Tv-Tablå för SkyShowtime 1 torsdag

SkyShowtime 1 visar klassiska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime med flera.

TidProgram
05:00

House

De sju återstående kandidaterna får i uppdrag att behandla en patient som tror att hon kan tala med de döda. Därefter ska House välja de sex som får fortsätta att tävla om en plats i hans team. Foreman upptäcker att hans rykte föregått honom.

06:00

Blaze Och Monstermaskinerna

När ett stort stunt går fel, så skickas Darington iväg i luften. Det är upp till Blaze, Stunt Kitty och A.J att rädda dagen.

06:30

Blaze Och Monstermaskinerna

Dinosaurie-Blaze och hans förhistoriska kompis Zeg ställer upp i... Dino-derbyt! Men har dinoduon det som krävs för att ta hem tävlingens först pris?

07:00

PAW Patrol

Ryder och valparna slår sig samman med Al för att förhindra att Adventure Bays stora bro kollapsar.

07:30

PAW Patrol

Leo och Rory följer med i Paw Patrol till djungeln, och hjälper dem att rädda en skadad apunge. // När Borgmästare Överdängare återskapar Mjau-Mjau för att bryta sig in i Rospiggs kassaskåp, hjälps Kattgänget och Paw Patrol åt att stoppa honom.

08:00

Will & Grace

Grace tycker inte att hennes förhållande med Ben har någon framtid och bestämmer sig för att göra slut. Men Bens charm får henne snart på andra tankar.

08:30

Will & Grace

Grace tackar nej till en före detta pojkväns förslag att delta i en intim dejt tillsammans med honom och hans flickvän. Men hon ändrar sig efter att Will och Karen gjort narr av hur konservativ hon är.

09:00

Californication

En hora säger att Hank är bättre i sängen. Karen råkar ut för en självhjälpsguru. Charlie säljer in sig som porragent.

09:30

Californication

Hank och Karen bjuder hem några nära vänner på middag och precis innan de anländer friar Hank till Karen. Under middagen avslöjas vem som troligen är far till Sonjas baby vilket får Karen att börja fundera på om hon verkligen vill gifta sig med Hank.

10:00

Trubbel i Paradiset

Jason och Cynthia vill inte åka själva på parterapi-semester och får med sig sina vänner på resan - vem säger nej till en paradisö? Att terapin visar sig vara obligatorisk för dem alla visar sig bara vara det första av deras problem.

Mer om filmen

12:00

It's Complicated

Jane finner sig plötsligt ha en affär med sin nu omgifta ex-man, samtidigt som arkitekten hon lejt för en renovering blir förälskad i henne.

Mer om filmen

14:00

Will & Grace

Will går motvilligt med på att utnyttja ett presentkort till ett medium, som han fått av Grace i present. Mediet visar sig veta mer om Wills framtid än han kunde ana, vilket gör honom omskakad.

14:30

Will & Grace

Grace och Will ser tillbaka till år 1985 då Grace för första gången tog med sig Will hem för att få träffa hennes familj. Men deras förhållande får sig en rejäl törn när Will ringer Jack för råd om sin sexuella läggning.

15:00

Californication

Ashby försöker hjälpa Hank att komma över Karen genom att arrangera en intim stund åt honom med kändiskocken Chloe Metz. Charlie tar sig an en ny klient, Daisy, och hjälper henne att få en roll i en porrfilm.

15:30

Californication

Hank söker upp en gammal kärlek till Ashby för att försöka få veta mer om hans förflutna. Hank kommer också på Julian med en annan kvinna och han konfronterar Sonja. Till råga på allt upptäcker han Mia när hon smyger ut från Ashbys sovrum.

16:00

Tillbaka till framtiden del II

Doc drar iväg med Mac på ännu en tidsresa. 25 år in i framtiden är Martys familj i knipa. Hans försök att hjälpa dem resulterar i nya tidspardoxer och han måste zickzacka mellan 1955, nutid och 2015 för att ställa allt till rätta igen.

Mer om filmen

18:00

House

House och hans återstående kandidater tar sig an en man som kollapsat när han blev rånad. När mannen klagar över nya symtom misstänker teamet att han är hypokondriker. Cameron och Chase slår vad om vem av sina kandidater House kommer kicka härnäst.

19:00

Downton Abbey

Mary presenteras för en potentiell friare, men tycker att han är för gammal och trist. Samtidigt är fru Patmore orolig att hon håller på att tappa synen. Isobel och Violet bråkar om den årliga trädgårdsutställningen i byn.

20:00

Star Trek: Strange New Worlds

Spock får ett personligt besök när han och kommendör Pike har en avgörande förhandling med en ovanligt främmande art.

21:00

Halo

Silver Team ger sig ut på ett otillåtet uppdrag och Ackerson tar emot bekymrande information.

22:00

All You Need Is Crime

Vännerna infiltrerar en radikal högergrupp för att avslöja detaljer om Borghesekuppen.

23:00

Death Race: Beyond Anarchy

Efter en misslyckad attack på internen Frankenstein infiltrerar specialagenten Connor Gibson ett högsäkerhetsfängelse med ett mål - att delta i det omoraliska och olagliga Death Race och krossa Frankenstein. Han tar hjälp av Baltimore Bob och Lists, och blir oväntat förälskad i bartendern Jane. Nu måste Connor slåss för mer än sitt liv i en värld utan vakter, regler och rädsla.

Mer om filmen

01:00

Lawmen: Bass Reeves

Bass och hans nya partner har ett ödesdigert möte på kvinnornas pensionat. Jennie återförenas med någon från sitt förflutna.

02:00

The Long Shadow

Ännu en överlevande ger detektiverna hopp om att hitta mördaren och en ny huvudmisstänkt dyker upp.

03:00

Downton Abbey

Mary presenteras för en potentiell friare, men tycker att han är för gammal och trist. Samtidigt är fru Patmore orolig att hon håller på att tappa synen. Isobel och Violet bråkar om den årliga trädgårdsutställningen i byn.

04:00

Star Trek: Strange New Worlds

Spock får ett personligt besök när han och kommendör Pike har en avgörande förhandling med en ovanligt främmande art.

Här hittar du vad som sänds på SkyShowtime 1 idag