Tv-Tablå för SkyShowtime 1 fredag

SkyShowtime 1 visar klassiska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime med flera.

TidProgram
05:00

The Office

När ett filmteam kommer till pappersfirman Dunder Mifflin för att dokumentera kontorslivet försöker regionchefen Michael Scott framställa sig själv som den perfekta chefen.

05:30

The Office

När kontoret får besök av en konsult som är specialiserad på arbetslivsfrågor och ska föreläsa om tolerans och mångfald antyder Michael att det hela var hans idé, medan det i själva verket är hans eget beteende som är skälet till att konsulten tillkallats.

06:00

Dora utforskaren

Dora och Boots ska rädda sin vän Benny från kokosnötsön och på vägen dit stöter de på hungriga sälar, taggiga fiskar och fallande kokosnötter.

06:30

Dora utforskaren

Det är fars dag och Dora gör en drake till sin pappa. Men den lilla draken flyger iväg med vinden så Dora och hennes pappa ger sig ut på ett hjältemodigt äventyr för att fånga den.

07:00

SvampBob Fyrkant

Plankton har inte försökt stjäla Herr Krabbas recept på ett tag...och det gör Herr Krabba nervös; När Patrik upptäcker biblioteket i ananasen, introducerar Svampbob honom för en värld av fantastiskt lärande.

07:30

SvampBob Fyrkant

När pojkarna tröttnar på att Dave bestämmer allt, bestämmer dom sig för att bygga ett trädhus i trädgården och flytta.

08:00

Arctic from Above

Bonnin tittar närmare på hur föroreningar och klimatförändringar påverkar fåglar, grizzlybjörnar och bävrar.

09:00

One Shot: The Football Factory

Lee återvänder hem från sin första rättegång på en proffsklubb och måste vänta för att se om han kommer att få kontrakt. Vid Tooting, Mitcham F.C. debuterar Yomi.

10:00

Shakespeare in Love

Unge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan - och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Mer om filmen

12:00

Something New

Kenya McQueen är på väg mot toppen, en framgångsrik karriärkvinna utan privatliv. Kenyas vänner försöker få henne att släppa drömmen om den idealiske färgade mannen, och hon tackar ja till en blind date med landskapsarkitekten Brian.

Mer om filmen

14:00

House

House och hans kollegor tar sig an en ung flicka som efter en vild natt på stan får problem med att skilja på vad som är verklighet och inte. House åker på konferens med Cuddy och Wilson och planerar att utnyttja tillfället för egen vinnings skull.

15:00

One Shot: The Football Factory

AFC Academy tar på sig sin första spelarledda match, Nathan förbereder sig för att lämna Storbritannien för att leta efter nya framtidsutsikter och Quaine debuterar.

16:00

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Efter att ha levt skyddade från människornas värld i många år, ger sig turtle-bröderna ut för att vinna New York-bornas hjärtan och bli accepterade som normala tonåringar genom heroiska handlingar. Deras nya vän April O'Neil hjälper dem i kampen mot ett mystiskt brottssyndikat, men de kommer snart att ta sig vatten över huvudet, när en armé av mutanter släpps lös mot dem.

Mer om filmen

18:00

The Office

När huvudkontoret tvingar Michael att välja en billigare sjukförsäkring till de anställda delegerar han uppgiften åt Dwight.

18:30

The Office

Efter alla rykten om nedskärningar försöker Michael få sina anställda på bättre humör genom att ordna en födelsedagsfest, trots att ingen i personalen fyller år.

19:00

House

Teamet försöker behandla en droghandlare som vägrar ge dem den information de behöver för att de ska kunna fastställa vad han drabbats av. Nu blir de tvungna att agera detektiver för att hitta rätt sätt att behandla honom på.

20:00

Star Trek: Discovery

Stjärnflottan inleder en riskabel operation i klingonernas hemvärld som kan ge dem segern i kriget, men Michael drabbas av moraliska betänkligheter.

21:00

A Gentleman in Moscow

Grevens riskfyllda plan inleds och leder till en oundviklig strid med en gammal fiende.

22:00

Special Ops: Lioness

Joes team ställs inför ett hot och Kaitlyn och Joe blir utskällda under en avrapportering.

23:00

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Ett kärlekspar raderar alla minnen av sitt stormiga förhållande med hjälp av en doktors ingrepp - men är det vad de egentligen vill?

Mer om filmen

01:00

Star Trek: Discovery

Stjärnflottan inleder en riskabel operation i klingonernas hemvärld som kan ge dem segern i kriget, men Michael drabbas av moraliska betänkligheter.

02:00

Tulsa King

Dwight och hans medarbetare testar den nya affärsplanen. Dwight får ett oväntat samtal.

03:00

Mayor of Kingstown

En tragisk olycka får dödliga konsekvenser, vilket leder till en omfattande polisjakt. Samtidigt tar Mike kontakt med en gammal fängelsekontakt.

04:00

Mayor of Kingstown

Alla vill ha nåt av Mike som påminner dem om vem det är som bestämmer. Iris besöker Mike på kontoret. Miriam och Mike diskuterar Kyles framtid.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 1 idag