Tv-Tablå för SkyShowtime 2 tisdag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:13

Cinema Toast

En ung pojke blir offer för USA:s största hot: importerade återupplivade ryska hundar som kan kommunicera med maskiner och fordon.

05:39

Frasier

Frasier och hans kollegor tävlar i viktminskning mot en annan radiostation men det får konsekvenser för allas humör. Niles och Martin är barmhärtiga samariter för en skadad duva.

06:00

Riddarprinsessan Nella

När Nella och Trinket vill göra olika saker, börjar de ifrågasätta deras vänskap.

06:22

Top Wing

När Jan Bäver råkar förstöra den stora dammen måste Team Top Wing rädda dagen! Det är dags för det stora getcart-rallyt! Men när Jeppe Trädget hamnar i floden måste Team Top Wing rädda honom.

06:45

PAW Patrol

När Harold Överdängare använder en jätterobot för att göra Äventyrsbukten till sin, måste de Mäktiga Valparna komma till undsättning. Copykatten är tillbaka och Äventyrsbukten behöver räddas när han stänger in staden i en stor kupol.

07:09

Blaze Och Monstermaskinerna

Starlas vilda västern-födelsedagskalas är i fara när hennes tårta försvinner på ett skenande tåg. Kommer hon, Blaze och AJ att hinna ikapp tåget och rädda tårtan innan det är för sent?

07:30

Lugn I Stormen

Lincoln och resten av familjen bildar ett band och ställer upp i en talangtävling. När Lincolns systrar får följa med sin pappa på den årliga ta-med-din-dotter-till-jobbet-dagen, får Lincoln istället spendera dagen på sin mammas jobb.

07:52

SvampBob Fyrkant

Svampbob och Patrik gör en resa genom Yt-världen. Resten av Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.

08:14

Danger Force

Kapten Man och Schwoz rekryterar fyra barn till Swellview Academy för begåvade. Här lär de sig att hantera sina ofta problematiska och ibland okontrollerbara superkrafter.

08:37

Riddarprinsessan Nella

Nella håller en fest för Gork på Lerdagen, men när hon bjuder in hans kusin Korg till firandet, reagerar Gork inte som hon hade tänkt sig. När Nella och Trinket vill göra olika saker, börjar de ifrågasätta deras vänskap.

08:59

Abby Hatcher

Efter att Bozzly tappat sin plyschiga Pill Bug, så försöker Abby och de andra Fuzzlies hitta den åt honom. Abby planerar en släktträff för Grumblest.

09:22

Du Och Blå Löser Gåtor

Kapten Tvärrandig (alltså Josh på piratspråk) och Blå leker pirater, men var ligger skatten någonstans? Vi leker Blå Spår för att klura ut svaret.

09:44

Top Wing

Ett gäng ap-banditer har stulit alla Noras bananer! Nu är det upp till Top Wing-kadetterna att stoppa banditerna innan de slår de till igen! Ellie råkar ge sitt flygplan en turbomotor och Swift måste göra allt han kan för att rädda henne!

10:06

PAW Patrol

Marshall leder valparna när en underjordsbrand hotar invigningsceremonin i det Superviktiga brandvalps-uppdraget. Chase och hans polisvalpar måste hitta de försvunna medaljerna och rädda Äventyrsspelen i den Superviktiga polisräddningen.

10:29

Blaze Och Monstermaskinerna

Tre bränder härjar i Axle City, och Blaze får i uppgift att släcka dem. För att klara av uppdraget, förvandlar han sig till den häftigaste brandbilen vi någonsin har sett.

10:50

Lugn I Stormen

Det är första april, och Luan tänker ännu en gång utsätta hela familjen för diverse skämt. Men i år har Lincoln en plan för att komma undan. Syskonen åker till affären för att handla mat, men Lincoln har andra planer.

11:13

SvampBob Fyrkant

Svampbob och Patrik gör en resa genom Yt-världen. Resten av Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.

11:36

Danger Force

Kapten Man och Schwoz rekryterar fyra barn till Swellview Academy för begåvade. Här lär de sig att hantera sina ofta problematiska och ibland okontrollerbara superkrafter.

11:58

Mysterierna på Rock Island

När tonårsversionen av Emily och farbror Charlie plötsligt dyker upp i Taylors vardagsrum måste gänget göra allt för att undvika att de krockar med sina nutida jag.

