Tv-Tablå för SkyShowtime 2 onsdag

SkyShowtime 2 erbjuder filmer och serier från världsberömda Universal Pictures, Nickelodeon med flera.

TidProgram
06:00

I Do... Until I Don't

Filmen undersöker meningen med äktenskapet och vi får följa tre par som varit gifta olika länge. Frågan som ställs är: Är inte äktenskapet en föråldrad idé som behöver reformeras? Varför inte göra äktenskapet till en sjuårig affär med ett chans att förnya när tiden löper ut?

Mer om filmen

08:00

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Ett kärlekspar raderar alla minnen av sitt stormiga förhållande med hjälp av en doktors ingrepp - men är det vad de egentligen vill?

Mer om filmen

10:00

The Office

Det är dags för Tobys avskedsfest på Dunder Mifflin och Michael kräver stora festligheter för att uttrycka den lycka han känner.

10:30

The Office

Toby lämnar företaget Dunder Mifflin och Michael planerar ett stor avskedsfest. Angela vägrar att hjälpa till, så Michael vänder sig till Phyllis. På andra håll trakasserar Dwight och Meredith deras nya personalchef Holly.

11:00

Superstore

Medan alla i butiken är på helspänn, måste Glenn ta reda på vilka anställda han ska avskeda, Jonah kämpar med efterdyningarna av sitt erkännande till Amy, och en tornadovarning träder i kraft, vilket tvingar personalen till obekväma parbildningar.

11:30

Superstore

De anställda på Cloud 9 skyndar att återuppbygga butiken så att den ska stå klar till den stora ny-öppningen.

12:00

The First Lady

Eleanor samlar landet när USA träder in i andra världskriget. När Bettys missbruk går över styr ingriper Jerry och hennes familj. Michelle sällar sig till Hillary Clinton i 2016 års valkampanj för att förespråka amerikanska kvinnors värdighet.

13:00

Welcome Home Roscoe Jenkins

När den hyllade programledaren Lawrence återvänder till sin hemstad, blir han påmind om att det knappast är någon semester att träffa familjen! De pinsamma situationerna avlöser varandra när storstadsattityd drabbar samman med småstadsvärderingar.

Mer om filmen

15:00

The Office

Personalen är besatt av viktminskning. Michael söker vänskap hos den nya personalchefen Holly. Jim saknar Pam som studerar konst i New York och Dwight, Andy och Angela reder ut oavslutade affärer.

15:30

The Office

Personalen är besatt av viktminskning. Michael söker vänskap hos den nya personalchefen Holly. Jim saknar Pam som studerar konst i New York och Dwight, Andy och Angela reder ut oavslutade affärer.

16:00

Superstore

Cloud 9s anställda håller en minnesstund för deras bortgångne kollega Brett. Amy oroar sig för Dinas ångest och Jonah tittar tillbaka på Garretts förflutna.

16:30

Superstore

När Amys dotter får jobb på Cloud 9 vänder sig Amy till Jonah för råd om föräldraskap. Garrett och Dina bråkar om vem det var som egentligen gjorde slut.

17:00

The First Lady

Franklin ger Eleanor stadgan för Nationernas Förbund. Efter rehab lovar Betty att hjälpa andra med missbruksproblem. Barack och Michelle förbereder sig för att lämna Vita Huset, fast beslutna att fortsätta göra skillnad i världen.

18:00

A Discovery of Witches

Domenico vidarebefordrar information han fått fram ur Satu till den hotfulla vampyren Gerbert, som då får övertaget han väntat på. I Oxford vägrar Diana hjälpa Knox att förverkliga sin längtan att förgöra vampyrerna.

19:00

Tillbaka till framtiden del III

Marty McFly och Doc Brown hamnar i slutet av 1800-talets USA, Vilda Västern, där konflikter återigen måste lösas, men den här gången med cowboyattribut, salooner, hästar och laglösa skurkar i centrum.

Mer om filmen

21:00

Brawl in Cell Block 99

Den före detta boxaren Bradley blir av med jobbet och äktenskapet riskerar att krossas. Han har inget annat val än att bli knarkkurir åt en gammal vän. När en deal går snett hamnar han i fängelse och mitt i ett slagfält.

Mer om filmen

23:00

Dexter

Dexter tampas med beslutet huruvida han ska fly landet, eller stanna kvar och sätta stopp för Hjärnkirurgen en gång för alla.

00:00

Bates Motel

Norman och Normas relation blir allt kyligare. Dylan hamnar i en svår situation när drogkriget trappas upp.

01:00

Britannia

I en animerad tillbakablick får vi veta att Harka och Veran är bröder och vi ser dem leka tillsammans som unga pojkar i ett paradis. Men Harka är olycklig och blir dödad av en orm i tron att Veran förrått honom.

02:00

The World's End

Fem barndomsvänner återförenas tjugo år efter en misslyckad pubrunda av episka mått. En av dem har beslutat sig för att återigen försöka genomföra ölens maraton och gänget övertalas till en reprisrunda.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 2 idag