Tv-Tablå för Discovery Channel onsdag

Kanalen som gjort dokumentärer till ett begrepp. Här sänds fascinerande dokumentärer om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer, kriminalteknik och vetenskap mm. Sänder dygnet runt.

TidProgram
06:00

Buying Alaska

Det nygifta paret John och Elise bor i centrala Juneau, men nu vill de lämna storstadslivet bakom sig och hitta ett nytt hem på en lugnare plats.

06:25

Ice Lake Rebels

För Stephan och Allyce innebär drömmen om ett större hem att de hamnar på en avskild och fullständigt isolerad plats. En oerfaren besökare försvinner.

07:15

Alaska: The Last Frontier

Familjen Kilcher börjar filma sig själva under karantänen. De har ont om förnödenheter, hemundervisning visar sig vara en större utmaning än de trott och så besväras Atz Lee återigen av sin PTSD.

08:05

Shed & Buried

Henry och Fuzz är i West Sussex i Dinos megabod. Han har bussar, veteransportbilar, sällsynta motorcyklar och mängder av bilprylar.

08:30

Shed & Buried

Henry och Fuzz åker till Chopper Roys ställe. Hans brittiska veteranmotorcyklar och en klassisk sportcoupé från 70-talet fångar deras intresse.

09:00

Wheeler Dealers

Mike hittar en sällsynt Audi S4 Avant från 2001, som enligt honom är en modern klassiker. Det är nu upp till Ant att fixa bilens problem. Det finns bland annat en mystisk läcka från motorn och en ful bula på baksidan av bilen.

10:05

Fast N' Loud

Killarna ger sig själva sju dagar att få bort all rost på en Ford Galaxie XL från 1968. Richard slår sig samman med Variety Motorsports för att fixa i ordning en Stutz Four från 1980 åt countrysångaren Charley Pride.

11:10

The Last Alaskans

Familjerna förbereder sig för fångstsäsongen. Charlie utvärderar skadan som orsakats av sommarens skogsbränder. Heimo och Edna kämpar för att hitta fåglar som kan bli middag.

12:15

Outback Opal Hunters

Tunnel Rats riskerar sina liv för att få en enorm grävmaskin under marken. Samtidigt är Blacklighters förvånade över att få fram sin största opalbit.

13:20

Outback Opal Hunters

Bushmens nya arbetare står inför en farlig första dag på jobbet. Tarantos överansträngda grävmaskin stannar och Cheals drabbas av fler haverier.

14:25

Shed & Buried

Henry och Fuzz befinner sig på en gård i Oxfordshire. De rotar fram gräsklippare och traktorer i Tim och Camillas lador, men det slutar med att de köper något väldigt annorlunda.

15:00

Shed & Buried

Henry och Fuzz åker till Taffs ställe i Lincoln. Hans omfattande samling av choppermotorcyklar i Easy Rider-stil inkluderar en Yamaha med gravyr från 1970-talet.

15:30

Salvage Hunters: The Restorers

Teamet får sig en riktig utmaning med en Chesterfield-soffa som räddats från skräphögen. Och kan de få nytt liv i en krossad porslinsfigur och en trasig fransk bageribänk?

16:40

Salvage Hunters: The Restorers

Teamet tar sig an ett par nedgångna apoteksbyråer och får nytt liv i en viktoriansk sittmöbel. De räddar även en ljuskrona från 60-talet som var med vid ett Beatles-bröllop.

17:50

Wheeler Dealers

Mike hittar en modern svensk klassiker, en Saab 9-3 från 2001. Han får till ett bra pris, men nu är frågan om Ant Anstead kommer lyckas återställa bilen till dess ursprungliga skick.

18:55

Wheeler Dealers

Mike och Ant satsar stort på en Porsche Cayenne Turbo S från 2006. Bilen har massor av hästkrafter, men den måste genomgå dyra reparationer.

20:00

Salvage Hunters

Drew letar efter antikviteter med lokala rötter. Vid den skotska gränsen hittar han en georgiansk Cockpen-stol och sedan ett häftigt konstverk i norra Wales.

21:00

Blowing Up History

Pompeji var inte den enda romerska stad som förstördes av vulkanen Vesuvius. Här försöker experter hitta nya bevis på en annan bosättning som begravdes i aska.

22:05

Building Off the Grid

Trots att de har byggerfarenhet står ett par inför nya utmaningar när de bygger ett dubbelcontainerhem i sitt åsnereservat i Missouri.

23:10

Alaskan Bush People

Familjen Brown börjar bygga en ladugårdsbyggnad som är nyckeln till Billys storslagna vision. Noah återvänder och för första gången sedan Alaska är hela familjen samlad.

00:15

Downey's Dream Cars

Robert för in sin bensinslukande Buick Riviera i 2000-talet.

01:25

Blowing Up History

Pompeji var inte den enda romerska stad som förstördes av vulkanen Vesuvius. Här försöker experter hitta nya bevis på en annan bosättning som begravdes i aska.

02:35

Building Off the Grid

Trots att de har byggerfarenhet står ett par inför nya utmaningar när de bygger ett dubbelcontainerhem i sitt åsnereservat i Missouri.

03:40

Moonshiners

Josh planerar att bygga ett mobilt bränneri av ett racerbil-släp, något som visar sig vara enklare sagt än gjort. Mark Rogers försöker sälja hembränt mitt framför ögonen på polisen.

Här hittar du vad som sänds på Discovery Channel idag