Tv-Tablå för SkyShowtime 2 torsdag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
05:15

Frasier

Frasier och Niles begrundar sina eländiga kärleksliv och arrangerar ett singelparty för att avhjälpa sin nöd. Pappa Martin färgar håret och får vara med om en remarkabel upplevelse.

05:35

Frasier

Frasier träffar en attraktiv kvinna men omständigheterna gör att han hela tiden missar deras möten. Även Niles träffar en vacker kvinna men får panik när resultatet inte blir det förväntade.

06:00

Riddarprinsessan Nella

Nella går på jakt efter ett monster som tvingat sömniga drakar att flytta in i Stora slottet. En vild minotaur orsakar kaos när hon vill leka kurragömma inne på slottet.

06:15

Abby Hatcher

Kalle Kock övar inför sin stora tubakonsert mitt i natten och väcker hela hotellet. Prinsessan Flug förstör nästan Melvins födelsedagskalas när hon försöker ta över det.

06:35

Baby Hajs Stora Show

När Baby Haj tappar sin tand, gör han och William gemensam sak med en oväntad bundsförvant för att hitta den. En omgång brännmanetsboll förvandlas till ett räddningsuppdrag efter att Hanks husdjur, Sten, hamnar i slabbasnigelns håla.

06:55

Dora and Friends: Into the City!

Dora, Alana och Pablo hjälper Celia att övertala sin pappa, borgmästaren att det ska bli tillåtet att dansa igen i landet Baila.

07:15

PAW Patrol

Piraten Sid och hans hund Arrby har stulit ett sjunket skepp. En bångstyrig val har vält omkull kapten Piggvars dykarklocka, så nu måste kapten Piggvar och Francois räddas från havets botten.

07:35

Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze, AJ och Darington sitter på första raden på den fantastiska Kyckling-cirkusen. När Crusher råkar skjuta iväg kycklingarna långt, långt bort, måste Blaze och Darington hjälpa till.

07:55

Lugn I Stormen

Leni är nu äldst i huset och kämpar med att fylla Loris skor som familjens barnvakt. De hemliga agenterna Lincoln och Clyde tittar närmare på familjens mystiska nya grannar.

08:15

SvampBob Fyrkant

Svamp-Bob har upptäckt att imitationer är den ärligaste formen av smicker - synd bara att ingen har lärt honom hur man slutar. När maskar flyttar in i Svamp-Bobs hål, måste han göra allt för att gömma de äckliga, nya vännerna.

08:37

Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

08:55

Riddarprinsessan Nella

En mobbande drake orsakar problem i kungariket. Besvärliga varelser invaderar torget när en ny glassmak lanseras.

09:15

Abby Hatcher

När Abby letar efter Mrs. Melvins borste hittar hon även en ny Fuzzly som älskar att styla hår. När Fuzzly-tvillingarna Mo och Bo tappar bort varandra på hotellet är det upp till Abby att hjälpa dem.

09:36

Baby Hajs Stora Show

Inspirerade av sitt favoritprogram, Hon-Hajen, ger sig Baby Haj och William i kast med att bli superhjältar. Efter att ha hittat på en lögn för att låta modig, blir William tvungen att möta sina rädslor i den läskiga Tångträdsskogen.

10:00

Dora and Friends: Into the City!

För att rädda Piratfestivalen måste Dora och hennes vänner rädda ett gammalt skepp från elaka pirater, som är ute efter skeppets skatt.

10:20

PAW Patrol

När grisen Corny rymmer från bonden Als bondgård under ett strömavbrott måste valparna komma på ett sätt att leda honom hem igen genom mörkret. Farbror Otis åker i full fart nedför ett berg i en skenande gruvvagn. Nu måste Paw Patrol hitta på ett sätt att stanna vagnen innan den kraschar.

10:40

Blaze Och Monstermaskinerna

Ninjamästaren Svartbältarn visar Blaze och AJ hur man tränar för att bli en riktig ninja. Och det dröjer inte länge förrän våra hjältar måste använda sina nya ninjaförmågor för att rädda Crusher och Pickle.

11:00

Lugn I Stormen

Lori förvisar ett spöke som hon tror hemsöker henne, men när det börjar gå dåligt för Fairways golflag inser hon att hon måste få tillbaka spöket.

11:25

SvampBob Fyrkant

Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition. Herr Krabba och hans gäng ger sig ut på djupt vatten när de ska leverera förstklassig mat till en välbärgad kund.

11:50

Danger Force

Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

12:10

iCarly

Carly måste försvara sig i rätten med Spencer och Freddies hjälp efter att Lewbert återvänt och begärt skadestånd för skador som ådragits på hennes gamla webbshow. Millicent försöker göra Harper till sin nya bästis.

12:35

The Good Fight

Jay grips och anklagas för bedrägeri när han skjutsar Maria och ett vittne i ett mål som involverar Colin Sweeneys fästmö till rätten. Firman samlar krafter för att hjälpa Jay.

13:15

The Good Wife

Alicia och Will representerar varsin hälft av ett par som står åtalade för att ha smugglat droger. Cary jobbar med att få över en klient från Lockhart/Gardner. Kalinda försöker reparera ett förhållande.

13:55

Madam Secretary

När en amerikansk soldat blir mördad av en mexikansk kartell måste Elizabeth ordna ett utlämningsavtal innan hon åker till New York för att fira sin 25-åriga bröllopsdag med sin man.

14:35

Frasier

Frasier är orolig inför en fest med gamla skolkamrater eftersom återföreningarna alltid har slutat illa för honom, och han bestämmer sig för att den här gången ska det bli annorlunda.

14:55

Frasier

Martin flyttar in hos Niles och Daphne söker nytt jobb, men efter en olycka blir Martin övertygad om att Niles vill skada honom för att få Daphne att stanna.

15:15

Frasier

Niles misstänker att hans snobbiga vänner undviker honom, och det blir inte bättre av att han och Frasier inte får biljetter till en måste-pjäs. Men när det ser som mörkast ut blir de inbjudna till en sen middag med pjäsens stjärna.

15:40

Frasier

Martin tycker att Frasier behöver muntras upp och ordnar en dejt med en kompis vackra dotter. Men Frasier misstänker att den vackra Marie bara träffar honom för att få gratis psykiatrisk konsultation.

16:00

NCIS

Wynn Crawford sätter stopp för Gibbs mordutredning och kräver att specialagenterna McGee och Torres ska arresteras.

16:40

NCIS

En gammal vän till Gibbs familj, korpral John Sydney, ber om hjälp att hitta ett borttappat armband från militären.

17:20

The Good Fight

FBI förhör Diane som ett led i en bakgrundskoll av Kurt, vilket får oanade och allvarliga konsekvenser. Chicagos borgmästare bjuder in Adrian och Julius att ingå i en tankesmedja.

18:15

The Good Wife

Både Florrick/Agos och Lockhart/Gardner slåss om att ha kvar Lemond Bishop som klient när han blir gripen. Utredningen om röstfusk till guvernörsvalet fortsätter.

18:55

Madam Secretary

Elizabeth försöker få åtal att väckas mot en diplomat som hållit sin hushållerska gisslan.

19:40

NCIS

Ett unikt kodord som McGee använde som tonåring blir förknippat med ett mord på en anställd i försvarsministeriet och han tvingas att besöka sin gamla skola.

20:20

NCIS

En undernärd och förvirrad 9-årig tjej hittas i en förvaringsenhet; laget misstänker att flickan är dotter till en marin rekryter som försvann för 10 år sedan.

21:00

The Captive

För åtta år sedan kidnappades Cassandra och förblev spårlöst försvunnen. Tidvis har hennes pappa misstänkts vara skyldig. Men nu börjar nya spår dyka upp på internet som tyder på att hon lever.

Mer om filmen

22:45

Billions

Axe får ett tips om en informationsläcka i företaget, vilket gör att åklagarens fall hamnar i fara. Senare kommer en hemlighet från Axes förflutna att komma i dagen.

23:40

Billions

Ett mystiskt försvinnande får både Axe och Chuck ur balans, innan Connerty, Chuck och FBI tar upp jakten.

00:35

Deadwood

Metz-flickan får feber, och Jane vakar över henne medan hon tillfrisknar. Efter långa förhandlingar når Bullock och Star ett avtal om sin butikslokal och ett avtal om att det inte ska förekomma spel, prostitution eller whisky där.

01:25

Deadwood

Brom Garrets änka Alma misstänker orent spel och bönar och ber Wild Bill att skipa rättvisa mot dem som kanske skadade hennes man. På inrådan av Swearengen lägger Farnum ett bud på Garrets guldanspråk.

02:20

Love, Weddings & Other Disasters

Filmen är en romantisk komedi bestående av flera berättelser om människorna som arbetar med att ge kärleksfulla par det perfekta bröllopet - medan deras egna relationer är underliga, udda, galna och långt ifrån perfekta.

03:50

Penny Dreadful

Vanessa och Ethan levererar en tragisk nyhet för Sir Malcolm, Lavina Putney är upprörd efter ett möte med varelsen, och Roger är på jakt efter Evan.

04:40

Our Cartoon President

Presidenten försöker återfå Ivanka Trumps förtroende genom att stötta hennes progressiva lagförslag Paid Family Leave, ett drag som ger hans mest lojala programledare i morgonsoffan en existentiell kris.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag