Tv-Tablå för Discovery Channel söndag

Kanalen som gjort dokumentärer till ett begrepp. Här sänds fascinerande dokumentärer om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer, kriminalteknik och vetenskap mm. Sänder dygnet runt.

TidProgram
05:30

How It's Made

Ta reda på hur kondomer, klassiska bilmätare, tigerkaka och stormkök tillverkas.

06:00

How It's Made: Dream Cars

Följ med till rena bilparadiset och se hur otroliga bilar designas och byggs.

06:25

Getaway Driver

Tre konkurrenter sätter sina bilar på spel i en höghastighetsjakt.

07:15

How It's Made

Se hur trafikljusstolpar, kaffefilter och motorsågsgruvmaskiner tillverkas.

07:45

How It's Made

Ta reda på hur tidsfördröjningslås, brownies, lastpallsutmatare och kristallkronor tillverkas.

08:10

Salvage Dawgs

Black Dog Salvage-teamet demonterar terrakottafasaden på en tvåvånings teater. Senare bygger Mike en spjälsäng av hinderbalkar.

08:40

Salvage Dawgs

Mike, Robert och Black Dog Salvage-teamet räddar delar från en gymnasieskola från 1917 i Youngwood. Dessutom bygger Mike ett unikt soffbord för hästutrustning.

09:10

Salvage Dawgs

Black Dog Salvage-teamet hämtar återanvändbart material från ett hus i Mount Jackson. Senare, i verkstaden, gör Mike en bänk av träet från en gammal byrå.

09:45

Salvage Dawgs

Mike och Robert hämtar återvinningsbart material från ett hus som förstörts av en tornado i Abingdon. Mike gör ett skrivbord av en gammal balansbalk.

10:15

Homestead Rescue

Raneys återvänder till Alaska, men deras gård visar sig vara i mycket dåligt skick. De skyndar sig att bygga spårväg innan frosten slår till på nytt.

11:20

Homestead Rescue

Familjen Ransey måste flytta en hel stuga till översvämningsområdet när Martys damm testas. Matt smider ett knivblad i Smiths förbättrade gjuteri.

12:25

Homestead Rescue

Raneys får den överväldigande uppgiften att transportera ett farligt elsystem samt bygga det första hydroelektriska vattenhjulet på Little Susitna-floden.

13:30

Homestead Rescue

Raneys försöker rädda en ensamstående mamma och hennes dotter från en vild älg. Marty bygger en bro över en bäck och Matt lär ut tekniker för hur man skrämmer bort rovdjur.

14:35

Kindig Customs

Teamet på Salt Lake City's Kindig-It Design renoverar klassiska bilar. I varje avsnitt möter Dave Kindig en ny klient, skapar en ny design, låter teamet ta isär bilen och visar sedan klienten ett unikt mästerverk.

15:40

Salvage Hunters

På ett järnvägsmuseum i Somerset avtäcker Drew och Tee två sällsynta skyltar från 1920-talet. Senare hittar Drew skoläster gjorda för legendaren Paul McCartney.

16:50

Salvage Hunters

I jakten på föremål med en tydlig fransk koppling följer den aspirerande samlaren och tv-stjärnan Fred Sirieix med Drew och Tee ut på vägarna för att lära sig branschen.

18:00

Salvage Hunters

Drew och Tee besöker ett återvinningsupplag för stengods. Drew imponeras av kvaliteten och sällsyntheten hos vissa föremål och tvingas pruta hårt med den smarta återförsäljaren.

19:00

Salvage Hunters

Drew Prichard letar efter oönskade, vackra och udda skatter, allt från en skorsten från en fallfärdig herrgård till en glaskupol från ett lusthus.

20:00

Alaskan Bush People

Det är vår och Wolfpacks ambitioner driver på dem i nya riktningar. Gabe och Bam ökar sina ansträngningar att återuppbygga ranchen genom att förvandla brända träd till timmer.

21:00

Alaska: The Last Frontier

Otto blir nedtrampad av en ko under en våldsam snöstorm och måste räddas innan han avlider av sina livshotande skador. Den yngre generationen måste ta mer ansvar, annars kommer inte Kilcher-hemmet att överleva.

22:00

Outback Opal Hunters

Mooka Boys riskerar att begravas levande när de letar efter ett legendariskt gruvschakt. Blacklighters överväldigas av kvävande damm på sin snustorra inmutning.

23:00

Gold Rush

Tony kämpar för att rädda sina inmutningar och miljoner dollar i guld när snösmältningen dränker Paradise Hill. Fred blir nästan av med huvudet när han skaffar en ny vaskmaskin.

00:00

Gold Rush: The Dirt

Tony tar Christo tillbaka till början när han lämnade Nederländerna som 17-åring och arbetade sig uppåt i Dawson City för att bli en legend inom guldgruvdriften i Yukon. Familjen Beets ger en titt bakom kulisserna på sina fem första säsonger.

01:10

The Journey of India

I Indien har nyfikenhet och entreprenörsanda lett till otaliga innovativa lösningar. Här berättar ledande affärsmän om några av Indiens industriella genombrott.

02:15

Alaskan Bush People

Det är vår och Wolfpacks ambitioner driver på dem i nya riktningar. Gabe och Bam ökar sina ansträngningar att återuppbygga ranchen genom att förvandla brända träd till timmer.

03:20

Salvage Hunters

Drew försöker hitta kvalitetsföremål och beger sig till en antikhandlare i Tunbridge. Och så åker han till Dumfries där han söker efter gömda möbelskatter.

Här hittar du vad som sänds på Discovery Channel idag