Tv-Tablå för Discovery Channel söndag

Kanalen som gjort dokumentärer till ett begrepp. Här sänds fascinerande dokumentärer om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer, kriminalteknik och vetenskap mm. Sänder dygnet runt.

TidProgram
06:00

Salvage Dawgs

Mike, Robert och deras team är på väg norrut mot Granville, Ohio. Där rensar de vad de kan från en tvåvånings lada.

06:25

Wheeler Dealers

Mike hittar en sällsynt rostfri bil - en japansk version av Storbritanniens MGB GT. Edd måste byta ut den tröga växellådan om de ska gå med vinst.

07:15

Wheeler Dealers

Mike köper en Volkswagen 181 av en samlare. Han måste spendera en hel del pengar, så när det är Edds tur har han inte mycket att röra sig med.

08:05

Wheeler Dealers

Efter att ha köpt en dåligt modifierad Destro Firedome, försöker Mike och Edd att få tillbaka dess forna glans.

09:00

Wheeler Dealers

Mike och Edd avslutar deras amerikanska tripp med ett Best of US-avsnitt.

10:05

Homestead Rescue

Kalifornien drabbas av en svår skogsbrand och en gård är i fara. Detta får Marty att avlägsna omgivande träd och skapa en evakueringsplan för Grants boskap.

12:15

Homestead Rescue

Familjen Counter flyttade till en avlägsen plats i Colorado för att få lugn och ro. Två år senare har de misslyckats med sitt jordbruk, och deras tonårsbarn är uttråkade.

14:25

Wheeler Dealers

Bilhandlaren Mike Brewer är tillbaka i Storbritannien. Där han spårar upp den ikoniska Volvo 240 Torslanda.

15:30

Salvage Hunters

Drew är i Dorset där han går loss på ovanliga objekt. Ett par tvillingsystrar visar upp sin fars arv, så som vintagebilar och minnessaker från ångtåg. Och så besöker Drew Lutons äldsta hattmakare.

16:40

Salvage Hunters

Drew är i Cumbria och utforskar en Aladdin-grotta med magiska mattor. Och så visar Lady Colin Campbell upp antikviteter med en tragisk historia från sitt romantiska slott.

17:50

Salvage Hunters

Drew och en annan handlare i Oxfordshire förhandlar om ett buffalohuvud. Dessutom - kommer en privatskola i Hatfield få toppbetyg försin transport av möbler?

18:55

Salvage Hunters

Drew Prichard letar efter oönskade, vackra och udda skatter, allt från en skorsten från en fallfärdig herrgård till en glaskupol från ett lusthus.

20:00

Gränsbevakarna Sverige

Tullen gör en drogkontroll på en partykryssning med hundratals ungdomar.Två killar som stoppas verkar väldigt nervösa. På Arlanda sliter en arg kvinna av sig kläderna.

21:00

Great White Serial Killer: Fatal Christmas

Efter att en surfare dött på julafton utanför Morro Bay i Kalifornien identifierar utredarna Ralph Collier och Brandon McMillan den misstänkte mördaren: en 5 1/2 meters vithaj.

22:05

This Cop Life

En rutinmässig fordonskontroll tar en oväntad vändning för GG när föraren attackerar henne. Liana och Dani arresterar en berusad ung kvinna som misstänks för snatteri.

23:10

Gold Rush

Översvämningar sinkar Tonys försök att hitta guld på Indian River. Ricks planer går i stöpet när en vattenpump går upp i rök. Parker pressar sitt team att hålla verksamheten igång.

00:15

Mystery at Blind Frog Ranch

Duane och Chad Ollinger återvänder till ranchen för att gräva fram 3 miljarder dollar i gömda skatter. Men markockupanter invaderar egendomen och hotar att spoliera allting.

01:25

Tracked

Äventyrliga par tävlar i TVs värsta överlevnadstest. I varje avsnitt släpps de ut i den nya zeeländska vildmarken för att komma först till upphämtningsplatsen.

02:35

Great White Serial Killer: Fatal Christmas

Efter att en surfare dött på julafton utanför Morro Bay i Kalifornien identifierar utredarna Ralph Collier och Brandon McMillan den misstänkte mördaren: en 5 1/2 meters vithaj.

03:40

Salvage Hunters

Drew Pritchard bryter ny mark genom att bege sig till Nordirland för första gången. Där faller han för en japansk vintageskönhet.

Här hittar du vad som sänds på Discovery Channel idag