Tv-Tablå för Investigation Discovery lördag

Se true crime och mordgåtor på Investigation Discovery. Här är hela TV-tablån

TidProgram
05:00

Evil Talks: Chilling Confessions

En kvinna försvinner medan hennes man är ute och kör lastbil. När polisen letar efter den försvunna kvinnan, finner de en ung man som har bott i parets hem.

06:00

Forbidden: Dying for Love

Föräldrarna till en tonårspojke försöker hålla honom borta från sin flickvän.

07:00

Forbidden: Dying for Love

En ung kvinna måste dölja sitt förhållande från sin ortodoxa pappa och beskyddande mamma. Men det himmelska förhållandet förvandlas snart till en helvetisk mardröm.

08:00

Chaos in Court

Två familjer bråkar i en domstolslobby efter att en förhandling flyttats. Och en man glömmer något mycket viktigt innan han kommer in i rätten.

09:00

Chaos in Court

En mamma attackerar brodern till en världsberömd olympier efter att en domare frikänner honom från mordanklagelser. Och ett zoom-förhör tar en skrämmande vändning.

09:30

Crimes Gone Viral

Invånarna är på helspänn under en höghastighetsjakt av en misstänkt mördare. En modig åskådare ingriper och riskerar sitt eget liv för att avsluta den farliga jakten.

10:00

In Pursuit With John Walsh

John jagar Brian Ontiveros, som polisen misstänker dödade sin före detta flickvän i ett anfall av svartsjuka. Senare undersöker Callahan en kvinnas mystiska död.

11:00

In Pursuit With John Walsh

John Walsh granskar en ung lurendrejare som påstås ha gett sig på äldre män tills situationen blev livsfarlig.

12:00

Web of Lies

Singelmamman Jenn tror hon funnit sin drömman på en dejtingsajt men föga anar hon att Ray Holycross är en sociopat som lurpassar på sårbara kvinnor.

13:00

Web of Lies

David Pauley hittar ett drömjobb på internet, men när han väl har anställts försvinner han spårlöst.

14:00

True Crime With Aphrodite Jones

Danny Colemans kvarlevor hittas 80 km från hans hem och den nästan 20 år långa jakten på mördarna kantas av sex, droger och en röst från andra sidan graven.

15:00

True Crime With Aphrodite Jones

Ett par killkompisar är oskiljaktiga, men efter collegetiden slutar vänskapen med mord. Under utredningen uppdagas ett misslyckat rån, mordbrand och en kärlekshistoria.

16:00

Dead on Arrival

Kristi lämnar sin lilla hemstad för en filmkarriär i LA. Men när hon träffar en slug rollagent, blir hennes Hollywood-dröm en chockartad mardröm.

17:00

Dead on Arrival

Tim lämnade sin hemstad för att vara en del av musikscenen i Oregon. När han började jobba på en rockklubb insåg han snart att den hade en mörk sida.

18:00

Living a Nightmare

En förmögen psykiater och hans son skjuts till döds. Utredarna misstänker rån tills de inser att enbart en pistol och en bil saknas.

19:00

Living a Nightmare

En 28-årig man bryter med sin älskare och försvinner strax efteråt. När polisen letar efter honom dyker en samling utskrifter av misstänkta textmeddelanden upp.

20:00

Still a Mystery

Familjerna till två avlidna mammor letar efter svar. Racheyl Brinsons man säger att hon föll mot sin död, medan Jessica Alva påstås ha hängt sig själv.

21:00

Disappeared

Före detta drogmissbrukaren Danice försvinner och lämnar två små barn efter sig. Blev pressen att hålla sig ren för stor eller har någon skadat henne?

22:00

Portals to Hell

Jack och Katrina åker till Missouri till ett legendariskt fängelse som är känt som De blodigaste 47 tunnlanden i Amerika. Vilka hemska mysterier kommer de att upptäcka?

23:00

Portals to Hell

Jack Osbourne och Katrina Weidman undersöker platser som påstås leda in till andevärlden.

00:00

Destination Fear

Teamet utforskar en vårdanstalt i New York som sägs vara hemsökt av en tvåhundratretton centimeter lång mans ande. Tanner tvingas konfrontera sin största rädsla.

01:00

Destination Fear

Teamet åker till West Virginia för att utforska det mest hemsökta mentalsjukhuset i Amerika. Dakota tvivlar på deras förmåga att bekämpa de själar som lurar i skuggorna på den förbannade egendomen, men Tanner tror att de är redo för utmaningen!

02:00

Portals to Hell

Jack och Katrina åker till Missouri till ett legendariskt fängelse som är känt som De blodigaste 47 tunnlanden i Amerika. Vilka hemska mysterier kommer de att upptäcka?

03:00

In Pursuit With John Walsh

Mordet på en kvinna får polisen att misstänka hennes man som har varit på flykt sedan 2003. Och Callahan jagar en mördare och mordbrännare i Georgia.

04:00

In Pursuit With John Walsh

En ensamstående mamma mördas och polisen misstänker Isaac Estrada, en man som hon precis träffat. Estrada flyr. Cal går bakom kulisserna i Miamis lyxbilsuthyrningsföretag och hjälper polisen att jaga den påstådda mördaren Nalio Williams.

Här hittar du vad som sänds på Investigation Discovery idag