12:21

The Good Fight

Adrian och Diane rådgiver ett TV-bolag som planerar att sända kontroversiellt material som kan förstöra en älskad manlig filmstjärnas karriär.

13:13

The Good Wife

Alicia försöker återuppliva sin karriär inom juridiken genom att representera anhållna som vill bli fria mot borgen. Hon lär känna sin nya konkurrent Lucca Quinn. Peter ber strategen Ruth Eastman att hjälpa honom med sin presidentkampanj.

13:55

Madam Secretary

Elisabeth hanterar en knepig politisk situation med President Dalton.

14:37

Frasier

Frasier, Niles och Daphne får för sig att pappa Martin bjudit in dem till en helg i bergen, och väl där drabbas de av de underligaste drömmar.

14:58

Frasier

Frasiers exfru vill ha honom och Frasier hamnar ofrivilligt och avklädd på scenen på en barnteaterföreställning. Niles köper en dyr tröja och bryter ett löfte till Daphne.

15:20

Frasier

Pappa Martin skämtar elakt med Frasier men när Frasier ska ge igen och klär ut sig till mordisk clown slutar det på akuten.

15:42

Frasier

Frasier tycker att han lever ett tråkigt liv och bestämmer sig för att åtgärda tristessen genom att bli tjuv, men snart drabbas han av samvetskval.

16:03

NCIS

När en saknad M16-officer sammankopplas med mordet på en sergant skickar Gibbs Quinn och Bishop till Philadelphia.

16:43

NCIS

Efter att en kidnappad sergeant flytt från sin förövare upptäcker NCIS ett samband med hennes man. Abby stickar presenter åt de nyanställda på NCIS.

17:24

The Good Fight

Adrian blir kändis över natt efter ett ärligt framträdande på ett nyhetsprogram, vilket fångar uppmärksamheten av en annan firma. Lucca oroar sig över sin framtid på firman.

18:12

The Good Wife

Alicia tar sig an ett komplext fall som handlar om skadegörelse på ett museum och ber utredaren Jason Crouse om hjälp. Cary tvingas konfrontera sin partner Howard Lyman som beter sig opassande gentemot deras yngre medarbetare.

18:54

Madam Secretary

När en storm förstör en flottbas i Bahrain uppmanar Elisabeth President Dalton att ompröva sin inställning till klimatförändringar och den övergripande utrikespolitiken.

19:36

NCIS

Torres bryter alla regler när han får reda på att ett vittne är eftersökt av Migrationsverket. Abby, Bishop och McGee uppvaktar fastighetsföreståndaren Tony i hopp om att få hyra ut Tonys lägenhet.

20:18

NCIS

Efter att Bishop besökt Gitmo för att samla bevis till ett mordfall ifrågasätter hon sitt tidigare jobb hon gjort på NSA. Bishops bröder, John och Robert, kommer på besök över tacksägelsehelgen och gör allt för att få reda på vem hon dejtar.

21:00

The United States vs. Billie Holiday

När Billie Holiday gör succé med den kontroversiella sången Strange Fruit, en skildring av lynchning i den amerikanska södern, blir hon politiskt obekväm. Polisen Jimmy Fletcher får i uppdrag att bevaka stjärnan.

Mer om filmen

23:05

Dexter

En fortfarande skakad Dexter fortsätter att följa efter den monstruösa Little Chino, medan Debra kämpar med sina demoner.

00:00

Dexter

Dexters mystiska nattförehavanden väcker Ritas uppmärksamhet. Rita är övertygad om att han missbrukar droger.

00:51

FBI: Most Wanted

När en domare som är känd för att ge ungdomar stränga straff mördas undersöker teamet hans långa lista på fall i jakt på mördaren. Kristin står inför familjehinder medan hon flyttar in med sin tonårsdotter i New York City.

01:33

FBI: Most Wanted

För att hitta en kidnappad kinesisk-amerikansk kvinna måste teamet utreda om dådet var ett slumpmässigt hatbrott eller om kvinnan var ett särskilt utvalt mål. Dessutom tampas Jess och Sarah med Talis fortsatta upproriska utbrott.

02:14

American Traitor: The Trial of Axis Sally

Mildred Gillars är en amerikanska som bor i Tyskland och som under andra världskriget i tysk radio sänder nazistpropaganda riktad till de amerikanska soldaterna och deras familjer hemma i USA.

Mer om filmen

03:59

Penny Dreadful

Vanessa minns sitt förflutna och de händelser som ledde till Minas försvinnande.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag