Tv-Tablå för SkyShowtime 2 torsdag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:00

Superstore

En reklamkampanj med teamat olympiska spelen ger Amy chansen att träffa sin barndomsidol. Jonah upptäcker en hemlighet om Mateos förflutna.

06:30

The Little Hours

Italien, 1347. De uttråkade nunnorna Alessandra, Fernanda och Ginevra bor på ett kloster under Fader Tommassos vakande öga. En ny trädgårdsmästare presenteras som dövstum för att systrarna inte ska lockas av frestelsen, men det hela slutar i ett rus av hormoner, missbruk och syndigt festande.

Mer om filmen

08:00

Den galna professorn 2 - Klumps

Sherman har gjort sitt bästa för att gömma Buddy i sitt undermedvetna och blir förfärad när den odrägliga Buddy utan förvarning dyker upp vid de mest olämpliga tillfällen. Utbrotten hotar hans bröllopsplaner med kollegan Denise Gains.

Mer om filmen

10:00

The Office

Michael, Jim och Karen åker till New York för att intervjuas för ett ledigt jobb, i Scranton inför den nya regimen genomgripande reformer och Jan kommer in med spännande nyheter.

10:30

The Office

En märklig olycka får Michael att tro att kontoret är fördömt, Michael beslutar sig för att hålla ett 5km lopp för välgörenhet, nya utvecklingar i kollegornas romanser.

11:00

Superstore

När företagets talesman blir anklagad för brott börjar Glenn oroa sig för att han kanske borde ta bättre hand om sin personal. Amy och Jonah utmanar varandra att göra olika saker. Garrett blir irriterad på Cheyennes när hon pratar bebisspråk.

11:30

Superstore

De nyblivna föräldrarna Cheyenne och Bo bråkar och insisterar på att Amy och Glenn ska ge dem råd i svåra frågor. Mateo och Jonah överser hundadoptioner och Garrett pikar Dina som vägrar korrigera sig stämpelkort.

12:00

Belgravia

James reser till Manchester för att undersöka anklagelserna som har riktats mot Charles och inser snart att det finns större hot än så. Lady Templemore tar hjälp av sin son Reggie med att få Lady Maria att göra som hon vill.

13:00

Wanderlust

Sönderstressade New York-bor blir av med jobben, och tror sig ha funnit lösningen till sina problem när de går med i en alternativ grupp vars enda regel är att vara sig själv.

Mer om filmen

15:00

The Office

Michael utreder personalens trosåskådningar innan han arrangerar ett välgörenhetslopp.

15:30

The Office

Till Michaels och flera av de anställdas förtret är Ryan tillbaka på Scranton-kontoret för att hjälpa företaget in i den digitala framtiden.

16:00

Superstore

Efter ett uppenbart rån gör Dina en stor undersökning i hela affären vilket stör allas halloweenplaner. Jonah och Cheyenne försöker bli vänner och Garrett försöker försvara sig själv när Dina kommer med sina stöldanklagelser.

16:30

Superstore

Efter en uppenbar stöld inleder Dina en undersökning och avbryter allas Halloweenplaner, Jonah och Cheyenne försöker knyta band och Garrett försöker försvara sig i Dinas stöldsökning.

17:00

The First Lady

Eleanor förbinder sig till Franklins osäkra politiska framtid, Betty blir oväntat andra dam efter Jerrys nominering, och Michelle brottas med konsekvenserna av att Barack blev USA:s första svarta president.

18:00

Heroes

Ju mer Claire fördjupar sig i tivolivärlden, desto mer misstänksam blir hon mot Samuels motiv.

19:00

Spoiler Alert

En hjärtevärmande, rolig och livsbejakande berättelse om hur Michael och Kits relation förändras och fördjupas när en av dem blir sjuk.

Mer om filmen

21:00

The Little Stranger

Ägarna av Hundreds Hall förblir hemsökta av något olycksbådande. När doktor Faraday tar emot en ny patient i huset har han ingen aning om hur nära familjens historia är på väg att bli sammanflätad med hans egen.

Mer om filmen

23:00

Dexter

Miamipolisen fortsätter sin jakt efter hjärnkirurgen medan Dr Vogel rekryterar Dexter till att utföra uppdrag baserade på hennes personliga erfarenheter. Debra fortgår med sin privata utredning och tvingas snart att engagera sig allt mer.

00:00

Bates Motel

Bradley söker kontakt med Dylan. Normans vilda fantasi uppmuntras av Miss Watson. Emma vidgar sina vyer och pressen från Abernathy ökar.

01:00

Britannia

Brutus inspirerar sina legionärskollegor att göra uppror mot sina ledare, men myteriet blir kortvarigt när deras patrull angrips av Pellenor. Cait ser hjälplöst på när hennes fars ögon bränns bort, innan hon stöter ihop med Divis.

02:00

The Caine Mutiny Court-Martial

Besättningen på USS Caine gör revolt mot sin oberäknelige befälhavare under en våldsam storm, och en motvillig advokat företräder dem i en krigsrätt för att ta konsekvenserna och ifrågasätta skillnaden mellan plikt och mod.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag