård under ett strömavbrott måste valparna komma på ett sätt att leda honom hem igen genom mörkret. Farbror Otis åker i full fart nedför ett berg i en skenande gruvvagn. Nu måste Paw Patrol hitta på ett sätt att stanna vagnen innan den kraschar.

07:25

Blaze Och Monstermaskinerna

Ninjamästaren Svartbältarn visar Blaze och AJ hur man tränar för att bli en riktig ninja. Och det dröjer inte länge förrän våra hjältar måste använda sina nya ninjaförmågor för att rädda Crusher och Pickle.

07:45

Lugn I Stormen

Lori förvisar ett spöke som hon tror hemsöker henne, men när det börjar gå dåligt för Fairways golflag inser hon att hon måste få tillbaka spöket.

08:05

SvampBob Fyrkant

Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition. Herr Krabba och hans gäng ger sig ut på djupt vatten när de ska leverera förstklassig mat till en välbärgad kund.

08:27

Danger Force

Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

08:45

Riddarprinsessan Nella

En ny tjej flyttar till kungariket, och hon har en stor hemlighet. Nella lyckas hitta Garretts drakvän från barndomen för en födelsedagsöverraskning.

09:05

Abby Hatcher

Efter att Bozzly har gjort sig illa ställer Melvin upp som Abbys assistent för en dag. Prinsessan Flugs kusin Flugtilda kommer på besök, och Prinsessan Flug oroar sig över att alla ska gilla hennes kusin mer än henne.

09:26

Baby Hajs Stora Show

Efter att ha funnit en karta till den legendariska skatten, delar familjen Haj upp sig för att hitta den. Baby övertygar papppa att säga ja till allt under en dag. Vad är det värsta som kan hända?

09:50

Dora and Friends: Into the City!

Dora, Pablo och Kate reser till en magisk tågstation för att hitta Michaels borttappade gose-apa, Michael innan det är dags att gå och sova.

10:10

PAW Patrol

Danny Våghals X ska utföra sitt senaste stunt. Han balanserar över en en bergsklyfta och ska just börja äta en extrem lunch när vinden plötsligt blåser honom upp och ned. Det är pajbytarfest i staden. Borgmästare Överdängare skickar iväg en av sina katter för att stjäla en av herr Porters pajer, så att han slipper baka en egen.

10:30

Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och AJ inser att de inte har nog med mynt för den stora överraskningsmaskinen på Axel City-karnevalen. Därför bestämmer de sig för att ta sig an olika jobb i staden, som alla kräver att Blaze förvandlar sig till ett nytt fordon.

10:50

Lugn I Stormen

Lori förvisar ett spöke som hon tror hemsöker henne, men när det börjar gå dåligt för Fairways golflag inser hon att hon måste få tillbaka spöket.

11:15

SvampBob Fyrkant

När Svampbob lagar mat hemma kommer herr Krabbas kunder från restaurangen dit. När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.

11:40

Danger Force

När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.

12:00

iCarly

Efter en omgång av Jag har aldrig börjar Carly tro att hon är tråkig. Därför vill hon bevisa för Harper att hon klarar av en vild kväll på stan. Spencer hittar nya kontorslokaler för Freddies app i lokalen där Groovy Smoothie låg.

12:25

The Good Fight

FBI förhör Diane som ett led i en bakgrundskoll av Kurt, vilket får oanade och allvarliga konsekvenser. Chicagos borgmästare bjuder in Adrian och Julius att ingå i en tankesmedja.

13:15

The Good Wife

Både Florrick/Agos och Lockhart/Gardner slåss om att ha kvar Lemond Bishop som klient när han blir gripen. Utredningen om röstfusk till guvernörsvalet fortsätter.

14:00

Madam Secretary

Elizabeth försöker få åtal att väckas mot en diplomat som hållit sin hushållerska gisslan.

14:40

Frasier

Frasier får en present av en hemlig beundrare och försöker ta reda på vem det är, men vad tycker flickvännen om det och är Frasiers beundrare verkligen Frasiers beundrare?

15:00

Frasier

Niles står på ruinens brant eftersom hans skilsmässa kostar skjortan och lite till, så hans gode bror Frasier övertalar honom att flytta hem till sig.

15:20

Frasier

Gourmetklubben ska ha sin årliga tävling och Niles vill så gärna vinna att han inte ens drar sig för inbrott och allt verkar gå bra, tills en död säl träder in i handlingen.

15:45

Frasier

Den arbetslösa Roz får penningbekymmer så Frasier lånar henne pengar och envisas med att hon ska göra vad hon vill med slantarna, men när hon verkligen gör vad hon vill blir han upprörd.

16:05

NCIS

Ett unikt kodord som McGee använde som tonåring blir förknippat med ett mord på en anställd i försvarsministeriet och han tvingas att besöka sin gamla skola.

16:45

NCIS

En undernärd och förvirrad 9-årig tjej hittas i en förvaringsenhet; laget misstänker att flickan är dotter till en marin rekryter som försvann för 10 år sedan.

17:25

The Good Fight

En storm nalkas på Reddick, Boseman & Lockhart när en delägares tidigare obetänksamheter avslöjas. Just när Diane trodde att världen inte kunde bli galnare så driver en händelse i hemmet henne till bristningsgränsen.

18:15

The Good Wife

Alicia blir tillfrågad att hålla tal på advokatsamfundets konferens i New York och hon försöker att hitta inspiration. Will vänder sig till en gammal bekant när det står klart att Nelson Dubecks utredning om röstfusk inte kommer att upphöra.

18:55

Madam Secretary

Elizabeth blir förödmjukad under en offentlig utfrågning om budgeten, och utredningen av Marshs dödsfall fortsätter.

19:40

NCIS

Teamet utreder en drunkning. Torres blir vald till att vara mentor till tre high school-studenter.

20:20

NCIS

Jimmy blir splittrad mellan familjen och arbetet när hans svärfar ber honom att fuska med bevismaterial i en pågående mordutredning.

21:00

The Operative

Rachel, en spion från Israels fruktade underrättelsestyrka Mossad, försvinner spårlöst under sin fars begravning i London. Den enda ledtråden till hennes vistelseort är ett kryptiskt telefonsamtal som hon ringer till sin tidigare kontakt Thomas.

Mer om filmen

22:50

Billions

Ett dödsfall inom Axe Capital tvingar både Axe och Wendy att rannsaka sig själva, och resulterar också i ett bakslag för Chuck.

23:45

Billions

Axe förlorar hundratals miljoner dollar i en dålig affär och vänder sig till Wendy för råd. Under tiden försöker Chuck skaffa sig mäktiga allierade.

00:40

Deadwood

Kön för att se Wild Bill Hickoks lik sträcker sig genom hela orten. Swearengen inser att Jack McCalls rättegång kan dra åt sig oönskat intresse från regeringen eftersom Deadwood inte har suveränitet att få hålla i ett sådant evenemang.

01:30

Deadwood

När han jagar mördaren McCall råkar Bullock ut för ett bakhåll. Han lyckas döda anfallaren men blir slagen och kollapsar. I Deadwood bryter en epidemi av smittkoppor ut. Doc Cochran berättar för Swearengen om det, men för övrigt hålls nyheten hemlig.

02:20

The Captive

För åtta år sedan kidnappades Cassandra och förblev spårlöst försvunnen. Tidvis har hennes pappa misstänkts vara skyldig. Men nu börjar nya spår dyka upp på internet som tyder på att hon lever.

Mer om filmen

04:05

Penny Dreadful

Vanessa och Ethan känner sig inte trygga i London och flyr till en stuga på de ensliga hedarna - men en person från Vanessas mörka förflutna dyker upp.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag