Tv-Tablå för SkyShowtime 2 söndag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:02

Heroes

Samuel avslöjar mörka hemligheter om H.R.G. för Claire i hopp om att få över henne på sin sida. Medan Peter försöker att hjälpa Sylar konfronterar Lauren Samuel vid tivolit.

07:00

Heroes

Peter allierar sig med en oväntad person för att rädda Emma, medan H.R.G. och Claire försöker ta sig ur sitt underjordiska fängelse. Hiro ger sig i kast med besluten han har tagit och hjälper att förhindra en katastrof.

08:00

Shrek the Third

Shrek måste ta över tronen efter kung Harold, men är ytterst motvillig. Tillsammans med sina vänner ger han sig ut på jakt efter Fionas kusin Artie, som är kungens närmsta arvinge.

09:31

Big Miracle

Reportern och Greenpeace-volontären Adam kämpar med sitt ex Rachel för att rädda en familj gråvalar intill Polcirkeln. Det blir en oväntad kamp mot supermakter, oljebolag, militären och inuiter.

Mer om filmen

11:30

Evan Almighty

Evan Baxter är en populär kongress ledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att förändra världen. Gud hör hans budskap och bestämmer sig för att ge honom en hjälpande hand.

Mer om filmen

13:02

Superstore

Glenn försöker vinna den nyutlysta integritetstävlingen medan Jonah får hjälpa Amys föräldrar att flytta.

13:30

Superstore

Mateos odokumenterade status hotar hans förflyttning till en annan butik. Amy och Glenn får problem med internet.

14:01

Superstore

Mateo möter komplikationer i samband med sin förflyttning till en Cloud 9 Signature-butik när hans status som papperslös kommer in i bilden, Amy hjälper Glenn att bekämpa ett internettroll.

14:32

Superstore

Bo börjar jobba på Cloud 9 för att tjäna extrapengar till Cheyennes bröllop och Jonah försöker få Glenns godkännande.

15:03

The First Lady

Eleanor håller i Vita husets första kvinnliga presskonferens och kommer närmare journalisten Lorena Hick Hickock. Betty tillkännager sin bröstcancerdiagnos.

16:01

The First Lady

Eleanors, Bettys and Michelles djärva inställning placerar dem i rampljuset.

17:02

The First Lady

Eleanor, Betty och Michelle kämpar med offentliga och personliga svårigheter.

18:01

Lockerbie

En chockerande dom gör offrens familjer besvikna. Efter 33 år kastar nya bevis tvivel.

19:01

Book Club: The Next Chapter

De fyra bästa vännerna tar sin bokklubb till Italien för att göra den tjejresa de aldrig gjorde. När saker går åt skogen och hemligheter avslöjas, förändras deras vilsamma semester till en landsomfattande resa som blir deras livs största äventyr.

Mer om filmen

21:01

Super Pumped: The Battle for Uber

Vd:n för UberCab, Travis Kalanick, siktar in sig på en viktig partner: venture-kapitalisten Bill Gurley. Men Gurleys pengar kanske inte räcker.

22:02

Super Pumped: The Battle for Uber

Ubers ingenjörer utvecklar ny teknik för att hjälpa till att kringgå sina juridiska problem samtidigt som de arbetar för att dräpa den största jätten hittills: New York. Travis belönar teamet för sitt hårda arbete med ett firande i Las Vegas.

23:02

Ted 2

Ted har gängat sig med Tami-Lynn men äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på hinder när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel...

01:01

A Million Ways to Die in the West

Då en mystisk kvinna rider in i byn faller den fega Albert genast för henne och en romans blommar upp och Albert förbättrar sitt självförtroende. Men när kvinnans make anländer för att utkräva hämnd måste Albert snart sätta sitt nyfunna mod på prov.

Mer om filmen

03:01

American Gigolo

Julian återvänder till Isabelles fålla för att charma en komplicerad ny klient. Michelles förflutna kommer ikapp henne när hon försöker rädda sin försvunna son.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag