Tv-Tablå för TV4 Guld lördag

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.

TidProgram
05:00

Herre med portfölj

Rolf är assessor i hovrätten, han är gift med Eva och de har två vuxna barn. Rolf lever egentligen bara för sitt jobb, något som Eva accepterat. Men när en vän blir sjuk börjar Rolf förändras. Han inser att det finns mer i livet än bara arbete och när den unga Inger flyttar in hos familjen upptäcker han kärleken igen.

Mer om filmen

07:00

Judys domstol

En kvinna hävdar att hemmet skadats av mögel och att hon förlorat nio hyresgäster; hennes hyresvärd hävdar att det inte förekommit någon vattenskada.

07:30

Judys domstol

En mans död, ett viktigt vittne och en bil som sålts på uppdrag kommer kommer fram i ljuset när en försäljning av Cadillac går åt skogen. En kvinna försöker koppla en hund, blir biten och stämmer ägaren.

08:00

Judys domstol

En lärare hävdar att hon misshandlats av sin före detta pojkvän som varit full och försökt våldta henne. En kvinna hävdar att hennes grannar är okunniga om hur man matar hästar och att de har skadat hennes staket.

08:30

Judys domstol

En man släpps från fängelse efter ett bråk med en tidigare flickvän. Han hävdar att han aldrig såg bilen han stäms för, hans ex hävdar att han vet var den är.

09:00

Mord och inga visor

När Jessica åker till Atlanta för att agera domare i en skrivartävling blir hennes hotellrum misstaget med en vapenhandlares. I stället för prosa får hon övervakningsbilder skickade till rummet, vilket leder till en internationell sammansvärjning.

10:00

På kryss med Albertina

John är skeppare på Albertina som ligger förtöjd i Mariehamn. I närheten ligger lyxjakten Sea Star där Ann-Mari finns ombord. Hon börjar intressera sig för John och ser till at komma ombord på Albertina för att träffa honom.

Mer om filmen

11:45

Kökets baktips

Camilla Hamid bakar en chokladig brownie som toppas med ett gott och knäckigt täcke av bland annat sirap och kokos.

12:00

Bäst före

Lena förlorar både sitt jobb och sin make på sin 40-årsdag.

12:30

Bäst före

Lena har tampats med att komma över uppbrottet med Morten och behöver nu ge sig ut på jobbmarknaden. Det visar sig vara svårare än hon trott att få ett jobb, och hon behöver slutligen nöja sig med ett jobb på ett ålderdomshem.

13:00

Tre skojiga skojare

Författaren Tom Berger har skivit en bok med titeln Kvinnan i sin prydno och den har väckt stort uppseende. Autografjägare och upprörda kvinnor antastar honom, ringer honom och ger honom ingen ro. Då byter han skepnad med sin betjänt John och utger denne som författare.

Mer om filmen

14:40

Kökets middagstips

Siri Barje lagar en växtbaserad variant av den spansk-mexikanska rätten där äggen ersätts av en kräm på cashewnötter, lime och vitlök.

14:45

Kökets middagstips

Adam Thulin bjuder på hemgjorda fiskbullar på lax tillagade i en krämig dillsås där socker och ättika ger rätt balans mellan syra och sötma. Till fiskbullarna bjuds det på kokta morötter och potatis vända i smör.

15:00

Vem dömer Amy?

Familjen Grays hus genomsöks av vandaler som verkar ha haft just det huset som måltavla efter en dom i Amys rättssal. Maxine hittar äntligen den perfekta fosterpappan till Eric.

16:00

Vem dömer Amy?

Maxine blir ledsen när Jared inte ringer henne efter sitt besök i Kina och Sean försöker muntra upp henne. Donna konfronterar Kyle efter att ha funnit morfin i hans rum.

17:00

Lilla huset på prärien

En ensamvarg blir galen och hotar Laura och hennes dotter till livet.

18:00

Lilla huset på prärien

Mrs Olesons bittra tunga ödelägger en före detta cirkusdvärgs förhoppningar om ett stilla liv.

19:05

Dr. Quinn

Mike och cheyennerna förfasas när en ambitiös paleontolog gör intrång på historiska gravplatser i sin jakt på efterlämningar av dinosaurier.

20:05

Dr. Quinn

Mike upprör invånarna i Colorado Springs när hon lär barnen om Darwins evolutionsteori.

21:05

Åsa-Nisse i kronans kläder

Halva Knohult får inkallelseorder och Åsa-Nisse och Klabbarparn klarar sig inte undan. Väl på regementet får Åsa-Nisse och Klabbarparn genast ett uppdrag av furiren men som vanligt lyckas de med att klanta till det hela.

Mer om filmen

22:55

Lilla huset på prärien

En åldrande läkare behandlar Jenny Wilder när hon blir delvis förlamad efter en olycka.

00:00

Agatha Christie - Den gula hästen

London 1961. Änklingen Mark Easterbrook har nyligen gift om sig och försöker blicka framåt när han olustigt nog dyker upp på en lista över personer som en efter en tycks dö. Mark inleder en egen utredning i hopp om att lösa mysteriet.

01:00

Adolf klarar skivan

Adolf får en anställning som hovmästare hos en fabrikör. Han blir omtyckt av alla förutom fabrikörns dotter Sussette som han själv är förälskad i. Men Adolf har en hemlighet och om allt går som det ska kanske den vackra Sussette vill ha honom.

02:50

Ebberöds bank

Skräddarmästaren Ågren i Ebberöd lever med sin viljestarka och dominerade hustru Karolina, två barn, husjungfrun Ann-Sofie och gesällen Anton. Hans vardagsliv skulle ha varit ganska problemfritt om det inte var för hans stora skulder. En dag får Ågren ett telegram som vänder upp och ner på tillvaron för honom och hela Ebberöd.

04:30

Skilda världar

Stina undrar vem hon ska lita på? Sandra blir chockad över ryktet att hon har en rival.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Guld idag