Tv-Tablå för Discovery Channel måndag

Kanalen som gjort dokumentärer till ett begrepp. Här sänds fascinerande dokumentärer om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer, kriminalteknik och vetenskap mm. Sänder dygnet runt.

TidProgram
05:30

How It's Made

Ta reda på hur kinesiska möbler, strömbrytare, thailändsk fisksås och kapris tillverkas.

06:00

How It's Made: Dream Cars

Följ med till rena bilparadiset och se hur otroliga bilar designas och byggs.

06:25

Treehouse Masters

Pete beger sig till en idyllisk bondgård för ett speciellt uppdrag - att bygga ett elegant trädhus i brittisk stil med en hängande, kunglig säng.

07:15

Gold Divers

När guldet i Nome, Alaska, börjar ta slut tar gruvarbetarna till sig extrema metoder. Zeke åker ut långt från kusten till Sledge Island.

08:10

My Tiny Terror

Den stränga beteendevetaren Jacqueline Wilson ska försöka få ordning på hundars uppförande.

08:40

How Do They Do It?

Var tredje minut byggs en traktor för det indiska lantbruket - hur går det till? Och hur gjuter man bronsbjällrorna som hjälper schweiziska bönder att hålla koll på sina kor?

09:10

Wheeler Dealers

Med en Opel GT från 1969 ger sig nu Mike och Ant ut på den europeiska marknaden för sportbilar. Bilen har skador på karossen, motorproblem, dåliga bromsar och trasiga strålkastare.

10:15

Bad Chad Customs

Teamet skyndar sig för att bygga om en rostskadad Ford från 1938 till en hot rod med öppen motor till den årliga Rockabilly Weekend-mässans 10 årsjubileum.

11:20

Deadliest Catch

Kräftorna har försvunnit, vilket inleder en hård kamp för att rädda flottans livsstil, och Kapten Sig återupptar rodret efter en allvarlig hjärtattack.

13:30

Homestead Rescue

En hungrig björn stryker runt huset, det är ont om mat och ett sextiotal massiva ekar står nära huset i Missouri som visar sig bli en av familjen Raneys värsta utmaningar.

14:35

How Do They Do It?

Hur går det till när man samlar miljontals fågelbon för att göra soppa på dem? Hur använder man rymdteknik för att få roddare att gå snabbare? Och hur tillverkas kastanjetter?

15:10

How Do They Do It?

Hur gör man för att kvadrupla kraften på en av planetens största motorer med hjälp av världens mest kraftfulla turboladdare? Och hur bygger man vägar med hjälp av återanvänd plast?

15:40

Salvage Hunters

Pojkarna stannar till vid ett bärgningsupplag som Drew anser är bäst i landet. De hittar ett par vackert tillverkade solur och en överliggare som tros vara från Belvoir Castle.

16:50

Salvage Hunters

Drew och Tee utforskar ett restaurerat slott i det skotska låglandet och beger sig sedan upp till den skotska huvudstaden Edinburgh, en gång känd som Nordens Aten, för att shoppa antikviteter.

18:00

Wheeler Dealers

Mike och Ant gör om en Datsun 510 från 1972 till dagens standard. Motorn är i bra skick, men den undermåliga färgen, växellådan och karossen måste fixas till.

19:00

Wheeler Dealers

Det finns bara 1000 exemplar av MC40 - en hyllning till den brittiska Monte Carlo-rallyikonen, och Mike hittar ett av exemplaren. Kan Ant återskapa dess forna glans?

20:00

Kindig Customs

Teamet på Salt Lake City's Kindig-It Design renoverar klassiska bilar. I varje avsnitt möter Dave Kindig en ny klient, skapar en ny design, låter teamet ta isär bilen och visar sedan klienten ett unikt mästerverk.

21:00

Kindig Customs

Buick Invictan börjar äntligen bli klar och gänget har bland annat genomfört det mest ambitiösa interiörprojektet i verkstadens historia.

22:00

Faster With Finnegan

Newbern överraskar Cotten och Finnegan med ett besök i Dennis Andersons Digger's Dungeon.

23:00

The Last Alaskans

Jaktsäsongen går mot sitt slut, men än finns jobb kvar att göra. Heimo försöker fånga bäver, medan Scott använder sin nya kunskaper för att försöka fånga mårddjur.

00:00

Naked and Afraid

En marinbiolog och en krigsveteran tar sig an Kanada - utan kläder. Den bistra kylan, häftiga regnskurar och omkringströvande björnar gör varje natt till en kamp.

01:10

Kindig Customs

Buick Invictan börjar äntligen bli klar och gänget har bland annat genomfört det mest ambitiösa interiörprojektet i verkstadens historia.

02:15

Faster With Finnegan

Newbern överraskar Cotten och Finnegan med ett besök i Dennis Andersons Digger's Dungeon.

03:20

Expedition X

Jess och Phils undersökning av oidentifierade föremål utanför Catalina Islands kust blir allt hetare efter upptäckten av en utomjordisk undervattensbas.

Här hittar du vad som sänds på Discovery Channel idag