Tv-Tablå för SkyShowtime 2 tisdag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:00

Kommer snart

Det finns inget specifikt program ännu, det väntar på att bestämmas av kanalen som kommer att sända det.

08:00

Permission

Anna och Will har varit tillsammans i tio år. På hennes 30-årsfest tänker Will fria till henne, men deras bästa vän föreslår att de borde testa att träffa andra innan de slår sig till ro. Idén verkar inte så dum, och Anna och Will bestämmer sig för att frigöra sig från monogamins tyglar. De ska pröva ett öppet förhållande.

Mer om filmen

10:00

The Office

På kontoret är det krishantering efter att en leverans papper oavsiktligt har skickats ut med en obscen vattenstämpel. Michael försöker hantera media genom en oplanerad presskonferens.

10:30

The Office

Kontoret är i uppror efter att Phyllis har drabbats av en blottare. Michael tar viktiga beslut kring personalen när han tar med kvinnorna ut på en speciell utflykt. Samtidigt försöker Dwight och Andy fånga blottaren.

11:00

Superstore

Även efter att Cheyenne fött sitt barn vägrar hon att sluta jobba då Cloud 9 anställda inte får någon betald mamma-ledighet.

11:30

Superstore

En reklamkampanj med teamat olympiska spelen ger Amy chansen att träffa sin barndomsidol. Jonah upptäcker en hemlighet om Mateos förflutna.

12:00

Belgravia

En förslagen intrigmakare. Damernas plötsliga intresse för unge Pope väcker misstro, och John Bellasis tänker ta reda på vad det kommer sig av. Familjen Trenchard drar sig undan till landet, och Olivers mått är rågat.

13:00

Asteroid City

Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

Mer om filmen

15:00

The Office

Michael är en av kandidaterna till en tjänst på huvudkontoret och måste rekommendera en efterträdare. Teamet förväntar sig en trevlig utflykt, men Michael har planerat Robinson-aktiga tävlingar.

15:30

The Office

En ledig tjänst på huvudkontoret skapar konkurrens mellan kollegorna när Michael, Jim och Karen reser till New York för sina intervjuer. I Scranton, under Dwights styre, sker storartade reformer och Jan kommer med spännande nyheter.

16:00

Superstore

Amy försöker imponera på ledningen, men en olycka äventyrar alla hennes ansträngningar. Under tiden försöker Glenn att imponera på distriktschefen genom att själv vara en tuff chef.

16:30

Superstore

Jonah vägrar att sälja vapen i affären vilket medför stora protester. Glenn står inför ett moraliskt dilemma och försöker köpa alla dagen efter-piller i affären. Det blir också en vild jakt efter en kråka som flugit in i Cloud 9.

17:00

Belgravia

En svartsjuk Oliver riskerar att förstöra många människors liv när han upptäcker något chockerande om Charles. När Johns planer hotas tar han hjälp av Trenchards personal.

18:00

Heroes

H.R.G. är värd för en Thanksgivingmiddag som är allt annat än traditionell, medan familjen Petrelli får en överraskningsgäst vid sitt bord. Samtidigt fortsätter Samuel hålla Hiro som gisslan, medan Lydia ger sig ut på jakt efter sanningen.

19:00

The Change-Up

Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker killarna snart att den andras liv är långt ifrån så rosenrött som det en gång verkade.

Mer om filmen

21:00

BlacKkKlansman

Det är tidigt 70-tal - en tid präglad av kampen för medborgerliga rättigheter. Ron Stallworth blir den första polisen med afroamerikansk bakgrund i Colorado Springs, men han välkomnas med skepticism och hotfullhet på stationen. Helt orädd beslutar han sig för att skapa förändring i samhället. Han ger sig ut på ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Förställd till rasist kontaktar Stallworth gruppen och snart blir han inbjuden i den innersta kretsen.

Mer om filmen

23:30

Dexter

Medan LaGuerta är på väg att avslöja Dexters hemlighet, kämpar Dexter för att skydda sig själv och det liv han har byggt upp.

00:30

Bates Motel

När sheriffen dyker upp efter att Norma larmat 911, så kommer han med ett överraskande förslag. Motellet har ännu inte öppnat men får ändå sin första gäst: Jake Abernathy som gärna vill ha samma överenskommelse som han hade med förra ägaren.

01:30

Britannia

Den romerske generalen Aulus leder sina trupper till den skrämmande ön Britannia. De anländer under kelternas heliga solståndsceremoni och visar snabbt vilka som bestämmer genom att slåss mot kantierna och tillfångata invånarna i byn Locerly.

02:30

Nurse Jackie

Efter att ha undvikit Eddie, O'Hara och knarkhandlaren som letar efter sina försvunna piller, smiter Jackie iväg på semester med familjen. Allt går bra till en början, och Jackie och Kevin försöker lappa ihop sin relation.

02:55

Nurse Jackie

Efter en katastrofal familjesemester återvänder Jackie till jobbet för att möta det som komma skall. Spänningarna och konflikterna hemma och på jobbet når en kritisk punkt och oväntade allianser leder till avslöjanden som inte ens Jackie kan undvika.

03:20

Fast Five

En exfånge och en före detta polis planerar en stöt i Rio de Janeiro och måste undkomma stans narkotikakung, såväl som en nitisk FBI-agent.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag