Tv-Tablå för TV4 Guld lördag

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.

TidProgram
05:00

Love boat - kärlek ombord

Isaac hamnar i blåsväder när besättningen upptäcker att han har tagit med en del vågat material om dem i sin nya roman. En man som är lik en kändis börjar uppskatta sin nya identitet då en vacker kvinna överöser honom med kärlek. Ett par återförenas.

06:05

På kryss med Albertina

John är skeppare på Albertina som ligger förtöjd i Mariehamn. I närheten ligger lyxjakten Sea Star där Ann-Mari finns ombord. Hon börjar intressera sig för John och ser till at komma ombord på Albertina för att träffa honom.

08:00

Vad blir det för mat?

Per Morberg bjuder på matlagning från sitt hem vid Tullgarns slott. Han handlar fasan och hummer i Stockholm, och väl hemma kokar han de levande humrarna, innan han tar itu med fasanerna. Kvällens gäster är Sanna Ekman och Mats Ronander.

08:30

Vad blir det för mat?

Per fiskar i Trosa skärgård. Han fångar abborre som sen hamnar på kvällens meny. Allt tas tillvara, fiskrenset används till fonden till vitvinssåsen. Till dessert gör han citronparfait med varm fruktsallad. Middagen lagas för vänner och bekanta.

09:00

Vad blir det för mat?

Per beger sig till bagaren i Järna och där får han lära sig hur man gör en äkta schwarzwaldtårta, Pers favorittårta sedan barnsben. Tårtan blir dessert på kvällen när några vänner tittar förbi. Per bjuder på moules marinés och wienerschnitzel.

09:30

Vad blir det för mat?

Per Morberg beger sig till vännen Johan Spendrup och fiskar massor av kräftor. Åter hemma på Tullgarn kokar han dem på sitt alldeles egna vis. Till kräftorna gör Per en västerbottenpaj. Till kvällen bjuds nära och kära på paj, kräftor och partaj.

10:00

Uppåt igen

Arbetslösa Loffe Lund träffar sin gamle bekant Wilhelm Svensson på en julmarknad i Gamla stan. I julklapp får han femtio kronor av Svensson. Loffe investerar sina pengar väl och när de båda möts ett år senare är det Loffes tur att hjälpa Svensson.

11:45

Kökets helgtips

Roy Fares hämtar inspiration från USA och gör en variant på hallongrotta med jordnötssmör i degen och hackade jordnötter på toppen.

12:00

Married at First Sight UK

Det stora experimentet sätter igång. Expertteamet har matchat ihop 16 singlar som är redo att finna den stora kärleken och gifta sig. Men först ska de firas ordentligt av sina vänner på möhippor och svensexor.

13:30

Married at First Sight UK

Fyra nya främlingar ger kärleken en chans i experimentet. Nervositeten ökar inför de avgörande mötena vid altaret. Frågan är om lika barn leka bäst eller om det finns fördelar med att vara olika?

14:35

Åsa-Nisse i popform

Den småländske hjälten uppfinner en brevkanon och ett automatiskt hönseri samt stiftar bekantskap med popstjärnan Ronnie. Stjärnan återvänder till orten i triumf efter en framgångsrik turné i Sydamerika och förälskar sig i grevinnan Bettys dotter.

16:45

Lilla huset på prärien

Charles letar efter de föräldralösa barnen som flydde sitt hem.

17:45

Lilla huset på prärien

Nu när Nellie har flyttat till New York bestämmer sig mrs Oleson för att hon behöver en ny dotter att ta hand om. Hennes lösning är den förfärliga Nancy.

18:50

Love boat - kärlek ombord

En tjej som är på semester med sin elaka styvfamilj får hjälp av Gopher som ordnar att hon får provsjunga för en popsångare. Ett tävlingsinriktat par försöker komma fram till vilket kön som egentligen är det svaga och en man drabbas av skuldkänslor.

19:55

Kärlek ombord

Kaptenen återförenas med Vicki och en äldre kvinna lär sig några raggningsknep av Julie. En man och en kvinna som hade jurytjänstgöring tillsammans möts på nytt.

21:00

Ett fall för Frost

Frost blir bjuden på en återträff och funderar över en giltig ursäkt för att inte gå. Han får annat att tänka på när tonåriga Alison försvinner. Frost fasar för att hon blivit offer för en våldtäktsman.

23:05

Hawaii Five-0

Chin hamnar i en mardrömslik situation när han kidnappas mitt i natten och blir avsläppt i ett fängelse.

00:05

Hawaii Five-0

Guvernören anlitar teamet kvällen före ett val. En uppriven Danny beger sig till rättssalen för att slåss om vårdnaden om Grace.

01:00

MacGyver

Marinkåren ber MacGyver om hjälp med att fånga in några pirater som kidnappat en arkeolog.

02:05

MacGyver

MacGyver tar hjälp av sin vän Jack Dalton för att stoppa en korrupt CIA-agent och hans anhang som smugglar ut topphemlig information.

03:15

Hälsingar

Jonas från Övergården är ute och kör med våldsam fart när hans trilla stöter till flickan Birgit, som är ute och plockar bär. Jonas hjälper henne och ger henne löfte om jobb på gården som lillpiga.

04:30

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Guld idag